Böleäng - Umeå


Enbärsvägen 3E


Såld

Enbärsvägen 3E

Böleäng

Trivsamt radhus i gavel!

Varmt välkomna till detta trevliga BR-radhus beläget på Böleäng. Här har du nu möjlighet att förvärva en fin bostad med nyproduktionskänslan kvar. Boendet har en optimal rumsindelning med trevliga och rymliga sociala ytor. Modern planlösning med öppna ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Välplanerade badrum på respektive våningsplan samt en separat tvättstuga i anslutning till hallen. Dubbla, väl tilltagna, uteplatser till eget förfogande på vardera sida om huset. Hög standard rakt igenom. Här bor man nära natur, men ändå med närhet till stadspulsen. Trevligt bostadsområde med villakvarteren i nära omgivning. Goda kommunikationer in till staden och universitetet. Närhet till skolor och förskolor. Dagligvaruhandel finns inom bekvämt avstånd.

Fakta

Adress:
Enbärsvägen 3E
Område:
Böleäng, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Teg
Lägenhetsnummer:
5
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
11.111%
Andelstal avgift:
11.111%
Byggnadstyp:
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Kallförråd i gårdsbyggnad
TV- Internetutbud:
Telia 100/100
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Ej inkluderat i avgift:
TV / Internet / El
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt vädersträck:
V

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
34.15%
Känd avgiftsförändring:
Nej

Energideklaration

Utförd
2020-10-05
C
80 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
3 000 kr/år
10 800 kr/år
13 800 kr/år
Övrigt: Internet 150kr/mån TV (Uppkoppling mot stadsnät) 250kr/mån Carport 500kr/mån

Förening

BRF Bladet 3
769634-8718
Ja

Förening

I föreningen finns det 9 st Bostäder som färdigställdes 2017. 
Till varje bostad finns carport att hyra med företrädesrätt till en kostnad av 500 kr/månad.
Till föreningen hör ett sophus samt förråd i länga.
Föreningen har upphandlat gemensam bostadsrättsförsäkring. 

 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med direkt inslag av ljus och rymd. Hallen är välplanerad med garderobsförvaring och plats för avhängning samt hallmöbel. I hallens första del är golvet belagt med klinker. i övrigt löper det ek-parkett genomgående i hela bostaden. Hela entréplan är belagt med golvvärme

Kök

I öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum infinner man sig i en social oas. Köket erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. U-format kök med en öppen del mot matplatsen som inrymmer plats för både middagsbuffén eller varför inte sitta och dricka en god drink medans kocken förbereder middagen? Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. 

Vardagsrum/Matplats

Intill köket placeras med fördel det stora matbordet med plats för det stora sällskapet. I rummets andra ände finns gott om plats för soffgruppen och mediemöbeln. Från vardagsrummet tar man sig vidare ut till altanen på baksidan. 

Badrum BV

Vid hallens början, in till vänster, ligger ett väl tilltaget badrum. Badrummet är belagt med klinker på golv och kakel på väggarna i grå och vita nyanser i modern stil. Badrummet är utrustat med duschhörna med glasdörrar samt duscharmatur med takdusch, WC, kommod med lådförvaring, väggspegel samt badrumsfönster med härligt ljusinsläpp. 

Tvättstuga

Från hallen in till höger finns en rymlig och välinredd tvättstuga med garderobsförvaring, tvättpelare samt arbetsbänk med tvättho. Även här finner vi ett fönster som ger trevligt ljus i rummet. 

Allrum

Vidare upp på övervåningen möts vi av en öppen planlösning mellan hallen samt allrummet. Generös yta med plats för en stor soffa och tv-möbeln. Allrummet kan med enkla medel ersättas av ett till sovrum om behovet finns. I allrummet finns fransk balkong att tillgå om man skulle vilja kyla ner eller vädra. 

Sovrum 1 

Tilltaget rum med garderobsförvaring och plats för en stor dubbelsäng. Fönster i två väderstreck ger ett trevligt ljus. 

Sovrum 2 & 3 

På övervåningens motsatta sida, från allrum och stora sovrum, ligger ytterligare två sovrum. Sovrummen är, förutom gavelfönstret, likadana men spegelvända med varandra. Rummen kan med fördel brukas som barnrum, gästrum eller hemmakontor. 

Badrum ÖV

Som badrummet på BV. Badrummet är belagt med klinker på golv och golvvärme. Kakel på väggarna i grå och vita nyanser i modern stil. Badrummet är utrustat med duschhörna med glasdörrar samt duscharmatur med takdusch, WC, kommod med lådförvaring, väggspegel samt badrumsfönster med härligt ljusinsläpp. 

Förvaring

Under trappen finns praktisk förvaringsmöjlighet i slutet utrymme.
Uppe på vind finns möjlgihet till kallförvarning. 
Kallförråd finns i separat gårdsbyggnad precis utanför bostaden. 

Dokument

Planritning

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare
073-848 38 04