Haga - Umeå


Hagmarksvägen 17A


Såld

Hagmarksvägen 17A

Haga

Fin, central 3a på Haga

Varmt välkomna till denna 3a på omtyckta Haga. Här har du möjlighet att förvärva en genomgående fräsch lägenhet. Delvis enhetliga golv genomgående samt fräscha ytskikt. Trevlig planlösning med bra rumsfördelning. Stor inglasad balkong. Söker du en bostadsrätt med närhet till centrum, universitet, träningsfaciliteter och affärer? Då ska du lägga din uppmärksamhet hitåt!. Välkomna! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

Fakta

Adress:
Hagmarksvägen 17A
Område:
Haga, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Umeå stadsförs.
Lägenhetsnummer:
3  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1953
Fönster:
3-glas
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
TV- Internetutbud:
Telia
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
34.15%

Energideklaration

Ej utförd

Förening

HSB BRF Ängsmarken 4
769621-6857
Ja

Om föreningen

HSB BRF Ängsmarken 4 är en bostadsrättsförening i Umeå som består av 1 huskropp med totalt 12 bostadsrättslägenheter (byggår 1956)

Förråd 
Förråd i källaren.

Gemensamma lokaler
Trädgård, bänkar ställs ut på sommaren. Cykelförråd nere i källare även tvättstuga. Styrelserum. 

P-platser Parkeringar garage Kö på platser? Hur dyra, elladdare tanke på installation? Uteplatser? 
13 st p-platser med motorvärmarstolpe. Om säljer av lägenheten hyr en parkeringsplats så kan den som köper lägenheten ta över dennes plats. Ca 250kr i månaden. En i kö. Elladdare finns ej, ärendet ska tas upp på årsstämman. 

Internet / TV
Ingår 

Renoveringar 

 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Öppen hall för avhängning med ljusa väggar. Plats för diverse möbler. 

Kök
Tidsenligt och modernt kök med ljusa skåpluckor, vitt kakel. Gott om förvaring mörka bänkskivor samt dubbel diskho. Maskinpark med ugn, spis med häll, spisfläkt, fullstor kyl och frys. Här finns plats för ett mindre matbord.

Vardagsrum
Öppen planlösning med väl tilltaget vardagsrum. Plats för soffgrupp och mediamöbler. Ljusa toner på väggarna. Utgång till inglasad balkong. 

Sovrum 
Rymligt sovrum med mörka toner på väggarna. Plats för dubbelsäng och diverse möbler. Tillgång till garderober för förvaring. 

Sovrum 
Väl tilltaget sovrum lämpad för en dubbelsäng. Garderober för förvaring. Mörka toner på väggarna. 

Badrum 
Badrum bestående av ljusa våtrumstapeter. Duschhörna med glasdörrar. Handfat i kommod, WC.  

Balkong 
Inglasad rymlig balkong, med plats för utemöbler och bord. 

Område

Stadsdelen Haga är ett omtyckt och populärt bostadsområde strax norr om Umeå centrum. Stadsdelen är en av Umeås äldre, och började byggas på 1920-talet. Här finns bland annat omtyckta Gammlia, fotbolls- och friidrottsanläggning och trevliga parker.

Natur och fritid Haga ligger även nära Gammlia, ett friluftsmuseum där du kan uppleva svensk kulturhistoria. På Gammlia finns också Västerbottens museum som samlar Svenska Skidmuseet och ett fiske- och sjöfartsmuseum. Det är här umeborna samlas för att fira midsommar och andra högtider. Här är det också nära till motionsspår och natur, med I20-skogen till väster och Gammliaskogen och Stadsliden till öster.

Längs Östra kyrkogatan som sträcker sig genom hela området finns mataffär, pizzeria, gym med mera. Skolor och barnomsorg Hagaskolan (F-9), Sandaliden (F-3). I området finns det gott om förskolor. Gång- och cykelavstånd till centrala Umeå, Umeå universitet, Norrlands universitetssjukhus och Umeå Centralstation. God bussförbindelse.

Dokument

Planritning

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare
073-848 38 04