Header image
Såld / HISS FRÅN MARKPLAN / TVÅ BALKONGER / UNIK PLANLÖSNING / GENERÖS FÖRVARING /

Råbyvägen 53F

Gränby

/ HISS FRÅN MARKPLAN / TVÅ BALKONGER / UNIK PLANLÖSNING / GENERÖS FÖRVARING /

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna två med 2st balkonger i högt läge. Med sin tillfredställande planlösning, vita väggar samt genomgående ekparkett golv har du en enhetlig bostad som ger direkt tillfälle att flytta in, och skapa sitt nya hem enligt tycke och smak. Här har du från två balkonger såväl som stora fönster med obehindrad utsikt både mot grannfasaden samt ut mot gatan i insynsskyddat läge.

Med hiss från markplan bor du bekvämt i högt läge. Här finner du en modern och välplanerad bostad med efterfrågad planlösning. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning men med det smart gjorda valen får köket ändå vara sitt eget, med långa arbetsbänkar samt kyl och frys på motsatt vägg. Oavsett om det är mitt i matlagningen eller om ni slår er ner för en trevlig måltid är det enkelt att underhålla gästerna med det goda sällskapsytorna. Vidare finner du generös förvaring både i hall och sovrum. Badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter.
Välkomna!

Fakta

Adress:
Råbyvägen 53F
Område:
Gränby, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
2-1201  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.7071%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Två balkonger i bra solläge
Förråd:
Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren
TV- Internetutbud:
Obligatoriskt tillägg om 86 kr/ mån avser bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Leverantör är Com Hem.
Inkluderat i avgift:
Kall-och varmvatten, Obligatoriskt tillägg om 86 kr/mån, avser bredband, Kabel-TV och tele.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Förening

Brf Skriva
769633-0112
Ja
Nej

Föreningsinformation

Föreningsnamn: 

Brf Skriva

Föreningsform: 

Bostadsrättsförening (äkta förening)

Allmänt om föreningen:

Brf Skriva är fördelat på tre trapphus med totalt 56 välplanerade lägenheter. Gården blir grön och ombonad med vackra planteringar, stenläggningar och en mysig grillplats.

Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia- och elskåp är placerat i lägenheten. Placeringen av skåpet framgår av bofaktabladet. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare.

Äger föreningen marken:

Ja 

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

2018 

Hiss: 

Ja 

Kommande/Utförda renoveringar:

Föreningen har lagt beställning på solcells installation som kommer ske under hösten 2022 om allt går som tänkt, det kommer hålla nere El-kostnaderna. Föreningen håller även på och ska installera porttelefon i alla portar. 

Överlåtelseavgift:

1 208 kr betalas av köpare 

Pantsättningsavgift:

483 kr 

Försäkring:

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos länsförsäkringar. I försäkringen ingår även kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen. TV och Bredband Obligatoriskt tillägg om 86 kr/ mån avser bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Leverantör är Com Hem. 

Parkering:

Föreningen har 29 parkeringsplatser i ett gemensamt garage i källaren och under gården. Garaget nås direkt från trapphusen.
Garage, 900kr/mån, kösystem
Garageplats för elbil, 1500kr/mån, kösystem
4 st i kö. 2022-08-08

Gemensamma utrymmen:

Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Det finns även rullstols- och barnvagnsrum. Cykelförråd i källaren, gemensam gård / uteplats, grillplats på innergården för föreningens medlemmar. 

Antal lägenheter i förening: 

56 

Ägande i föreningen:

Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej. 

Energideklaration:

Energideklaration utförd: 2021-05-20 

Energiklass: C 

Energiprestanda Primärenergital: 72 kWh/m² år 

Övrigt: 

Föreningen tillåter delat ägande.

 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Välkommen in i denna rymliga hall! Här finns generös förvaring i skjutdörrsgarderob, samt plats för exempelvis sittbänk eller ytterligare hatthylla. Här har du tillgång till badrum mitt emot samt övriga delar av bostaden. Via inre hall/passage till rakt fram finner du också kök, matdel samt utgång till bostadens  balkong i högt och insynsskyddat läge. Vita väggar med klinker på golvet.

Kök
Välplanerat och öppet kök med både över och underskåp för perfekt dold förvaring. Med genomgående vita ytskikt smälter skåpen snyggt ihop med väggen och ger ett modernt intryck. Bänkskivan är i mörkt utförande samt med rostfridel vid ho, som bryter av mot det vita stänkskyddet som går i vitt kakel. Köket är vidare utrustat med samtliga bekvämligheter så som kyl och frys på motsattsida, diskmaskin, inbyggd ugn och micro, induktionshäll samt köksfläkt. Väggarna går i vitt och på golvet ekparkett. I köket kan du med fördel placera ett matbord utan att tumma på övrig yta trots den öppna planlösningen.

Vardagsrum
Från den inre hallen finner du detta utmärkta familjerum med plats för soffgrupp, TV-möbel samt andra möblemang. Kan enkelt inredas enligt era önskemål med flera alternativ. Här finner du utgång till bostadens stora balkong samt stora fönsterpartier som ger fint och naturligt ljus till hela rummet. Väggarna går i vitt och på golvet parkett.

Master bedroom
Stort och härligt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrig möblering så som nattduksbord samt annan möbel. Gott om förvaring erbjuds i tillhörande skjutdörrsgarderob. Det stora fönstret ger generöst ljus till hela rummet och reflekteras fint i det vita väggarna, från sovrummet kan du ta dig ut på bostadens lilla balkong. På golvet vilar parkettgolv.

Badrum
Helkaklat och rymligt badrum utrustat med tvättmaskin samt torktumlare med arbetsbänk ovan, dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan samt WC. Ovanför tvätt delen sitter även högre skåp för dold förvaring. Väggarna går i stora vita kakelplattor med mörkt klinker på golv.

Stora balkongen
Rymlig balkong i högt och insynsskyddat läge. Belägen under tak och kan användas under större delen av året som en plats för avslappning. Här finns flera alternativ och inreds enligt dina önskemål. Önskar du ha en större möbel eller stolar med bord? Här finns plats för det mesta. Denna balkong nås via vardagsrummet.

Lilla balkongen
Trevlig och möblerbar balkong med plats för bord med stolar samt för ytterligare dekor av exempelvis växter och ljuskällor enligt önskemål. Denna balkong når du via bostadens sovrum och är perfekt för dig som vill avnjuta morgon kaffet i högt och avslappnande läge.

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alessandro Schillaci

Extra kontakt

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare