Såld Charmig gård i natursköna Brännland!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Trillvägen 8

Brännland

Charmig gård i natursköna Brännland!

Varmt välkomna till denna fantastiska villa, belägen ca 10 minuter och 12 km väster om Umeå C. Här ges nu möjlighet att förvärva en riktigt fin villa med elegans och stil.
Fantastiska detaljer bevarade i huset men utan att kompromissa på vardagslyx.
Rejäl sidobyggnad i from av dubbelgarage samt förvaringsytor, verkstadsdel samt möjlighet att färdigställa 2 lägenheter för uthyrning eller verksamhet.

Här bor du naturnära med älven intill. Populärt värdshus med goda serveringar. Skola i Brännland finns för F-3 samt skolan i Sörfors erbjuder F-6.

Fakta

Adress:
Trillvägen 8
Område:
Brännland, Umeå
Kommun:
Umeå
Fastighetsbeteckning:
BRÄNNLAND 5:79
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plansvilla
Byggnadsår:
1915
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas / 3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Mullbänk
Badrum:
2 st
Eldstad:
Öppen spis / vedspis
TV- Internetutbud:
Fiber
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan
Hall
Välkomnande luftig hall med plats för att hänga av ytterkläder under trappen. Ljusa väggar och genomgående trägolv. 
Gäst-Badrum
Direkt till höger när man kommer in finner man en praktisk wc med dusch. Den inrymmer det man behöver som WC-stol och handfat. Våtrumsmatta på golv, kakel på vägg och panelbeklädnad i ljus kulör, fönster som ger ljusinsläpp.
Kök
Vinkelkök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Fönster i två väderstreck ger fantastiskt ljusinsläpp. Vedspis samt öppen spis kryddar mysfaktorn lite extra och stilrent kök med integrerad utrustning samt stenskivor.  Maskinparken består av spishäll, ugn, diskmaskin, fläkt och fullstor kyl/frys rostfritt.
Tvättstuga
Från köket når man den praktiska tvättstugan som har bra med förvaring i skåp och praktisk bänk för att vika tvätt. Tvättpelare med tork- och tvättmaskin.
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med gott om möbleringmöjligheter och otrolig rymd. Fantastiskt ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck.
Matsal
På entréplan, mellan kök och vardagsrummet finner vi en trevlig matsal, med dubbeldörrar, härliga detaljer med synligt timmer från stommen samt trevligt ljusinsläpp. 

Övre plan
Allrum
När vi kommer upp på övre plan möts vi av det ljusa allrummet som har fint ljusinsläpp och utgång till balkongen. Synliga åsar i taket och hög takhöjd ger en otrolig rymd. 
Sovrum
vidare in från allrummet finns ett stort sovrum. Platsbyggd skjutdörrsgarderob för praktisk förvaring samt egen ingång till Badrum/relax.  
Badrum
Riktigt läckert badrum med upphöjt golv i trä, badkar, bastu samt duschrum. Wc stol, kommod med förvaring och spegel ovan finns också i utrymmet. 
Förråd
Kallförråd tillgängligt via badrummet. Gott om utrymme för förvaring. 
Sovrum 2 & 3
I andra änden av husets övervåning finner vi 2 mindre sovrum, perfekta barnrum, gästrum heller kontorsrum. Båda rummen har egna klädkammare för praktisk förvaring. 
Förråd 2 
Intill de mindre två sovrummen finns ett till förråd/klädkammare. Här finns också inspektionslucka upp till vinden. 

Garaget 
Dubbelgarage om ca 180 kvm fördelat i 2 plan. Nuvarande säljare har ritningar och delvis inredning för att färdigställa 2 bostäder Garagedelen ger plats för två bilar, verkstads del samt trapp upp till stort rum med många möjligheter. 

På övervåningen är det planerat för ett lägenhet om 2 rok med ingång via trapp utifrån. På nedre plan finns möjlighet till en enrummare med egen ingång.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Malin Lindberg
Reg. Fastighetsmäklare

Bilder