Header image
Såld / ETT DRÖMHUS DU INTE FÅR MISSA / STOR TOMT MED FANTASTISK POOL / CARPORT / BARNVÄNLIGT OMRÅDE /

Snoavägen 7

Björklinge

/ ETT DRÖMHUS DU INTE FÅR MISSA / STOR TOMT MED FANTASTISK POOL / CARPORT / BARNVÄNLIGT OMRÅDE /

Välkommen till en fantastisk 2-plansvilla med det lilla extra! Här har du möjlighet att parkera bilen i carporten, med tillhörande förråd på ca 20 kvm. Här finns en stor pool för dig som längtar efter vardagslyxen men inte hinner åka iväg på spa (pool om 4x8 meter i gjuten form med trappa, glastak, en ansluten jetstream samt stenbeläggning runt hela poolen) i perfekt söderläge , gott om förvaringsutrymmen samt inglasad uteplats på husets baksida. Snoavägen 7 erbjuder en trevlig grönskande tomt som sträcker sig runt hela huset och avslutas med en tilltagen trädäcksaltan som du når via bostadens kök där du enkelt kan bjuda över vänner och familj till fantastiska grillkvällar.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Fakta

Adress:
Snoavägen 7
Område:
Björklinge
Kommun:
Uppsala
Fastighetsbeteckning:
BJÖRKLINGE-TIBBLE 2:17
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plansvilla
Byggnadsår:
2004
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump NIBE (samt braskamin med täljsten) Golvvärme hela undervåningen, övervåningen har vattenburna element med golvvärme i badrum.
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft) (Vattenburen)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Torpargrund
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin med täljsten
Pool:
Egen, utomhus
Parkering:
Carport
Allmänt skick:
Som nytt
Huvudsakligt vädersträck:
Söderläge

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 960 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
855 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 815 000 kr
Bef. pantbrev:
8st om 4 261 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2004
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2023-05-16
C
90 kWh/m²/år
Snoavägen 7

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
24 000 kr/år
2 400 kr/år
6 000 kr/år
8 000 kr/år
40 400 kr/år
9 287 kr/år

Beskrivning

Områdesbeskrivning

I populära Björklinge har du närhet till affär, vårdcentral, skola och förskola. 10 minuters gång till det välbesökta Björklingebadet vid långsjön där det erbjuds sandstrand och stora gräsområden, omklädningsrum, dusch inne/ute, toalett, kiosk, camping och cykelbana m.m. Björklingebadet är en av Uppsalas mest populära badplatser på sommaren. Kommunikationerna med buss mellan Björklinge och Uppsala resecentrum är goda med ungefär en halvtimmes resa. Pendlar du med bil har du nära till påfarten till E-4:an med en restid på ca 40 min till Arlanda, 60 min till Stockholm och Uppsala City tar endast 15 till 20 minuter. Regelbundna avgångar med UL:s regionsbussar tar dig till Uppsala och Tierp.  Det finns många olika dagisverksamheter med flera olika avdelningar, samt två grundskolor: Björkvallsskolan med högstadium och Björklingeskolan med låg- och mellanstadium. I Björklinge finns en ishockeyhall, fotbollsplaner, bandyplan och tennisbana vid idrottsanläggningen Björkvallen. 

 

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall
Välkommen in i denna rymliga och ljusa hall med diverse avhängningsmöjligheter. Här får du en första anblick av husets öppna och luftiga planlösning. Direkt från hallen kan du nå köket, vardagsrummet och sen vidare ut till huset charmiga trädäcksaltan. Från hallen och genom hela entréplan har du vattenburen golvvärme som är perfekt till de kalla vinterkvällarna.

Kök
Fräscht och modernt kök med gott om förvaring och stora bänkytor, fullt utrustad spis och ugn, diskmaskin samt en fullstor kyl och frys. Köket har en perfekt barbänk där du kan samla familjen eller vännerna på mingelparty. Vidare i köket har du en stor matsal där du kan ha många härliga middagsbjudningar. Nära till hands har du en av dörrarna till husets trädäcksaltan där du kan briljera som grillmästare eller bara njuta av kvällssolen innan middagen. 

