Sävja - Uppsala


Blekingevägen 14


Kommande försäljning

Blekingevägen 14

Sävja

/RENOVERAD/ NATURNÄRA /BARNVÄNLIGT/

Välkomna till denna 4:a i utmärkt läge i Sävja! Denna bostad ligger på bottenplan med en fantastisk uteplats med utgång från köket. Här får ni promenadavstånd till vårdcentral, dagis och skolor samt ett litet centrum med livs, restaurang och apotek. Det finns mycket bra bussförbindelser till city och fina cykelvägar för den som vill ha lite vardagsmotion. Sävja är barnvänligt och naturnära med härliga skogsområden i Lunsen och nära till Fyrisåns vackra årum. Lägenheten är renoverad och har ett härligt läge med uteplats i soligt läge mot innergården samt skog som granne. Planlösningen erbjuder hall, kök, vardagsrum, badrum och två sovrum i lägenhetsdelen, ytterligare ett sovrum med köksdel och ett till badrum. Detta hem är utmärkt för familjen med flera barn.

Fakta

Adress:
Blekingevägen 14
Område:
Sävja, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
1003
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadstyp:
2 vånings hus
Byggnadsår:
1991
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Cykelförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, ett grundläggande tv-kanalpaket, den fasta kostnaden för ip-telefoni (samtalskostnad tillkommer) samt bredband till en hastighet av 10
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.85%

Energideklaration

Utförd
2013-05-12

Förening

Brf Blekinge
716422-5588
Ja
Nej

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Blekinge består av fyra gårdar med ett punkthus på varje gård. Det finns gott om parkeringsplatser för både boende och gäster. Gårdarna har minimalt med biltrafik och har även lekplatser för barnen. I två punkthus finns en tvättstuga utrustad med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp/torkrum. Det finns även grovtvättmaskin i tvättstugorna.

Föreningens ekonomi och planerade ändringar

Föreningen har god ekonomi och den 1/1-2021 sänktes avgiften med 7%. Föreningen accepterar delat ägande mellan tex föräldrar/barn med minst 10 %.

Tv och bredband
Föreningen är ansluten till Telias fibernät. I månadsavgiften ingår ett grundläggande kanalpaket, den fasta kostnaden för ip-telefoni (samtalskostnad tillkom- mer) samt bredband till en hastighet av 10 Mbit/s. Högre hastighet för internet går att köpa till.

Försäkring 
Fullvärdesförsäkring finns via Protector. I försäkringen ingår kollektivt bostads-rättstillägg för medlemmarna.
Medlemmarna måste dock ha en egen hemförsäkring för att tillägget skall gälla.

 Antal lägenheter: 152 Antal lokaler: 1

Gemensamma utrymmen 
I varje trappuppgång finns ett barnvagnsförråd på bottenvåningen, föreningen har också två tvättstugor, en på Blekingevägen 5 och en på Blekingevägen 13. Övernattningslokal som man kan hyra, dygn/vecka för medlemmar. Cyklar kan antingen ställas i cykelstallen som finns på gårdarna eller i våra cykelförråd som finns i punkthusens källare.

Renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2016 och 2045.

2019: Målning av stuprör, alla lekplatser, carportarna, husgrunderna på Blekingevägen 1 - 11, sanddepån förskolan, förskolans förråd och parkeringarna. Brandlarm i punkthusen.
2018: Byte av belysning utomhus och i trapphusen mot energisnålare alternativ.

2016: Byte av all innerbelysning i trapphus, tvättstugor, källare, vindar och källsorteringsrum.

2017: Upprustning av utemiljöer.
2015: Parkeringarna, nya linjer ska målas och avskiljarna ska förbättras. 2014: En del förbättrande och kostnadseffektiviserande åtgärder har utförts. Såsom; Bauer-system - Bauer renar vatten som cirkulerar i vattensystemen samt ny vattenpump.

2010: Stamspolning.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Öppen och rymlig entré som ger generös vy över hall och övriga ytor i bostaden. Avhängning erbjuds i garderob med matchad utförande, men med sin tilltalade rymd får du också plats för ytterligare förvaringsmöbel alternativt dekorativt möbel. Väggarna är ljus gråa och på golvet vilar ett mycket fint och slitstarkt klinkergolv.

Kök

Nyrenoverat och modernt kök med stilrent samt fullutrustat spishäll med ugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Stor arbetsbänk som sträcker sig längs med vägg och erbjuder goda ytor för den matlagningspassionerade. Vidare går ytskikten i ljusare ton som snyggt smälter ihop med mröka vitvarorna och kaklet som stänk skydd i kontrast. Här finns plats för ett matbord för upp till 4-6 personer, som med fördel placeras under stora fönstret. Vidare får du också gott om naturligt ljus som gör att rummet får en trevlig rymd tack vare utgången till bostadens bekvämliga uteplats.

Badrum

Fint och renoverat badrum med plats att samsas. Här har du handfat med kommod, spegelskåp med belysning, WC samt badkar med takdusch ovan i snyggt utförande. 

Vardagsrum

Härligt sällskapsrum med plats för för familjen! Här finns plats för såväl Tvbänk som en större soffa, som gjort för fredagsmyset samt en tilltagen yta perfekt större sällskap. Med sina stora fönsterpartier i ogenerat läge och ljusa väggar får du ett rum som badar i ljus. Med sin öppna planlösningskänsla mot köket har du smidig och uppskattad möjlighet att underhålla både gäster eller barnen medans du gör annat.

Sovrum 

Bostadens master bedroom ligger i privatläge. Här får du gott om förvaring. Rummet erbjuder plats för både dubbelsäng, nattduksbord och övrig möblering om önskemål finns. Varför inte till exempel inreda med byrå, sminkbord eller bokhylla?

Oavsett vad du behöver finns det flera alternativ att nyttja. Rummet är genomgående ljust och luftigt med ett stort fönsterparti som ger generöst naturligt ljus. Ljusa väggar samt ljust golv.

Sovrum 

Generöst sovrum med plats för både säng och övrig möblering så som byrå, sminkbord, bokhylla eller säng. Vad önskar du av ditt rum? Här finns flera möjligheter att välja mellan i härligt och högt läge. Här har du också ett stort fönsterparti som ger gott om naturligt ljus genomgående. Ljusa väggar samt ljust golv.

Klk/walk in closet

Rymlig klädkammare med generös förvaringsalternativ på såväl hyllplan som på avhängning i under. Med enkla medel kan du skapa ett perfekt rum för att kunna både byta om och förvara kläder, skor och smycken. Om önskemål finns kan du även addera dekorativ möblering så som spegel, sittpuff eller dylikt.

 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Blekingevägen 14

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Blekingevägen 14

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 76
Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09

Bilder