Salabacke - Uppsala


Byggmästargatan 1E


Kommande försäljning

Byggmästargatan 1E

Salabacke

/ NY RENOVERAT KÖK I EXKLUSIVT UTFÖRANDE / BALKONG MED FRI UTSIKT / LÅG AVGIFT /

Letar du efter den perfekta första lägenheten eller ett riktigt schysst studentboende som är nyckelfärdigt? Då har du hittat rätt! I lummiga kvarter i Salabacke finner du denna mysiga etta med ett härligt ljusinsläpp och ljusa ytskikt samt nyrenoverat kök. Uppsala är en av Sveriges vackraste städer med äldre bevarade hus ritade av flera kända stadsarkitekter. Med högt i tak, stora fönster och trägolv är det riktiga pärlor som finns bevarade runt om i staden, och snart finns äntligen en av dessa unika bostäder till salu. Med sina fantastiska original detaljer som tidstypiska fönster med oslagbart ljusinsläpp samt kök, får du här en fint bevarad historia som har hög efterfrågan. Välkommen till denna fina 1:a med balkong och fri utsikt högst upp i huset.

Fakta

Adress:
Byggmästargatan 1E
Område:
Salabacke, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
17  /  1202
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd och Vindsförråd
TV- Internetutbud:
TV: Kabel-tv via Comhem (grundutbudet ingår i avgiften). Internet: Bredband via Telenor. Man tecknar eget avtal och ingår ej i avgiften.
Inkluderat i avgift:
Ingår i avgiften: värme, varm-kall vatten, bostadsrättstillägg och kabel-tv (grundutbud), obligatorisk avgift för bredband 300 kr
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.85%

Förening

BRF Apeln
717600-2983
Ja

Föreningsinformation

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Föreningens fastighet, Sala backe 13:1 bebyggdes 1954 och är belägen i Uppsala kommun. På fastigheten finns 2 st bostadshus innehållande 53 lägenheter och 3 lokaler samt 4 uthyrningsbara förråd, varav lokalerna är hyresrätter.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR

Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget (kontrollerat December 2020). Föreningen accepterar delat ägande mellan tex föräldrar och barn. Minsta ägarandel för den boende är 10 %. TV OCH BREDBAND Kabel-tv via Comhem (grundutbudet ingår i avgiften) och bredband via bredbandsbolaget. Man tecknar eget avtal och ingår ej i avgiften.

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Trygg-Hansa via RB Brf försräkring.

BYGGNADSÅR 1954

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE Ja

ÖVRIGT Det finns ett vinds- och ett källarförråd till varje lägenhet. Föreningen undersöker att eventuellt skaffa gemensamt bredband.

KONTAKT Mikael Wällensjö +46702970130

Beskrivning

Rumsbeksrivning

Hall
Rymlig hall med fin första överblick över intilliggande allrum samt kök. Här erbjuds avhängning på krokar som är fastskruvade samt förvaring på hatthylla, samt plats för skor under. Om så önskas finns även plats för ytterligare förvaringsmöbel eller annan dekorativ möblering. Väggarna är nymålade och går i ljusgråa ytskikt samt mörkt och tåligt klinker i golvet, perfekt för slaskiga vintrar.


Kök
Fullt utrustat och nyrenoverat kök med vitvaror i exklusivt utförande, inbyggd ugn och mikro, spis häll, köksfläkt samt integreread diskmaskin. Här erbjuds gott om förvaring i flera över- och under skåp med goda arbetsytor. Trots sina goda arbetsytor har du ändå generös plats för ett matbord. Rummet är genomgående ljust med stora fönster, men även under kvällen blir köket snyggt upplyst. Ljusa väggar och ljust golv med svart utförande på skåp i kombination med vitrinluckor, ljus beige bänkskiva som går i samma ton som stänkskyddet i kakel.

Allrum
Hjärtat i bostaden finner du här. Generös yta som gör detta till det perfekta sällskapsrummet. Här finns plats för soffa men även det övriga möblemang som önskas som exempelvis skrivbord, fåtölj, säng m.m. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med grönskande utsikt. Här finner du även utgång till bostadens balkong med fri utsikt i insynsskyddat läge. Inte nog med rummets stora yta så erbjuder detta rum även en klädkammare som övrig förvaring får plats i. Ljusa väggar med parkettgolv i original för att bevara charmen.

Badrum
Helkaklat och fräscht badrum, här badrummet finner du bekvämligheter så som dusch, tvättställ, spegel samt WC. På
golvet vilar ett mörkgrönt klinkergolv och på väggarna är kaklade i vitt utförande.
Balkong i insynsskyddat läge
Rymlig balkong med yta för möblering och fin utsikt. I mycket insynsskyddat läge med fri utsikt mot Uppsalas Slott.

Klk
Inte nog med att bostaden har 2st förråd som följer med bostaden, så får du även din egna klädkammare som du enkelt
kan inreda till ett mini walk in closet alt förvaringsrum.

Dokument

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Byggmästargatan 1E

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Byggmästargatan 1E

Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09
Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 76