Vardagsrum
Mitt i husets hjärta har du vardagsrummet. Med stora fönsterpartier och glasdörrar ut till trädäcksaltanen får du rikligt med naturligt ljus in i hela vardagsrummet. Ett vackert parkettgolv i ljust trä som sträcker sig genom hela bottenplan samt en luftig yta med möjlighet att skapa dina egna inredningsvisioner. I vardagsrummet har du även en braskamin som ger en hemtrevlig känsla och du kan se fram emot många vinterkvällar med en sprakande brasa som värmer.

Trädäcksaltan
Utanför köket och vardagsrummet finner du husets trädäcksaltan. Med gott om utrymme kan du möblera däcket enligt önskemål och skapa rum för exempelvis ett utekök, mysiga loungemöbler eller en stor matgrupp. 
Intill den öppna delen av trädäcket kan du enkelt gå in i den inglasade delen. Där kan du sitta långa nätter med den mysiga utomhusbelysningen och njuta av utsikten av grönskan utanför tomten eller det kristallblåa vattnet av poolen precis utanför rummet. 


Matsal
Välkommen in i husets varma och inbjudande matsal där du kan samla alla dina nära och kära. Rummets ljusa och varma färger bjuder in till en välkomnande atmosfär och dess luftiga yta kan bekvämt rymma upp till åtta personer. Oavsett om du trivs med intima familjemiddagar eller festliga tillställningar har du ett generöst utrymme att njuta av alla kommande måltider. Precis som i vardagsrummet har matsalen det vackra parkettgolvet som smyckar rummet och ger tillsammans med dem stora fönstren gott om naturligt ljus.


Badrum 1
På bottenvåningen har du detta spektakulära helkaklade badrum. När du kliver in i rummet möts du av en elegant färgpalett och en fräsch och ren atmosfär. Direkt till vänster har du en rymlig kommod med integrerat tvättställ samt spegelskåp. Detta praktiska och eleganta element erbjuder dig generöst med förvaringsutrymme för att organisera dina badrumstillbehör på ett smidigt sätt. Detta helkaklade badrum erbjuder även golvvärme, en smidig vattenburen handdukstork, toalett samt en rymlig dusch. Med två stora fönster med crepiglas kan du bibehålla den ljusa och öppna atmosfären utan att behöva oroa dig för insynen.

 

Grov entré
Direkt till höger om badrummet har du groventrén. Här har du frånluftsvärmepumpen, centraldammsugaren, tvättmaskin samt möjlighet till torktumlare. 

 

Övreplan

Allrum
När du kommer upp för trappen till övervåning kommer du till allrummet där du har en perfekt plats för avkoppling och underhållning. Har har du gott om utrymme för att skapa den ultimata tv-hörnan och samtidigt kunna njuta av att starta dagen med en frukost på balkongen. Rummet har ett stort fönsterparti som ger ljusinsläpp till hela övervåningen. Det naturliga ljuset kompletterar tvåstavsparketten och ger en varm och behaglig känsla. 

 

Balkong
I samband med allrummet har du balkongen. Här kan du njuta av kvällssolen samt enkelt skapa luftflöde för hela övreplan.

 

Sovrum 1
Stig in i ett sovrum där stil möter funktion. Detta sovrum är utrustat med en generös garderob där du har gott om plats. Två stora fönsterpartier som skapar en ljus och varm känsla till rummet. Dem ljusa parkettgolven kompletterar ljusinsläppen och ger rummet en välkomnande känsla. Sov gott i en stor säng då rummet är anpassad för både förvaring och möjlighet till en dubbelsäng. 

