Properties & Partners

Mariehem - Umeå


Mariehemsvägen 150


Såld

Mariehemsvägen 150

Mariehem

2:A i markplan med uteplats i bästa söder!

Välkommen till Mariehemsvägen 150 - ett kvalitativt boende med det rätta läget!
Interiört blir du bortskämd med allt det där du alltid önskat och behöver. Köket är välutrustat och ligger med en delvis öppen planlösning till vardagsrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme & tvättmaskin. Sovrummet stort och välutrustat med praktisk klädkammare. Din uteplats är enorm och pekar mot solen.

Här bor du i markplan med otroligt ljusinsläpp och med en bedårande utsikt över grönområde. Ett söderläge är högt uppskattat, det är sen gammalt. Ett söderläge i markplan, det är oslagbart! Här finns inget som skymmer eller stör.

På Mariehemsvägen 150 bor ni i ett naturnära område vid Nydalasjön och med bekvämt avstånd till livsmedelsbutiker, restaurang, frisör och goda bussförbindelser. Inom cykelavstånd når ni enkelt Umeå Universitet och city.

VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA

Fakta

Adress:
Mariehemsvägen 150
Område:
Mariehem, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Umeå Maria
Lägenhetsnummer:
212524001-0067  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0,78469%
Andelstal avgift:
0,87388%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2007
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Förråd finns i anslutning till byggnaden.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd

Förening

RB BRF Sångfågeln 1
7696140198
Ja

Info om BRF

Bostadsrättsföreningen Sångfågeln 1 registrerades 2006-03-07. Nuvarande ekonomiska plan registrerades 2006-03-16 och nuvarande stadgar registrerades 2015-08-31. Föreningen har sitt säte i Umeå kommun.

Föreningen äger fastigheten Sångfågeln 1 i Umeå Kommun. På fastigheten finns 8 byggnader med 95 lägenheter. Byggnaderna är uppförda år 2007-2008. Fastighetens adress är Mariehemsvägen 150-166 i Umeå. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Lägenhetsfördelning:

1 rum och kök: 2 st.

2 rum och kök: 29 st.

3 rum och kök: 40 st.

4 rum och kök: 24 st.

Antal Antal p-platser 96

Parkering med stolpe: 215 kr/mån.

Carport: 355 kr/mån.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Dörren låses upp och hallen hälsar dig varmt välkommen in. Fötterna möter ett parkettgolv, likadana golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. Samtliga väggar är vitmålade. I hallen finns avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

Hallen leder oss rakt in till hemmets sociala delar. Vardagsrummet ligger med en delvis öppen planlösning mot kök. Rummet är välplanerat med plats för soffa, elektronik, hylla och ditt allra bästa sällskap! Hemmets sanna pärla är helt klart den södervända uteplatsen.

Tack vare den öppna planlösningen samspelar vardagsrum fint med kök. Här samsas många kvadrat om uppmärksamheten! Med genomtänkta justeringar har planlösningen gett plats för det stora sällskapet. Bjud in familj och vänner, bekanta som obekanta - det finns plats för alla! Köksinredningen är modern och samtidigt tidlös med vita luckor och gråa bänkskivor. Mörkt kakel och vitvaror i vitt, är några av många attribut som fulländar köket. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl & frys, ugn, häll, fläkt och diskmaskin.

Från vardagsrummet når vi hemmets lugnare del – sovrummet. Här får du med enkelhet plats med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Du skulle också kunna snåla lite på sovplatsen och ge utrymme för ett skrivbord. Förvaringen är något du inte behöver oroa dig för. Längs med ena väggen finns garderober samt en praktisk klädkammare.

Badrummet är en tiopoängare! Helkaklat med vita kakelplattor på väggar och grått klinkergolv. Golvvärmen är behaglig och uppskattad. Här finns kommod, spegel med belysning, toalett, dusch med platsbesparande glasdörrar och handdukstork. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare finns givetvis!

Planritning

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare
073-848 38 04