Norra Luthagen - Uppsala


Fyrisvallsgatan 3B


Fyrisvallsgatan 3B

Norra Luthagen

/ STOR INGLASAD BALKONG MOT VACKRA FYRISÅN / BARNVÄNLIGT OMRÅDE / NÄRA CITY / HISS /

Denna 3:a präglas av en påkostad inredning i stilren, skandinavisk stil med högt i tak och generösa fönsterpartier som gör att bostaden badar i ljus. Ljusa kulörer på väggar kombineras med genomgående, trestavig ekparkett och helkaklat våtutrymme med dusch med glas väggar, tvätt-/torkmaskin och vägg hängd WC. Stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng samt ytterligare möblemang, vilket gynnar barnfamiljen eller de som har behov av ett extra rum, vardagsrum och kök i en öppen lösning välkomnar trevliga middagsbjudningar och arbetshörnan gör att du kan arbeta hemifrån eller så gör du om det till extra förvaringsyta. Den inglasade balkongen i bra läge bjuder på en vy över Fyrisåns grönskande årum. Fullt öppningsbara fönster och gott om plats för möblemang; slå er till ro och blicka ut över rörelsen längs Fyrisån. Välmående bostadsrättsförening med värme, vatten, telefoni, bredband och tv-utbud inkluderat i månadsavgiften.

Fakta

Adress:
Fyrisvallsgatan 3B
Område:
Norra Luthagen, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
3.45579%
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
2009
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till och frånluft
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong Inglasad
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
Ingår i månadsavgiften
Inkluderat i avgift:
värme, Vatten, kabel-TV(grundutbud), bredband. El debiteras efter förbrukning.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.85%

Energideklaration

Utförd
2013-01-14
88 kWh/m²/år

Förening

Brf Mellersta Fyrisstrand, Uppsala
769614-0149
Ja
Nej

Förenings information

NAMN BRF
Mellersta Fyrisstrand, Uppsala
 
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt  
ANTAL LÄGENHETER
28 lägenheter  
TILLÅTER FÖRENINGEN JURIDISK PERSON
Nej  
ÄGER FÖRENINGEN MARKEN
Ja  
ÖVERLÅTELSEAVGIFT
1 208 kr  
PANTSÄTTNINGSAVGIFT
483 kr  

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består av 28 bostadsrättslägenheter med adress Fyrisvallsgatan 3 B

Gemensamt i huset finns cykelförråd, barnvagnsförvaring, tvättstuga och gym.

Föreningen har en mycket informativ hemsida med bra info till dig som nyinflyttad https://www.brfmellerstafyrisstrand.se/
 

INFORMATION OM MÅNADSAVGIFTEN
inkl. värme, VA, kabel-TV(grundutbud), bredband. El debiteras efter förbrukning.  

TV OCH BREDBAND
Telia  

PARKERING
Det finns 27 P-platser med elplint, kostnad 450 kr/månad, kösystem tillämpas och 39 garageplatser, kostnad 800 kr/månad, kösystem tillämpas. 


Luthagen/Fyrisstrand Fyrisstrand är ett attraktivt område i Uppsala med närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden. Området består av mestadels nyproducerade bostadsrättshus. Inbäddat bland husen finns mysiga grönytor, som sommartid är populärt för grill, picknick och fotboll. Längs med Svartbäcksgatan finner man ett flertal butiker för närservice samt café och restauranger. Inom gångavstånd finner man Fyrishovs idrottsanläggning med sporthall, simhall och äventyrsbad. På cirka femton minuter har du promenerat ner på stan längs de fina promenad och cykelstråken.

Beskrivning

Rumsbeksrivning

Hall
Bostaden nås via säkerhetsdörr. Välkomnande hall med ekparkettgolv och vita väggar. Här finns gott om plats för avhängning i en stor garderob med skjutdörrslösning. Parkettgolvet löper vidare in i sovrum, kök och vardagsrum.

Kök
Modernt och välutrustat kök med härligt ljusinsläpp från balkongdörren samt det stora fönsterpartiet vid matplatsen. På golvet vilar ett parkettgolv och väggarna är vita. Här finns ugn, mikro, häll, diskmaskin, kyl/frys samt fläkt. Vita köksluckor, mörk bänkskiva och ovanför arbetsytorna sitter svart kakel. Härifrån når du den stora inglasade balkongen.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum i vinkel med köket. Två stora fönster åt två väderstreck som skapar ett härligt ljusinsläpp.  Gott om plats för soffgrupp samt matplats. Ekparkettgolv samt vita väggar.

Badrum
Stort badrum med golvvärme, handfat, wc, handdukstork, vikbara duschdörrar i glas, klinkers och helkaklade väggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt väggskåp ovanför.

Master bedroom
Parkettgolv och målade väggar i vitt. Stort fönster för maximalt ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng. Förvaring i garderobsvägg. Stort rum med gott om plats för övrig möblemang enligt önskemål  

Sovrum 2
Parkettgolv och målade väggar i vitt. Gott om förvaring i garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Gott om plats för säng och övrig möblemang.

Inglasad balkong
Inglasad balkong i västerläge. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol. Utsikt mot delar av Fyrisån och innergården.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Fyrisvallsgatan 3B

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Fyrisvallsgatan 3B

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 76
Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09