Öst på Stan - umeå


Östermalmsgatan 38G


Såld

Östermalmsgatan 38G

Öst på Stan

Trevlig 3a högst upp i huset!

Varmt välkomna till denna trevliga våning centralt belägen mellan universitetet och centrumkärnan. Högst upp i huset, med hiss, finns denna lägenhet belägen med egen loftgång samt rymlig balkong med söderläge. Lägenheten är välbevarad och har fina ytskikt! Parkettgolv genomgående i lägenheten och fina ytskikt. stora rum, öppna ytor och mycket fönster skapar en trevlig atmosfär i lägenheten. Ta chansen att förvärva en fin bostadsrätt i en stor och stabil förening. Varmt välkomna på visning! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

Fakta

Adress:
Östermalmsgatan 38G
Område:
Öst på Stan, umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Umeå stadsförs.
Lägenhetsnummer:
212325001-0110-03  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.41366%
Andelstal avgift:
0.41381%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1992
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tv: Swesatchoice Data: Riksnet ingår i avgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
34.15%

Energideklaration

Utförd
2020-03-10
D
92 kWh/m²/år

Förening

RB Brf Träsnidaren-Östermalm
716415-3392
Ja

Om förening

Träsnidaren har 231 lägenheter.
Till lägenheterna följer ett källarförråd. Enstaka extra förråd finns undantagsvis lediga för uthyrning.

 

Gemensamma utrymmen:
I hjärtat av området ligger kvartersgården, på Östermalmsgatan 28 F. Där finner Du fastighetsskötarnas expedition, kvarterslokalen, tre gästrum, bastu med relax och gym.

Att använda bastun och gymmet är kostnadsfritt och de bokas på anslagstavlan som finns utanför bastun. Gästrummen och kvarterslokalen bokas hos fastighetsskötaren under expeditionstid. När Du hyr gästrum eller kvarterslokal undertecknar Du ett hyresavtal som reglerar användandet av lokalerna.

 

Kvarterslokal:
I kvartersgården finns en mycket fint inredd kvarterslokal, med tillhörande kök. Här kan upp till 50 personer kan sitta vid dukade bord. Porslin, glas och bestick finns att tillgå, liksom restaurangkaffebryggare, spis, ugn, kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Uthyrning av kvarterslokalen görs endast till bostadsrättsföreningens medlemmar.

 

Utemiljö:
Parker med fullvuxna träd, gröna buskar och vackra planteringar ger oss naturupplevelser och lust att umgås, små som stora. Lekplatser för de mindre och bänkar för dem som inte har lika mycket spring i benen är utplacerade i hela området.

 

Parkering:
I föreningen kan du antingen hyra parkering i underjordiskt garage med nedfart från Östermalmsgatan 26-32 eller motorvärmarplats utomhus.

Garageplats 510 kr/mån

Garageplats MC 130 kr/mån

Carport m.el 396 kr/mån

Motorvärmarstolpe m.el 285 kr/mån

Samtliga platser tillhandahålls genom separat kö.

 

Tvättstugor:
I föreningen finns nio välutrustade tvättstugor, som du bokar med ditt tvättstugelås.

 

Förråd:

Det finns möjlighet att hyra extra förråd för 150 kr/mån. Separat kö gäller.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med plats för avhängning. 

Kök

Direkt in från vänster når man köket. Köket består av vita ytskikt, vitt kakel och alla tänkbara vitvaror så som diskmaskin, ugn spis och fullstor kyl/frys. Köket ger plats för matgrupp och gott om förvaring i skåp. 

Sovrum

Ett av sovrummen når man via köket och sovrummet är väldigt rymligt. I sovrummet finns en klädkammare som kan nyttjas för förvaring eller hemmakontor. Fina ytskikt och parkettgolv. 

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för matgrupp och soffgruppen. Här är det ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster och balkong. Via vardagsrummet når man även balkongen. Enhetliga golv med övriga lägenhet. Ljusa och fina ytskikt även här. 

Sovrum 

I det andra sovrummet, som man når via vardagsrummet, är det också väl tilltagen yta. Rummet innefattar flera garderober och ger enkelt plats för sovyta eller hemma kontor. 

Badrum

Ljust badrum med badkar, stor kommod med förvaringsmöjligheter samt väggskåp. Badrummet är delvis beklätt med kakel och delvis med plastmatta. Utrymmet är ljust och fräscht. Här är det även förberett för tvätt/tork om man vill installera det. 

Balkong

Rymlig och möblerbar balkong med högt läge och många fina soltimmar kan avnjutas här. 

Förråd 

Större källarförråd finns i samma trappuppgång. I utrymmet finns hyllor och gott om förvaringsmöjlighet.  

 

 

Dokument

Planritning

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare
073-8483804