Header image
Såld / FIN 3A HÖGT UPP I HUSET UTAN INSYN / STOR BALKONG / BRA LJUSINSLÄPP / 5 MIN FRÅN CENTRALSTATION /

Kryddblandargatan 7

Kungsängen - Industristaden

/ FIN 3A HÖGT UPP I HUSET UTAN INSYN / STOR BALKONG / BRA LJUSINSLÄPP / 5 MIN FRÅN CENTRALSTATION /

Välkommen till denna fantastiska 3:a i en öppen planlösning som är helt enastående! Här kan du verkligen hitta den perfekta bostaden med stadspulsen runt hörnet och det ultimata pendlarläget. Tänk dig att bo mitt i händelsernas centrum samtidigt som du kan njuta av den fridfulla atmosfären längs Fyrisån.

Denna bostad är verkligen perfekt för den som älskar att vara nära allt som staden har att erbjuda. Med gångavstånd till fantastiska uteserveringar, prisbelönta restauranger och spännande shopping kommer du verkligen att uppskatta din tid här. Men det är inte allt! För de som älskar att ta långa promenader finns det också vackra stigar att utforska i Uppsalas underbara Stadspark och de omkringliggande parkerna.

Fakta

Adress:
Kryddblandargatan 7
Område:
Kungsängen - Industristaden, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
1-31701  /  1701
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.2176%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2019
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme. Vattenburen värme med radiatorer
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong i högt och insynsskyddat läge
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia triple Play (fiber)
Inkluderat i avgift:
Värme och kallvatten. Obligatorisk avg för Telia tripple play 220 kr/månaden
Ej inkluderat i avgift:
Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.
Hiss:
Ja
Radon:
Radon uppmätt. 50 Bq/m3

Ekonomi

Energideklaration

Förening

Brf Kungsgatan 66
769630-9397
Ja
Nej

Allmän föreningsinformation

Brf Kungsgatan 66 består av 96 stycken lägenheter och ligger i centrala Uppsala. Bland de 96 stycken lägenheterna finns allt från smarta studiolägenheter till mysiga vindsvåningar samt en etagevåning.

Föreningens ekonomi

Föreningen godkänner delat ägande, den boende måste minst äga 10%.

Föreningen har inte tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg. Detta innebär att köparen måste teckna ett bostadsrättstillägg utöver hemförsäkringen

Varmvatten debiteras per kvartal.
Den boende tecknar eget el-avtal.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, rullstols- och barnvagnsförråd, förråd och utrymme för källsortering. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin.

Förråd finns till varje lägenhet placerad i källaren.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

RENOVERINGAR

2017-2019 Nybyggt
2019 Energideklaration samt radonmätning

Inga större renoveringar är planerade i dagsläget
(Kontrollerat 2023-07-02)

Kabel-tv och bredband

Ansluten till kabel-TV, internet 100 Mbit/s och IP-telefoni via Telia Triple play. En box ingår per lägenhet. Obligatoriska avgift om 220 kr/mån tillkommer.

Parkering

Föreningen har följande parkeringsalternativ:

40st garageplatser - 1600kr/månaden
För elbilsplats (finns 4st) tillkommer 200 kr/mån + förbrukad el.
2st carportplatser - 1100kr/månaden
2 parkeringsplatser med carport för bilpool i gemensamhetsanläggning
Separat kösystem.

För att ställa sig i kö till parkeringen så vänder man sig till styrelsen.

 

Beskrivning

Allmän beskrivning

Lägenheten är verkligen optimerad till fullo, och inte en enda kvadratmeter har slösats bort. Varje yta är användbar på det mest effektiva sättet möjligt. När du kliver in genom dörren möts du av en imponerande entré med gott om förvaringsmöjligheter i de stilfulla garderoberna som smidigt döljs bakom eleganta skjutdörrar. Det stora och luftiga köket lockar med sin moderna touch och ger gott om plats för en matgrupp. Allrummet, som smälter samman med köket i en öppen planlösning, skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling.

Med två rymliga sovrum finns det gott om utrymme för både familjen och gäster. Men det mest spektakulära är den stora balkongen högst upp, som erbjuder en fantastisk utsikt och ger dig möjligheten att njuta av det vackra vädret och de magiska solnedgångarna. Slutligen kan du inte låta bli att imponeras av det stora och fräscha helkaklade badrummet, som är utrustat med exklusiva bekvämligheter såsom arbetsbänk och tvätt- och torkmaskin.

Rumsbeskrivning

Hall
Från hallen välkomnas du till bostadens alla ytor. Till vänster finner du avhängningsmöjligheter. Klinker på golv som bevarar livslängden i hallen som går i en mörktonad färg med en riktigt bra övergång till bostadens parkettgolv.

Badrum
Helkaklat badrum. Tork- och tvättmaskin med en bänkskiva över som erbjuder avlastning. Dold förvaring
i överskåp. WC, kommod, handfat och spegelskåp. Dusch hörna med badkar för att öka vardagslyxen samt handukstork.

Master bedroom
Stort och rymligt sovrum med bra ljus insläpp. Målade väggar med parkett i ljus ton på golv. Bra med plats för större säng, byrå och övrig möblering. Dolda skjutdörrsgarderober som ger rummet en större känsla på motsatta sidor. Bra med ljusinsläpp från fönsterna samt utgång still bostadens stora balkong i högt läge.

Sovrum 2/Kontor
I anslutning till vardagsrummet kommer man till det andra sovrummet. Idag används sovrummet som ett hemma kontor, men det funkar även lika bra till ett mindre sovrum för barn eller varför inte en walk-in-closet, du bestämmer?!

Kök
Väl påkostat kök med tillvalen som gör matlagningen lite roligare. Fina beslag i nedreskåp i kombination med överskåp i ljus färg. Marmorliknande bänkskiva som vilar under det vita kaklet. Spishäll, ugn och kyl/frys samt inbyggd mikro som går i svart färg. Plats för matgrupp finns intill köket. Mycket fint kök med tillvalen som ger känslan utav exklusivitet.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med plats för den större soffgruppen, stort soffbord och annan möblering som krävs. Bra med ljusinsläpp från dem stora fönsterna i högt läge med en blick över Uppsala. En halvvägg finns för att skilja på köket och vardagsrummet för att ge dig känslan utav ett separat rum där du kan montera upp en vägg tv eller varför inte en fin tavla för den konstnärliga.

Balkong
Stor och mysig balkong som går att möblera för eget tycke. I högt och ogenererat läge kan du njuta av dagens timmar.

Område

Från Kungsängen har du endast några minuters promenad till Stora torget, Akademiska sjukhuset och tågspåren vid Strandbodkilen vilket gör det perfekta pendlarläget. I området finns mataffären Willys, frisör, gym, café samt några restauranger om du inte vill ta den korta promenaden mot city där det finns ett bredare utbud. Hamnspången över Fyrisån tar dig till Studenternas IP och grönområdena i Stadsparken. Längs Fyrisån finns kilometerlånga promenad- och cykelstråk mot Ultuna och Sunnersta och dess vackra natur.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Matilda Larsson
Mäklarassistent