Properties & Partners /UTEPLATS I SYDVÄST / NATURNÄRA / BARNVÄNLIGT OMRÅDE / KAKELUGN I VARDAGSRUM / RENOVERAT /
Kommande

Smålandsvägen 62

Sävja

/UTEPLATS I SYDVÄST / NATURNÄRA / BARNVÄNLIGT OMRÅDE / KAKELUGN I VARDAGSRUM / RENOVERAT /

Varmt välkomna till detta väl omhändertagna familjehem som genomgått fina renoveringar.
På nedre plan finner du ett stort kök, detta kök är renoverat och man har valt materialen med omsorg. Här fördelar sig rummen på ett stort
kök, generöst och luftigt vardagsrum med kakelugn samt gott om ljus flöde tack vare stora fönster och utgång till uteplatsen i sydvästläge, ett fint och renoverat badrum samt, hall i öppen planlösning samt två stycken bekväma uteplatser med gott om grönska (fram och baksida).
På övreplan finner du bekvämt tre stycken stora sovrum, klädkammare (som med fördel blir ett dressingroom om önskemål finns) samt kaklat & rymligt badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Bostäder som denna kan snabbt säljas, kontakta mäklaren vid intresse!

Fakta

Adress:
Smålandsvägen 62
Område:
Sävja, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
4:20
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
1993
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Frånluftsventilation
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Eldstad:
Kakelugn
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
Kabel-TV och bredband levereras av Tele2. Kabel-TV (grundutbud) ingår i avgiften
Inkluderat i avgift:
Värme, varm- och kallvatten, Kabel-Tv.

Ekonomi

Bef. pantbrev:
0st
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Känd avgiftsförändring:
För närvarande finns ingen beslutad avgiftsförändring.

Energideklaration

Utförd
2020-06-23
E
149 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
6 000 kr/år
4 428 kr/år
10 428 kr/år
Enligt schablon

Beskrivning

Allmän beskrivning

På den trevliga tomten finner du bland annat uteplats med möjlighet att placera bord och stolar vid entrén, och på mysiga sommarkvällar kan du fånga solensstrålar på terrassen på baksidan i bra läge, här har du plats för loungemöbler samt stort bord med flera stolar som gjort för grillkvällar med vännerna och familjen. Utöver däcket finns det även grönytor för barns lek, idag finns det en välplacerad studsmatta på baksidan.

Bostadens absoluta höjdpunkt är utan tvekan den trevliga tomten som generöst erbjuder ett stort trä däck som träcker sig en bit från huset. Nu när sommaren är över, varför inte uppfylla drömmen om att få njuta av lugnet i bästa solläge? Med altan mot bra solläge och solen som sällskap under hela dagen (fram och baksida) ända in på de sista kvällsstrålarna. Njut med familj och vänner av trevliga grillfester eller slå dig ner med en
bra bok och njut av årstidernas skiftningar. Här har också barnen möjlighet att leka fritt under god uppsikt såväl som invändigt som utvändigt.

Rumsbeskrivning

Entré
Vid ingången finns möjligheten att skapa en extra uteplats med bord och stolar om så önskas

Hall
Öppen och rymlig entré som ger generös vy över hall och övriga ytor i bostaden. Avvägning erbjuds i garderob med matchad utförande, men med sin tilltalade rymd får du också plats för ytterligare förvaringsmöbel alternativt dekorativt
möbel. Väggarna är vita och på golvet vilar ett mycket fint och slitstarkt klinkergolv.

Kök
Stilrent och modernt kök, renoverat samt fullutrustat spishäll med ugn, köksfläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Stor arbetsbänk som sträcker sig längs med vägg och erbjuder goda ytor för den matlagningspassionerade. Vidare går ytskikten i ljusare ton som snyggt smälter ihop med väggen och de fina kaklet som stänk skydd i kontrast. Här finns plats för ett matbord för upp till 4-6 personer, som med fördel placeras under stora fönstret. Vidare får du också gott om naturligt ljus som gör att rummet får en trevlig rymd. Väggarna går i vitt och ljus golv.