Sovrum 2
Välkommen in i husets andra sovrum. 
Det neutrala färgtemat i detta sovrum ger en känsla av tidlöshet och mångsidighet. Här har du möjlighet att skapa ett mysigt barnrum, stilrent kontor eller ett gästrum till dina nära och kära. Med dem två stora fönstren på två av väggarna i sovrummet skapas en luftig miljö och en enkel fristad. Precis som i resterande övre plan har du ett vackert två-stavparkett som smyckar rummet. 

 

Sovrum 3
I husets tredje sovrum har du tillgång till centraldammsugarens uttag där du kan koppla in slangen som sträcker sig över hela övre plan. Tillsammans med det har du lika som dem andra sovrummen en fantastisk garderob. Trots sin enkla estetik saknar inte detta sovrum praktisivitet. Du hittar gott om förvaringsutrymme för att hålla dina kläder och tillbehör organiserade och undan synhåll. Samt möjlighet för en dubbelsäng så du verkligen kan sova gott om natten och vakna utvilad. Med ljusa väggar och parkettgolv av hög kvalitet har du en atmosfär som får dig att finna ro. 

 

Master bedroom
Välkommen till husets stora Master Bedroom!
Här har du en drömliknande oas där ljus möter rymd. Den luftiga känslan i detta master bedroom kommer att ge dig en känsla av lugn och harmoni från första stund. Dem ljusa färgerna tillsammans med parkettgolvet välkomnar in dig till att få återhämtning för att ta dig an nästa dag. Lika som i dem andra sovrummen har du en stor garderob där du har gott om förvaring för kläder till alla tillställningar. 

 

Badrum 2 
På övre plan hittar du husets andra helkaklade badrum som ger en känsla av avslappning och lyx på en ny nivå. Direkt när du kommer in i badrummet finner du en stilren kommod och tvättställ med tillhörande spegelskåp där du har möjlighet att förvara alla dina badrumstillbehör. Njut sedan av ett glas bubbel och en ansiktsmask i jacuzzi med tillhörande champagnehylla. I denna helkaklade dröm har du även golvvärme och en elektrisk handdukstork för att verkligen ge dig spakänslan på hemmaplan. Tillhörande badrummet har du toalett och spottar i taket samt två fönster som släpper in det naturliga ljuset.

 

Tomtbeskrivning

På husets baksida finner du den grönskande tomten. Med en vacker utsikt över åkern samt tomtens olika fruktträd så som äppel-och körsbärsträd får du verkligen din egna lilla idyll. På tomten har du plats för din egna odling. Skapa din egna lilla kryddträdgård precis bredvid trädäcksaltanen så du verkligen kan sätta pricken över i:et på dina sommarmiddagar. 

Bredvid trädäcksaltanen finner du husets fantastiska pool.
En oas av lyx och avkoppling som kommer att överträffa dina förväntningar. När du kliver in poolområdet möts du direkt av en imponerande och vackert designad pool i gjuten form med tillhörande trappa. Med plats för eleganta solstolar kan du få känslan av franska rivieran hemma på tomten. Poolen har ett smidigt soltak som gör att du enkelt kan börja njuta av badsäsongen tidigt om året med uppvärmt vatten utan att det påverkar dina driftkostnader. Poolen har även en jetstreamer samt belysning för att verkligen skapa exklusivitet. Oavsett om du är solälskare eller en entusiastisk simmare är detta helt enkelt platsen för att slappna av och ladda batterierna. 

Renoveringar och förbättringar

- Frånluftsvärmepumpen utbytt år 2019

- Alla väggar i huset är ommålade (ej kök/ matsalsdel), år 2020

- Balkongen på övreplan/ våning 2 är utbytt, år 2021

- Jacuzzin utbytt, år 2017

- Toaletterna på våning 1 samt våning 2 utbytta, år 2022

- Induktionshäll, utbytt år 2020

- Kyl/ Frys, utbytt år 2020

- Micro, utbytt år 2018

- Diskmaskin, utbytt år 2017

- Tvättmaskin, utbytt år 2016

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alessandro Schillaci

Extra kontakt

Matilda Larsson
Mäklarassistent