Ålidhem - umeå


Kemigränd 5


Kemigränd 5

Ålidhem

Markplanstvåa med uteplats!

Varmt välkomna till denna optimala lägenhet. Generösa ytor och välplanerad 2 i markplan (suterräng). Fin lägenhet med fräscha ytskikt, enhetliga golv, och trevlig standard. Perfekt solläge och utgång till uteplats och stor gemensam grönyta direkt utanför lägenheten. Väl tilltagna förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober som finns i lägenheten. Renoverat badrum från -16 och väggdekoration i sovrummet ger en exklusiv känsla i denna fina 2a. Värdesätter du en fin lägenhet med närhet till universitet, handel, gym mm, i en välkänd och ekonomiskt stark förening med låga avgifter? Då rekommenderar jag starkt att kolla närmare på denna bostad! Varmt välkomna på visning. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

Fakta

Adress:
Kemigränd 5
Område:
Ålidhem, umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Ålidhem
Lägenhetsnummer:
231  /  0902
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.30284%
Andelstal avgift:
0.30284%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1969
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Markvärmepump
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Sappa
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
34.15%
Reparationsfond:
1 258 kr
Känd avgiftsförändring:
Nej

Energideklaration

Utförd
2020-02-21
C
84 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
0 kr/år

Förening

RB Brf Kemisten
794000-1915
Ja

Om förening

Föreningen består av 235 bostadsrätter i flerfamiljshus med trivsamma lägenheter från stora ettor till väl tilltagna femrummare.

Ekonomi:
Föreningen har i grunden en mycket god ekonomi vilket ger en långsiktigt god boendeekonomi. Status beskrivs i sin helhet i föreningsrapporter.

Styrelse, förvaltare, ekonom och fastighetsskötare jobbar hårt för att inom de ekonomiska ramar vi har klara av skötsel, drift och underhåll.

Förändringar i beskattning av de tillgångar föreningen har kan vi inte påverka.

2016 slutfördes ett projekt där föreningen ersatt fjärrvärme med bergvärme. Gjorda beräkningar pekar på kraftiga besparingar för uppvärmning och varmvatten.

Gästrum:
I suterrängplan på Kemigränd 16 finns det fyra övernattningsrum. Entré och utrymmen är inte handikappanpassade. Alla rum är dubbelrum. Rum 3 och 4 är en dubblett med gemensam entré. Samtliga rum har tillgång till WC och dusch i korridoren.
Kl 12.00 till 12.00 följande dag – hyra 100 kr per rum och natt.

Förråd:
Utöver de förråd om hör till lägenheterna har vi ställt i ordning nästan 80 extra förråd som i mån av tillgång kan hyras. Storleken är ungefär som de förråd som hör till lägenheterna. Avgiften är 35-80 kr. per månad beroende på storlek.

För med information: https://www.kemisten.nu/

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Här finns plats för avhängning och en garderob med dörrar uppförd. 

Vardagsrum

Direkt in i lägenheten, till vänster, finner man ett trevligt vardagsrum som direkt ansluter till kök och uteplats. Från vardagsrummet når man köket via två ingångar vilket skapar en trevlig öppen och öppen känsla mellan kök och vardagsrum. 

Kök

Väl tilltaget kök med gott om plats för tillredning och förvaring. Här rymmer man också matgrupp. Köket är utrustat med kyl/frys, spis ugn och diskmaskin. vita skåpsluckor och vitt kakel som är folierat i stilimitation.

Klädkammare

Rakt in ifrån hallen finns en ordentlig klädkammare som har förvaring väggmonterat på bägge sidor. 

Badrum

Fint renoverat badrum med vitt kakel på väggarna, mörk matta på golv samt glasvägg i duschen och nya badrumsmöbler. Detta utfört 2016.

Sovrum

Stort sovrum, med plats för fullstor säng samt skrivbord eller alternativ möblering. I rummet finns även en garderob att tillgå. En av sovrumsväggarna har dekorerats med stuckatur och alla väggar är målade i vit kulör. 

Förråd

Utöver lägenhetens förvaring/klädkammare tillhör ett källarförråd i grannbyggnaden. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kemigränd 5

Välj en tid för visning nedan
2021-03-02

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare
073-8483804