Badrum nedreplan
Fint badrum med plats att samsas. Här har du handfat med kommod, spegelskåp med belysning, WC samt dusch hörna med specialbeställda duschväggar i snyggt svart utförande. På väggen finns kakelplattor i vitt utförande och smälter ihop med det fina golvet.

Vardagsrum
Utmärkt sällskapsrum med plats för för familjen! Här finns plats för såväl Tvbänk som en större soffa, som gjort för fredagsmyset. Med sina stora fönsterpartier i ogenerat läge och ljusa väggar får du ett rum som badar i ljus. Med sin öppna planlösningskänsla mot uteplatsen har du smidig och uppskattad möjlighet att underhålla både gäster eller barnen medans du gör annat. Om detta inte räcker kan vi meddela att från vardagsrummet så kan du bekvämt slå dig ner framför en mysig braskamin. Väggarna går i vitt och på golvet ljust golv.

Uteplats
Väl tilltagen delvis trätrall och grönyta uteplats som sträcker sig långt längs med husväggen och ändå lämnar gott om grönytor på tomten. Här finns plats för både grill, större loungemöbler samt bord med stolar. Under varma dagar kan familj samlas för födelsedagsfirande eller trevliga grillkvällar och ni kan njuta av solstrålarna ända in på kvällstimmarna.

---Övreplan---

Badrum övreplan
Med ingång från från hallen finner du detta delviskaklade badrum bekvämt utrustat med handfat, spegelskåp med inbyggd belysning, WC, badkar och tvätt- och torkmaskin. Ljusa väggar samt en ljusgrå våtrumsmatta som vilar på golvet.

Sovrum 1
Bostadens master bedroom ligger i privatläge. här får du gott om förvaring (och ett stökfritt rum) Rummet erbjuder plats för både dubbelsäng, nattduksbord och övrig möblering om önskemål finns. Varför inte till exempel inreda med byrå, sminkbord eller bokhylla? Oavsett vad du behöver finns det flera alternativ att nyttja. Rummet är genomgående ljust och luftigt med ett stort fönsterparti som ger generöst naturligt ljus. En avskild sektion av rummet nyttjas idag som sminkplats, men kan med fördel användas som en lyxig klädkammare, ett praktiskt hemmakontor eller varför inte en barnkammare. Ljusa väggar med ljust golv.

Sovrum 2
Stort sovrum med plast för både större säng samt möblering så som nattduksbord eller byrå. Gott om förvarings möjlighet. Med fönster i privatläge får du också fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och ljust golv.

Sovrum 3
Generöst sovrum med plats för både säng och övrig möblering så som byrå, sminkbord, bokhylla eller byrå. Vad önskar du av ditt rum? Här finns flera möjligheter att välja mellan i härligt och högt läge. Här har du också ett stort fönsterparti som ger gott om naturligt ljus genomgående. Ljusa väggar samt ljust golv.

Område

Som boende på Smålandsvägen 62 i Sävja har du aldrig långt till varken natur, skola, fritidsaktivitet eller service. Närhet till vad gäller livs, restaurang, vårdcentral och apotek. Vidare finns också flera lekplatser vilket gör att barnen inte behöver vara sysslolösa. Här finns också bland grannarna många barnfamiljer som ger ett lugnt och trevligt område att hitta nya vänner i. Goda kommunikationer hittar du via buss (med busshållplatsen runt knuten) och med bil tar du dig snabbt till bland annat stadskärnan och nära till E4ans på och av- fart. Ett radhus du absolut inte får missa, varmt välkommen
på visning!

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Smålandsvägen 62

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Smålandsvägen 62

Ansvarig fastighetsmäklare

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Matilda Larsson
Mäklarassistent