Properties & Partners

Kapellgärdet - Uppsala


Portalgatan 74


Såld

Portalgatan 74

Kapellgärdet

/ STOR INGLASAD BALKONG I INSYNSKYDDAT LÄGE / GENERÖSA YTOR / LÅG AVGIFT /HÖGT LÄGE /

Nu finns chansen att förvärva denna fina 4:a i populära Kapellgärdet centralt i Uppsala. Här finner du det bästa utav vad nybygge har att erbjuda med luftig planlösning, generösa ytor med en stor och fin balkong.

I anslutning till hallen finner du klädkammaren med gott om förvaringsyta, denna går enkelt att möblera för att sätta din egna prägel på. Stort helkaklat badrum med gott om arbetsyta samt förvaringsskåp ovan arbetsbänken. Här finns det även tvätt-torkmaskin av högkvalitativa utföranden. I det stora och välutrustade köket kan du enkelt underhålla gäster samtidigt som du tillsammans med någon lagar den perfekta middagen. Goda arbetsytor för matlagningsälskaren.

Kontakta mäklaren för vidare information.

Fakta

Adress:
Portalgatan 74
Område:
Kapellgärdet, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
74-1301  /  1301
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Badrum:
1 st
Balkong:
Stor inglasad balkong
Förråd:
Ja, på källarplan med hiss
TV- Internetutbud:
Tripple play
Inkluderat i avgift:
Kallvatten och värme. Obligatorisk avgift om 159 kr/mån för TV (basutbud), bredband (500 mb/s) och IP-telefoni
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Nej
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Energideklaration

Utförd
2018-02-12
C
80 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 908 kr/år
1 200 kr/år
3 108 kr/år
Enligt schablon

Förening

Brf Klangen
769616-8959
Ja
Nej

Förenings information

FÖRENINGENS NAMN

Klangen

FÖRENINGENS ORGANISATIONSNUMMER

769616-8959

FÖRENINGSFORM

Bostadsrättsförening

ÄKTA/OÄKTA FÖRENING

Äkta förening

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE?

Föreningen godkänner delat ägande, individuell bedömning

TILLÅTER FÖRENINGEN JURIDISK PERSON SOM KÖPARE?

Nej

AVGIFT

I avgiften ingår: Kallvatten och värme. Obligatorisk avgift om 159 kr/mån för TV (basutbud), bredband (500 mb/s) och IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

FÖRENINGENS HEMSIDA

https://www.egrannar.se/brfklangen/

Om föreningen

ANTAL LÄGENHETER

75 st

BYGGÅR

2016

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

PARKERING

Föreningen har 50 garageplatser varav några med förråd. Garageplats med förråd (1 020 kr/mån). I dagsläget är det 12 i kö. Garage utan förråd (870 kr/mån). I dagsläget är det 14 i kö. Laddstolpe för elbil (1 290 kr + faktisk elförbrukning + 50 kr/kvartal avläsningsavgift). Nio parkeringsplatser (350 kr/mån). Till parkeringsplats är det fem i kö. (Uppgifterna kontrollerade augusti 2022.)

ALLMÄN INFORMATION

Bostadsrättsföreningen Klangen består av ett flerfamiljshus med totalt 75 lägenheter med adress Portalgatan 66-74. Varmvatten debiteras via föreningen för faktisk förbrukning. Radonmätning är gjord, värde under gränsvärdet. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Nyckelhantering via Lås och Säkerhetscenter AB (Kungsgatan 107).

FÖRENINGENS EKONOMI

I dagsläget finns det inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade augusti 2022.)

FÖRENINGENS PLANERADE OCH UTFÖRDA RENOVERINGAR

Inga större renoveringar föreligger. OVK pågår. (Uppgifter kontrollerade augusti 2022.) Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 2022 Installation av laddplatser för elbil i garaget, nyckelfritt låssystem yttre skalskydd med grind mot innergård, förstärkt skal och inbrottsskydd mm och ventilationsrensning. Stamspolning nyligen genomförd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

GÅRDSPLATS

Föreningen har en lummig innergård med både grill och lekplats.

Beskrivning

Rumsbeksrivning

Entré
Innanför dörren välkomnas du med ett ljust intryck. Till höger finner du klädkammaren, med stora förvaringsmöjligheter. Det kan enkelt möbleras om till vad man känner för. Med sin öppna planlösning har du tillgång till samtliga av bostadens rum. Mörkt och slitstarkt klinker i golv samt ljusa väggar.

Kök
Mycket modernt kök med en unik touch. Utrustat med spishäll, inbyggd ugn och micro, köksfläkt, kyl/frys i hel höjd, samt  integrerad diskmaskin. Mycket förvaring i flera smart placerade under- och överskåp. Här får du bra utrymme med goda arbetsytor och även plats för övrig möblering. Mycket fina luckor med en unik touch som vilar på en ljusa bänkskiva och över det finns det ett vitt kakel som stänkskydd. Gott om naturligt ljusinsläpp från fönster som finns i vardagsrummet. Ljusa golv samt vita väggar.

Vardagsrum
Fortsätter du rakt fram från hallen finner du detta generösa rum med öppen planlösning mot köket samt utgång till bostadens stora inglasade balkong. Här finns gott om plats för flera möbleringsalternativ med både stor soffgrupp, fåtölj, byrå och TV-bänk. Varför exempelvis inte skapa ditt eget läshörna vid det stora fönsterpartiet med gott om naturligt ljus och utsikt? Oavsett hur du önskar nyttja ytan finns gott om rum för både underhållning av gäster samt egen tid. Ljust golv med ljusa väggar.

Master bedroom
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng, samt övrig sovrumsmöblering. Här har det tidigare funnits en platsbyggd garderob med inbyggda skjutdörrar som enkelt går att montera tillbaka. Stort fönsterparti som välkomnar ljuset in i rummet. ljust golv och ljusa väggar.

Sovrum 2
Inbjudande och mysigt sovrum perfekt för ett barn- tonårsrum eller varför inte extra kontor? Här finns plats för säng samt övrig möblering så som skrivbord, fåtölj, bokhylla eller ytterligare förvaringsmöbel enligt önskemål. Rummet är ljust
och trevligt tack vare stora fönster samt två platsbyggda garderober. Ljust golv med vita väggar.

Badrum
Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, dusch med glasväggar, handfat med kommod och spegelskåp med inbyggd belysning samt WC. Ovan tvättmaskinen finner du en arbetsbänk som är mycket praktisk. Bra med förvaring finns även i högskåpen som är installerade över bänkskivan. På golvet vilar klinker i mörkt utförande samt vita kakelväggar.

Klk
Stor och rymlig klädkammare med gott om plats för all tänkbar förvaring. Går enkelt att göra om till en walk-in-closet
om det önskas. Annars kan man behålla den precis som den är.

Inglasad balkong 
Stor Inglasad balkong i bra och högt läge, med plats för olika sorters möblering efter eget tycke och smak. Inglasad balkong som ger dig möjligheten att nyttja utrymmet i alla årstider även utrustad med solskydds persienner. 

Planritning

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 76
Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09