Såld / LADDBOX / GAVELLÄGE MED STOR TOMT / DRÄNERAD OCH RENOVERAD KÄLLARE / BERGVÄRME / GARAGE /
Besiktigat

Puckvägen 27

Björklinge

/ LADDBOX / GAVELLÄGE MED STOR TOMT / DRÄNERAD OCH RENOVERAD KÄLLARE / BERGVÄRME / GARAGE /

Nu saluförs detta exceptionella hus med flexibel planlösning och rymliga sällskapsytor på två plan med totalt 6 rum. En lagom tilltagen tomt i insynsskyddat och så gott som trafikfritt hörnläge med gångavstånd till service, bra kommunikationer, förskola, skola och fritidsaktiviteter och bad. Charmigt hem för en barnfamilj som vill ha en stor gård för husdjur och barn som kan leka fritt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mera. I källarplan finns en helrenoverad källare med renoverad tvättstuga, bastu och tvättstuga med golvvärme och installerad bergvärme. Bostaden har även garage och plats för en asfalterad uppfart.

Välkommen att kontakta mäklaren för vidare information.

Fakta

Adress:
Puckvägen 27
Område:
Björklinge
Kommun:
Uppsala
Fastighetsbeteckning:
ASPVIK 1:77
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1968
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2- och 3-glasfönster
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel och träpanel
Tak:
Betongpannor/ Papp på garagetaket
Stomme:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta/Källare
Badrum:
1 st
Parkering:
Garage
TV- Internetutbud:
Fiber
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Allmän beskrivning

Äntligen har du möjlighet att köpa ditt drömhus! Puckvägen 27 erbjuder flexibel planlösning och rymliga sällskapsytor på två plan med totalt 6 rum. En lagom tilltagen tomt i insynsskyddat läge och så gott som trafikfritt hörnläge med gångavstånd till service, bra kommunikationer, förskola, skola och fritidsaktiviteter. Charmigt hem för en barnfamilj som vill ha en stor gård för husdjur och barn som kan leka fritt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar luftiga utrymmen. På källarplan finner du en helrenoverad källare med renoverad tvättstuga, bastu samt stora ytor där du kan möblera enligt tycke och smak. Bostaden har även garage och plats för en asfalterad uppfart.

I populära Björklinge har du närhet till affär, vårdcentral, skola och förskola. Närhet till det välbesökta familjebadet på Björklingebadet vid långsjön där det erbjuds sandstrand och stora gräsområden, omklädningsrum, dusch inne/ute, toalett, kiosk samt camping.

Kommunikationerna med buss mellan Björklinge och Uppsala resecentrum är goda med ungefär en halvtimmes resa. Pendlar du med bil har du nära till påfarten till E-4:an och resan till Uppsala City tar endast ca 15 till 20 minuter. Regelbundna avgångar med UL:s regionsbussar tar dig till Uppsala och Tierp. I området finns all slags närservice. Här finns även äldreboendet Björklingegården. Idrottsanläggningar finns omkring Björkvallen i form av idrottshall, ishallen, fotbollsplaner, bandyplan och tennisbanor. Här finns också elljusspår på upp till 5 km och en mindre slalombacke med lift.

Rumsbeskrivning

Vardagsrum
Från det rymliga vardagsrummet finns utgång till husets baksida där det idag finns en stor och rymlig altan. Om man så önskar kan rummet även delas upp i ytterligare ett sovrum utan att ta upp boyta. Den nuvarande planlösningen ger plats för ett stort matbord som rymmer många gäster. Nytt golv och ljusa väggar.

Kök
Köket är renoverat med nya ytor och är fullt fungerande. Transparenta skåpsdörrar och tydligt stänkskydd över arbetsytorna. Mycket förvaringsutrymme och arbetsytor. Maskinell utrustning som ny ugn med varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Ljusa golv och väggar.

Matplats
Matplatsen i köket har ett utmärkt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren och ljuset från vardagsrummet. Matsalen rymmer minst 6 personer, och vardagsrummet har en större matsal.

