Properties & Partners

Herrhagen - Uppsala


Stenhuggarvägen 38


Kommande försäljning

Stenhuggarvägen 38

Herrhagen

/ VILLA KÄNSLA / TVÅ INGÅNGAR / CARPORT / LÅG AVIGT /

Snart finns chansen att förvärva detta radhus och med alla praktiska fördelar det medför men med känslan av ett eget hus med plats både för umgänge och lek i den egna trädgården. Här bor ni i ett fridfullt område med naturen alldeles runt hörnet! Innanför huvudentrén möts ni av en rymlig hall med bra förvaring och längre in finns trappen till övre plan. Köket ligger till vänster strax innanför hallen och erbjuder er yta för matlagning och social tillvaro. Från baksidan når du groventrén med kombinerad tvättstuga- perfekt att använda för ingång när smutsiga kläder ska tvättas direkt! Här finns även ett vardagsrum med stora glaspartier och utgång till bostadens altan och trädgård. En trappa upp på övre plan är den mer privata delen av hemmet och här finns tre sovrum. Centralt placerat mellan sovrummen så finns den rymliga klädkammaren där familjens kläder kan förvaras. I det stilrena badrummet så kan man avnjuta ett kvällsbad eller en uppfriskande morgondusch.

Fakta

Adress:
Stenhuggarvägen 38
Område:
Herrhagen, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Byggnadstyp:
2 plans kedjehus
Byggnadsår:
2007
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
2 st
Balkong:
Två egna uteplatser
Parkering:
Carport
Förråd:
Förråd framför hus
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Telia Triple Play. Föreningen har tecknat ett gemensamt bostadsrättstilläggsförsäkring för sina medlemmar.
Ej inkluderat i avgift:
El tecknas separat per hushåll.

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Känd avgiftsförändring:
Ingen avgiftshöjning eller större renoveringar planeras utöver underhållsplanen.

Energideklaration

Utförd
2013
114 kWh/m²/år

Beskrivning

Allmän beskrivning

Till radhuset hör det även en carport samt ett rymligt förråd där trädgårdens verktyg kan förvaras.

Här bor ni i ett naturnära område och här kan ni njuta av skogspromenader och finna lugn och ro. Uppskattar du natur och friluftsliv finner du naturreservatet Hågadalen på andra sidan av väg 55 och för golfaren finns Uppsala gollubb och Söderby golf på nära avstånd. Närheten till service finner ni på gångavstånd vid ICA Maxi Stenhagen där det dessutom finns flera andra affärer att tillgå. För pendlaren finns flexibel kommunikation med täta bussförbindelser in till Uppsalas stadskärna och med närhet till väg 55 som smidigt banar väg för att ta sig till Stockholm via Bärbyleden.

Område

Området

Herrhagen är en naturnära stadsdel med huvudsakligen villor och radhus. En mycket populär stadsdel, främst bland barnfamiljer, som håller på att expandera.

Stenhagens bildnings- och kulturcentrum där förskola och grundskola finns. Stenhagenskolan finns vid Herrhagsvägens slut. Opalens förskola i området. Öppen förskola finns i anslutning till Stenhagsskolan.

Herrhagen är ett lugnt, naturskönt och barnvänligt område strax utanför centrala Uppsala med goda kommunikationer till centrum. Njut av friluftsliv, rekreation och härliga utflykter i skogen som ligger i anslutning till området. För den sportintresserade finns också gott om motionsmöjligheter - stor fotbollsplan invid Herrhagsvägen som vintertid spolas till isbana, inomhushallar samt en curlinghall. Bara ett stenkast bort hittar köpcentrum och service. Bibliotek för både stora och små finns i Stenhagens bildnings- och kulturcenter. Nära Akademistallet.

I Stenhagens bildnings- och kulturcentrum finns sporthall, musikskola, musikstudio, lärcentrum och volontärverksamhet. Kommunikation Goda kommunikationer till city med stadsbuss som under högtrafik går var 10e minut, det tar ca 15 min in till centrum. Närservice Vid infarten till Herrhagen ligger ett köpcentrum med bl.a. Ica Maxi, Willys, Systembolag, Jysk, Netonnet, BurgerKing och Lindex. Det finns också två pizzerior i området. Parkering Fri parkering finns i området

Rumsbeskrivning

--ENTRÈPLAN-- Vid ingången finns möjlighet att skapa en extra uteplats med bord och stolar om så önskas.

Hall
Öppen och rymlig entré som ger en generös vy över vardagsrummet och ut genom det stora fönsterpartiet mot bostadens uteplats och grönytor. Avhängning erbjuds på hatthylla direkt till vänster innanför dörren, men med sin tilltalande rymd får du också plats för ytterligare förvaringsmöbel alternativt dekorativ möbel. Väggarna är vita och på golvet finns en mörkgrå klinker (passar utmärkt för blötare väderlek och barnskor).

Badrum
Med ingång från hallen finner du detta helkaklade gästbadrum bekvämt utrustat med handfat med kommod (med utmärkt förvaring), spegel med inbyggd belysning samt hylla, WC, duschhörn med vikbara duschväggar samt handdukstork. Här finner du även ett vädringsfönster i ogenerat läge. Väggarna går i vitt kakel och på golvet en grå klinker med härlig golvvärme (el).

Kök
Stilrent och modernt kök från Myresjökök, fullt utrustat med spishäll med ugn, köksfläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys i svart (från 2017). Arbetsbänken i ek sträcker sig långt längs med vägg och erbjuder goda ytor för den matlagningspassionerade. Vidare går ytskikten i vitt som snyggt smälter ihop med väggen och ett svart kakel som stänkskydd i kontrast. Här finns plats för ett matbord för upp till 4–6 personer, som med fördel placeras under det stora fönstret. Vidare får du också gott om naturligt ljus som gör att rummet får en trevlig rymd. Väggarna är vita och på golvet parkett.

Tvättstuga/Groventré
Från köket når du denna separata ingång samt tvättstuga. Utrymmet är utrustat med kombimaskin (2018) samt en lång bänkskiva i mörk laminat, perfekt för att smidigt kunna vika tvätten ovanpå.Gott om dold förvaring erbjuds också i flera över och underskåp. Om önskemål finns kan du även inreda med ytterligare möbler enligt tycke och smak. Väggarna är målade gråa och på golvet finner du en grå klinker med trevlig golvvärme.

Vardagsrum
Utmärkt sällskapsrum med plats för familjen! Här finns plats för såväl TV-bänk som en större soffa, som gjort för fredagsmyset. Med sina stora fönsterpartier i ogenerat läge och ljust mönstrade väggar får du ett rum som badar i ljus. Med sin öppna planlösningskänsla mot köket har du smidig och uppskattad möjlighet att underhålla både gäster och barnen medans du gör annat. Här finner du utgång till bostadens uteplats men redan inifrån har du bra uppsikt ut över grönytorna (men i insynsskyddat läge från grannar). Väggarna går i vitt och på golvet parkett.

Uteplats
Väl tilltagen trädäcksaltan som sträcker sig långt längs med husväggen och ändå lämnar gott om grönyta på tomten. Här finns plats för både grill, större loungemöbler samt bord med stolar. Under varma dagar kan familj och vänner samlas för födelsedagsfirande eller trevliga grillkvällar och ni kan njuta av solstrålarna ända in på kvällstimmarna. I bästa solläge (sydväst) har ni sol under hela dagen! Över altanen sitter en motordriven markis (som styrs bekvämt med trådlös fjärrkontroll).

Inre hall
Redan i början av trappan kan du genom träräcket se upp till denna inre möblerbara halldel och ljuset som lyser in från de angränsande rummen. Här har du ett generöst utrymme att möblera enligt tycke och smak. Väggarna går i vit tapet med en mönstrad fondtapet vid trapp samt parkettgolv.

Badrum
Helkaklat badrum med plats att samsas. Här har du handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan, WC, handdukstork samt badkar. Här har du utöver gott om golvyta att möblera med ytterligare hylla/förvaring om behovet finns. Vidare finns ett vädringsfönster som ger naturligt ljus i ogenerat läge. Väggarna går i vitt kakel och på golvet ett mörkare klinker (även detta med golvvärme!).

Sovrum 1
Bostadens största sovrum ligger privat beläget på vänster sida. Här får du gott om förvaring (och ett stökfritt rum) med en trevlig klädkammare i direkt anslutning (som du enkelt kan göra till en fin walk in closet!). Rummet erbjuder plats för både dubbelsäng, nattduksbord och övrig möblering om önskemål finns. Varför inte till exempel inreda med byrå, sminkbord eller bokhylla? Oavsett vad du behöver finns det flera alternativ att nyttja. Rummet är genomgående ljust och luftigt med ett stort fönsterparti som ger generöst naturligt ljus. Väggarna går i grå tapet med en mörk fondtapet. På golvet finns parkett.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med generös förvaring på såväl hyllplan som på avhängning inunder. Med enkla medel kan du skapa ett perfekt rum för att kunna både byta om och förvara kläder, skor och smycken. Om önskemål finns kan du även addera dekorativ möblering så som spegel, sittpuff eller dylikt. Väggarna är vita och på golvet parkett.

Sovrum 2
Stort sovrum med plats för större säng samt övrig möblering så som nattduksbord, skrivbord eller byrå. Dold förvaring erbjuds redan i garderob men behövs ytterligare är det enkelt att lösa. Det stora fönstret ger generöst naturligt ljus men ett insynsskyddat läge. Väggarna är också ljusa och på golvet parkett.

Sovrum 3
Rymligt sovrum med sin egen alkov som idag är inredd med en garderob (som ingår i köpet). Om önskemål finns kan det också med fördel nyttjas till en kontorsdel, sminkbord, läshörn, lekhörna eller för en barnsäng. Perfekt för ett Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies. Läs mer. JAG FÖRSTÅR Se liknande bostäder från Boneo.se mindre barn och föräldrar! Här finns vidare plats för säng samt övrig möblering som förvaringsmöbel eller dylikt. Rummet är ljust och trevligt med ett stort fönster.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Stenhuggarvägen 38

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Stenhuggarvägen 38

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 76
Matilda Larsson
Mäklarassistent
076-769 80 85

Bilder