Properties & Partners

Salabacke - Uppsala


Johannesbäcksgatan 99


Såld

Johannesbäcksgatan 99

Salabacke

/ EXKLUSIVA MATERIALVAL / SMART PLANERAD / HÖGT UPP I HUSET / UTSIKT MOT VAKSALAKYRKA SAMT CITY /

Unik chans att förvärva en enastående tvåa på våning 6/7 med stor balkong i bästa solläge samt en hänförande utsikt över föreningens lugna innergård samt city. Med hiss upp från markplan och garage på källarplan är detta ett extremt bekvämt boende i en modern fastighet. Lägenheten är i utsökt utförande med exklusiva materialval i både badrum och kök, genomgående ljus målade väggar och ljuslaserad trestavs ekparkett. Bostaden erbjuder gott om förvaringsmöjlighet i både hall och i sovrum tack vare en praktisk walk in closet samt även ett källarförråd för praktisk förvaring. Detta är en chans ni inte får missa!

Välkommen till en stabil förening med en stor innergård och gott om serviceutbud som cykelrum, barnvagnsrum och parkeringshus med laddningsplats för elbil. Lägenheterna är byggda kring en u-formad gård med lummig trädgård. I månadsavgiften ingår även basutbud för bredband och TV.

Fakta

Adress:
Johannesbäcksgatan 99
Område:
Salabacke, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
3-1602  /  1602
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.00850%
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
2018 Exklusivt
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Förråd tillhör
TV- Internetutbud:
Kabel-TV samt bredband från Own-it ingår i månadsavgiften. (Fiber)
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägget.
Hiss:
Ja
(Hiss från markplan)

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Energideklaration

Utförd
2021-09-02
D
88 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
6 000 kr/år
2 400 kr/år
8 400 kr/år

Förening

Brf Knäckepilen
769631-1450
Ja

Förenings information

Bostadsrättsförening
Brf Knäckepilen
Organisationsnummer: 769631-1450
Äkta förening
Juridisk person accepteras ej i föreningen
Delat ägande accepteras (minst 90/10)

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2018
Övrigt: 95 antal lägenheter
Bostadsföreningen förvaltar fastigheten Uppsala Salabacke 44:1-2, med adresserna Fyrislundsgatan 19, 21A och 21B och Johannesbäcksgatan 95A, 95B, 97 och 99 och består av 95 bostadsrättslägenheter. Fastigheten byggdes 2018 och består av flerbostadshus. Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person godkänns inte.

TV- och internetanslutning
Kabel-TV samt bredband från Own-it ingår i månadsavgiften. Fastigheten är ansluten till digital-TV & fibernät genom www.ownit.se.

Balkong/uteplats
Inglasad och möblerbar balkong. Trevlig innergård med många sittgrupper, gräsyta och lekplats. Föreningen har även en fantastisk takterrass med många sittgrupper och grillmöjligheter.

Bilplats
Föreningen hyr ut 44 st. parkeringsplatser i olika platskategorier i garage + 4 stycken MC-platser. Parkando administrerar parkeringen. Liten: 1000 kr/mån Normal: 1250 kr/mån Normal+: 1500 kr/mån El-stolpe: 2125 kr/mån inkl laddning Separat kösystem. För närvarande är det kö till samtliga parkeringsalternativ.

Övriga utrymmen
Gemensamt sop- och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsförråd finns i källarplan, källarförråd samt en gemensam tvättstuga finns också i källaren.

Ekonomi
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 1.5437

 

Beskrivning

Rumsbeksrivning

Hall
Ljus hall med naturlig plats för avhängning för både ytterkläder och skor. Ljusmålade väggar och ett mycket fint samt slitstarkt klinkergolv.

Vardagsrum
Generöst rum med gott om plats för soffmöblemang. Stort fönsterparti med fantastisk utsikt. Från vardagsrummet leds man ut till balkongen i högt läge. Ljusmålade väggar och ljus trestavsekparkett på golv.

Kök
Modernt kök från Marbodal utrustat med micro och ugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, diskho, integrerad kyl & frys, bänkskiva i mörkt utförande med tjusigt kakel ovan som matchar bra samt belysning under överskåp. Ljusgrå ton på både skåp och köksluckor. Ljusmålade väggar och ljus ekparkett på golv.

Sovrum
Generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord och annat möblemang om så önskas. En gedigen yta för kläder finns intill sovrummet. Stort dubbelfönster med härlig utsikt över Årsta. Ljusmålade väggar och ljus trestavs ekparkett på golv. (Detta sovrum kan man enkelt slå ner väggen mot walk in closet för den som önskar större yta till annat)

Badrum
Rymligt badrum med tvättdel där det idag finns en kombi tvättmaskin (Tvätt/Tork) samt bänkskiva ovan. Vidare är badrummet utrustat med handfat och kommod med spegelskåp och inbyggd belysning ovan samt dusch med vikbara glasdörrar och en handukstork. Vitt kakel på väggar och grå klinker på golv. På taket finner du spotlights.

Balkong
Härlig balkong med gott om plats för sittmöbler alt lounge möbler. Här får man också en härlig utsikt över både Vasakyrkan med den rogivande ängen intill samt mot Årsta, innergården och city. Trall på golv.

Planritning

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 76
Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09