Properties & Partners

Industristaden - Uppsala


Skyttelgatan 6


Såld

Skyttelgatan 6

Industristaden

Stor och modern tvåa med två balkonger i attraktivt läge!

Välkommen till en mycket inbjudande tvåa i genomgående gott skick med två balkonger i två olika väderstreck, stort badrum, ett sovrum samt stora förvaringsmöjligheter med bland annat en walk-in-closet.

Bostaden välkomnar dig med en stor och öppen hall försedd med gott om sko- och klädförvaring i form av skjutdörrsgarderober. Från hallen når du vardagsrummet som sedan tar dig vidare till köket som är fullt och modernt utrustat samt har gott om skåpförvaring och arbetsytor. Kök och vardagsrum är sammanlänkade genom en öppen planlösning som skapar en härlig social yta och erbjuder dessutom utgång till en av bostadens samtliga balkonger. Balkongen ger dig bästa solläget med en härlig förmiddagssol. Denna goda planlösning bjuder även på ett vardagsrum som har ett fint ljusinsläpp och generöst med golvyta vilket gör att man inte vill lämna.

Varmt välkomna till Skyttelgatan 6!

Fakta

Adress:
Skyttelgatan 6
Område:
Industristaden, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
006  /  1302
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1,087800
Andelstal avgift:
1,087800%
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
2016
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Parkering:
Garage
Förråd:
Alla lägenheter har ett förråd i källaren, extra förråd finns att hyra via separat kö som sköts av styrelsen.
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten, Telia Tripleplay (Bredband, TV & IP-Telefoni).
Hiss:
Ja
(Från markplan)

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Känd avgiftsförändring:
Månadsavgiften kommer att höjas med 5% från och med 2023-01-01

Energideklaration

Utförd
2019-05-01
C
72 kWh/m²/år

Driftkostnad

2 100 kr/år
1 600 kr/år
3 700 kr/år

Förening

BRF Ulrika Eleonora
769628-4566
Ja
Nej

Föreningsinformation

Föreningens namn: Brf Ulrika Eleonora

Organisationsnummer: 769628-4566.

Adress: Skyttelgatan 6, 8 & 10. Postadress (för medlemsansökan): Skyttelgatan 6,  753 18 Uppsala

Inflyttning: 2016

Bostadsrätter: 2 flerfamiljshus med 68 bostadsrätter.

Äkta/oäkta: Äkta

Fastighetsbeteckning: Kungsängen 26:4, Uppsala kommun.

Garage: 50 st platser varav 6 st med möjlighet att ladda elbil. Garaget har en separat kö som sköts av styrelsen.

Förråd: Alla lägenheter har ett förråd i källaren, extra förråd finns att hyra via separat kö som sköts av styrelsen.

Avgift: I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia Tripleplay (Bredband, TV & IP-Telefoni).

Andrahandsuthyrning: Styrelsen tar ställning från fall till fall.

Gårdsplats Ett vackert gemensamt växthus finns på innergården, där kan kryddor och örter plockas av föreningens medlemmar. Växthuset kan även bokas för kalas eller liknande. Om man önskar kan man vara med i föreningens trädgårdsgrupp.   Gemensamma utrymmen Utrymme för barnvagn, rullatorer och permobiler inkl laddningsuttag, finns i garageplan. Utrymme för cyklar finns i garageplan och på innergården.

 

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Här bor du bekvämt med ett optimalt geografiskt läge på en attraktiv adress med närhet till restauranger, affärer, caféer och härliga promenadstråk utmed Fyrisån. Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor, planteringar och grönområden kring Stadsparken ger dig närhet till ett fantastiskt rekreationsområde. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till bland annat apotek, förskolor, matbutik och frisörer. Ett populärt område för alla åldrar med gott om lekparker för de små och med populära Anna Petrus Park runt hörnet. Det perfekta pendlarläget med gångavstånd till Resecentrum eller Kungsgatan som tar er bilvägen snabbt ut mot E4:an eller med endast tio minuters promenad till stadskärnan är oslagbart!

Rumsbeskrivning

Hall

Öppen hall med bra inbyggd garderob med smidiga skjutdörrar med gott om förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar och allt vilar på ett härligt klinkergolv i mörkare ton som skapar den inbjudande känslan när man kliver in i bostaden.

Kök

Ett mycket stilrent och modernt kök! Här finner du goda arbetsytor över den fina bänkskivan som går i ljus ton med bra dold förvaring i både under- och överskåp. Här finns bl.a induktionshäll, köksfläkt, ugn, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Ovan den fina bänkskivan finns mycket fint vitt kakel som smälter in bra med arbetsbänken och luckorna. Inbyggda spotlights förstärker känslan av vardagslyx. Från köket når du även bostadens lilla balkong.

Vardagsrum

Öppen och ljust vardagsrum tack vare dom stora fönsterna som går nästan från tak till golv samt utgång till bostadens stora balkong. Här kan du med fördel inreda med soffgrupp, TV-bänk samt skrivbord om önskas. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den fina balkongen som bjuder in ljus till bostadens vardagsrum. Ljusa väggar samt fin parkett som vilar på golv.

Sovrum

Stort och rymligt sovrum med stora fönster som bjuder in solljuset och fångas upp av väggarna. Bra förvaring i flertalet garderober som är bra placerad utan att tumma på sovrummets yta. Här får du plats för en större säng och övrig möblemang. Ljusa väggar som ger en trevlig känsla.

Badrum

Ett mycket fint och lyxigt badrum som är kaklat samt har den utrustningen som krävs! Kombinerad tvättmaskin & torktumlare som är välplacerad utan att ta upp mycket badrummets yta, handfat med kommod, spegel med belysning. 

Balkong

Rymlig balkong med gott om möbleringsalternativ. Belägen under tak och kan användas under större delen av året som en plats för avslappning. Här finns flera alternativ och inreds enligt dina önskemål. Önskar du ha en större möbel eller stolar med bord? Här finns plats det mesta. Denna balkong nås via vardagsrummet.

 

Planritning

Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09