Hall
Hallen välkomnar dig med ljusa golv och ljusa väggar. Plats för hatt- och skoställ samt garderober. Det finns även en större klädkammare i hallen för ytterligare förvaring.

Sovrum
På övervåningen finns nu tre stora sovrum, alla med ljusa golv och ljusa väggar. Två sovrum har inbyggda garderober. Alla tre sovrum är placerade efter varandra.

Gästtoalett (Förberett för duschrum)
Kaklat och nyrenoverat gästtoalett.

WC
Rymligt våtrum med klinker på golv och delvis kaklade väggar. WC, handfat och plats för dusch. Och en bidé. Vibben från det äldre 70-talet.

Dusch/Bastu
Källarplanet renoverades 2015 och då inreddes ett stort duschrum med bastu. Helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och takfönster. I duschrummet finns takdusch och handdukstork.

Tvättstuga
Praktiskt möblerad tvättstuga med stort handfat och tilltagen tvättbänk. Tvättmaskin, klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar.

Gillestuga
Ett mycket rymligt vardagsrum som bekvämt kan delas så att ytterligare sovrum kan läggas till vid behov. Ljusa golv och ljusa väggar. Det finns en skorsten i vardagsrummet, det är möjligt att installera en vedspis. De nya fönstren släpper in vackert ljus.

Gästrum
Gästrum/alternativt lekrum även med ljusa väggar, ljust golv och extra skåp. Detta rum leder till ett förråd/snickarrum med utgång till garaget.

Källarhall
Från trappan till källarplanet väntar en källarhall som kan möbleras. Till vänster om hallen ligger tvättstuga och dusch/bastu och till höger finns gillestuga, gästrum, förråd/snickerum varifrån det finns utgång till garaget.

Tomt
Stor tomt för trädgårdsentusiaster i soligt och bekvämt läge. Tomten är perfekt för den som vill planera sin trädgård från grunden då den i dagsläget har en stor balkong/terrass och inte så mycket annat än ytan den erbjuder.

Områdesbeskrivning

Området
I populära Björklinge har du närhet till affär, vårdcentral, skola och förskola. Närhet till det välbesökta familjebadet på Björklingebadet vid långsjön där det erbjuds sandstrand och stora gräsområden, omklädningsrum, dusch inne/ute, toalett, kiosk, camping och Bmx ramper/bana m.m. 

Kommunikation
Kommunikationerna med buss mellan Björklinge och Uppsala resecentrum är goda med ungefär en halvtimmes resa. Pendlar du med bil har du nära till påfarten till E-4:an och resan till Uppsala City tar endast ca femton till 20 minuter.  Regelbundna avgångar med UL:s regionsbussar tar dig till Uppsala och Tierp.

Närservice 
I området finns all slags närservice. Här finns även äldreboendet Björklingegården. Idrottsanläggningar finns omkring Björkvallen i form av idrottshall, ishallen, fotbollsplaner, bandyplan och tennisbanor. Här finns också elljusspår på upp till 5 km och en mindre slalombacke med lift.

Renoveringar

Renoveringar

2000- Ny Dränering och grundmurs-isolering.
2005- Bergvärmepump installerad.
2015- Källarvåning renoverad, delvis bytta fönster till 3-glasfönster.
2016- Värmepump servad.
2016- Nytt yttertak på garage.
2019- Nytt tak över hela huset
2021- Ny terrass byggd på husets baksida.
2022- Nytt golv i vardagsrum

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning UPPSALA BJÖRKLINGE GA:1
GA2

Gemensamhetsanläggning UPPSALA ASPVIK GA:1
GA1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 653 000 kr
Mark, totalt värde: 800 000 kr ().
Summavärde: 2 453 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1968
Värdeår: 1968

Naturvårdsbestämmelse

Vattenskyddsområde
Akt: 03-P93/79
Beslutsdatum: 1989-11-27
Senaste ändring: 2022-06-27

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alessandro Schillaci