Header image
Såld / VÅNING 5 AV 7 / NÄRA TILL STATION & NATIONSLIV / STOR BALKONG I HÖGT LÄGE/ EFTERFRÅGAD PLANLÖSNING

Råbyvägen 53E

Gränby

/ VÅNING 5 AV 7 / NÄRA TILL STATION & NATIONSLIV / STOR BALKONG I HÖGT LÄGE/ EFTERFRÅGAD PLANLÖSNING

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna lägenhet med stor balkong i högt läge. Den attraktiva planlösningen, vita väggarna samt de unika och stilrena materialvalen skapar den enhetliga bostad du letat efter. Här får du också en stor och mysig balkong såväl som stora fönster med obehindrad utsikt.

Med hiss från markplan bor du bekvämt i högt läge. Här finner du en modern och välplanerad bostad med efterfrågad planlösning. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning, men med
det smart gjorda val får köket ändå vara sitt eget, med långa arbetsbänkar som ger köket mycket utrymme att jobba på. Oavsett om det är mitt i matlagningen eller om ni slår er ner för en trevlig måltid är det enkelt att underhålla gästerna med det goda sällskapsytorna. Vidare finner du generös förvaring både i hall och sovrum. Badrummet är helkaklat med utrustad kombimaskin.

Välkomna på visning!

Fakta

Adress:
Råbyvägen 53E
Område:
Gränby, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
3-1403  /  1403
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1,4229 %%
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Inkl. värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 86 kr för TV och bredband.
Ej inkluderat i avgift:
El debiteras beroende på förbrukning. Föreningen skall installera solceller framöver, vilket kommer hålla elkostnaderna nere.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Skriva
769633-0112
Ja
Nej

Föreningsinformation

Föreningsnamn: 

Brf Skriva

Föreningsform: 

Bostadsrättsförening (äkta förening)

Allmänt om föreningen:

Brf Skriva är fördelat på tre trapphus med totalt 56 välplanerade lägenheter. Gården blir grön och ombonad med vackra planteringar, stenläggningar och en mysig grillplats.

Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia- och elskåp är placerat i lägenheten. Placeringen av skåpet framgår av bofaktabladet. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare.

Äger föreningen marken:

Ja 

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

2018 

Hiss: 

Ja 

Kommande/Utförda renoveringar:

Föreningen har lagt beställning på solcellsinstallation som kommer ske under hösten 2022 om allt går som tänkt vilket kommer hålla nere på El-kostnaderna i föreningen. 

Överlåtelseavgift:

1 208 kr betalas av köpare 

Pantsättningsavgift:

483 kr 

Försäkring:

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos länsförsäkringar. I försäkringen ingår även kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen. TV och Bredband Obligatoriskt tillägg om 86 kr/ mån avser bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Leverantör är Com Hem. 

Parkering:

Föreningen har 29 parkeringsplatser i ett gemensamt garage i källaren och under gården. Garaget nås direkt från trapphusen.
Garage, 900kr/mån, kösystem
Garageplats för elbil, 1500kr/mån, kösystem
4 st i kö. 2022-08-08

Gemensamma utrymmen:

Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Det finns även rullstols- och barnvagnsrum. Cykelförråd i källaren, gemensam gård / uteplats, grillplats på innergården för föreningens medlemmar. 

Antal lägenheter i förening: 

56 

Ägande i föreningen:

Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej. 

Energideklaration:

Energideklaration utförd: 2021-05-20 

Energiklass: C 

Energiprestanda Primärenergital: 72 kWh/m² år 

Övrigt: 

Föreningen tillåter delat ägande.

Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia- och elskåp är placerat i lägenheten. Placeringen av skåpet framgår av bofaktabladet. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in i denna praktiska hall! Här finns generös förvaring i skjutdörrsgarderob, samt plats för exempelvis sittbänk eller ytterligare hatthylla. Från hallen når du bostadens badrum, samt övriga delar av bostaden. Via inre hall/passage åt höger finner du kök och vardagsrum, matdel samt utgång till bostadens balkong som nås via vardagsrummet. 

Kök

Stilrent och öppet kök med både över och underskåp som ger goda förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, spishäll och fläkt. Vita skåpsluckor, en ljusgrå arbetsbänk samt vit kaklad yta över arbetsbänk och häll. I köket kan du med fördel placera ett matbord utan att tumma på övrig yta trots den öppna planlösningen.


Vardagsrum

Från den inre hallen finner du detta utmärkta vardagsrum med plats för allt ifrån soffgrupp, TV-möbel till andra möblemang. Vardagsrummet ger goda möjligheter till att enkelt inredas enligt smak. Här finner du utgång till bostadens stora balkong samt stora fönsterpartier som ger fint och naturligt ljus till hela rummet. Väggarna går i vitt och på golvet parkett.

Master bedroom

Rymligt sovrum  med goda förvaringsmöjligheter samt gott utrymme för dubbelsäng, nattduksbord eller annan möbel enligt smak. Gott om förvaring erbjuds i sovrummets tillhörande garderober. Det stora fönstret ger ett härligt ljus till hela rummet. På golvet vilar parkettgolv. 

Badrum

Helkaklat och rymligt badrum utrustat med tvättmaskin samt torktumlare med arbetsbänk ovan, dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan samt WC. Ovanför tvätt delen sitter även högre skåp för dold förvaring. Väggarna går i stora vita kakelplattor med mörkt klinker på golv.

Balkong

Rymlig balkong i högt läge. Gott om plats för önskat möblemang. Här finns flera alternativ och inreds enligt dina önskemål. Här får du känslan av att bo högt upp i huset med möjlighet till många mysiga balkonghäng. Bostadens balkong nås via  vardagsrummet. 


 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alessandro Schillaci

Extra kontakt

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare