Såld / STOR BALKONG MOT SLUTEN INNERGÅRD / VÄLPLANERAD 2’A / NATURNÄRA OMRÅDE / NÄRHET TILL SLU /

Ölandsresan 3B

Sävja

/ STOR BALKONG MOT SLUTEN INNERGÅRD / VÄLPLANERAD 2’A / NATURNÄRA OMRÅDE / NÄRHET TILL SLU /

Varmt välkomna till en mycket välplanerad och fräsch två rums lägenhet belägen i en fastighet från 2018. Planlösningen erbjuder hall med slittåligt klinkergolv i mörkt utförande , ett stort sovrum med gott om förvaring i en platsbyggd garderob som gömmer sig bakom skjutdörrar som snyggt matchar in i rummet. Detta leder till att du får ett stort sovrum som kan möbleras enligt smak och tycke utan att behöva tumma på yta. Fint och rymligt badrum som givetvis är helkaklat med vita väggar och en mörk klinker på golvet, här hittar du flera bekvämligheter så som tvätt/torktumlare, dusch med specialbeställda duschväggar handdukstork, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. I anslutning till vardagsrum finner vi det moderna Vedumköket som erbjuder gott om yta till både matplats och annan möblering. Detta resulterar i ett mycket socialt hem, men om detta inte räcker till så har vi även den stora balkongen om ca 11 kvm att nyttja för trevliga sommarkvällar tillsammans med nära och kära!

Fakta

Adress:
Ölandsresan 3B
Område:
Sävja, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
324  /  1104
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Frånluft med återvinning.
Badrum:
1 st
Balkong:
Ja, stor balkong
Förråd:
Till lägenheten tillhör ett källarförråd.
TV- Internetutbud:
Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Tele2 gällande tv, bredband och telefoni. Obligatorisk avgift för detta är (130 kr/mån).
Inkluderat i avgift:
Värme, varm- och kallvatten, sophämtning samt lägenhetsförråd.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Linneas Utsikt 1
769632-7266
Ja
Nej

Föreningsinformation

Bostadsrättsförening BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala
Org. nr. 769632-7266
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken

Byggnad
Byggår 2018

Våningsplan 2
Antal våningar i byggnaden 5

Hiss finns Ja

Allmän information
Under 2017-2018 har det uppförts 5 flerbostadshus med 121 lägenheter, inflyttning skedde etappvis i september-december 2018. Föreningen tillträdde fastigheterna i december 2018. Husen är belägna på Ölandsresan i Uppsala.

Ölandsresan 3B
Värme- och ventilationsanläggning Uppvärmning: Fjärrvärme.
Ventilation: Frånluft med återvinning.

Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen finns soprum samt cykelförråd. På entréplanet i höghuset på Ölandsresan 3B finns det två gästrum, gästrummen bokas mot en avgift (ca 100kr/natt och rum). På plan 5 i samma hus finns det ett kalasrum som ligger
i anslutning till den gemensamma takterrassen. Kalasrummet rymmer köksdel och toalett. Ett eget källarförråd hör till lägenheten.

Utförda renoveringar Byggnadsår: 2018.
Kommande renoveringar Ingen renovering är planerad då fastigheten är nybyggd år 2018.
Föreningen är fortfarande inom 5-års garantin. TV/internet Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Tele2 gällande tv, bredband och telefoni. Obligatorisk avgift för detta är (130 kr/mån).

Energideklaration
Energistatus Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd 2019-12-23
Specifik energianvändning 105 kWh/m2
Energiprestanda, primärenergital 119 kWh/m2
Besiktningsman Ola Wiklund, DHW Konsult i Sigtuna AB
Energibeskrivning Atemp: 3427

Parkeringsbeskrivning Föreningen har 47 st garageplatser (780 kr/mån) och 45 utomhusparkeringar
(280 kr/mån) Samt 5 platser för moped/MC finns att tillgå i garage
för (200 kr/mån). Separat kösystem tillämpas. I dagsläget är det ca 12 månaders
kötid. Garagen ligger i källaren i hus 1-4. (Kontrollerat April 2022).

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Entré/hall
Från entrén når du denna välkomnande hall med gott om förvarings möjlighet. Här erbjuds även avhängning. Du får redan här en fin överblick över bostaden ner mot den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. På golvet vilar
det slittåliga klinkergolvet i mörkt utförande och ljusa väggar vilket leder till en fin kontrast.

Sovrum
Även i detta stora sovrummet erbjuds god förvaring med inbyggd garderob som gömmer sig fint längst väggen bakom skjutdörrar . Detta leder till att mycket plats bjuds till stor säng samt övrig möblering enligt önskemål. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartiet. Vita väggar och ekparkett på golv.

Kök
Rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns gott om bänk yta och generös förvaring i under- och överskåp. Ytskikten går i modern vitt i snygg kontrast mot det mörkare bänkskivan. Vedumkök som är utrustat med induktionshäll inbyggd micro och ugn, kyl/frys, köksfläkt samt dekorativa spotlights ovan bänkskivan. Här finns även plats för separat matdel. Väggarna går i vitt och på golvet vilar ekparkettgolv.

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Här erbjuds plats för större soffgrupp, Tv-bänk och övrigmöblering enligt önskemål (som exempelvis skrivbord m.m) Väggarna går i vitt och på golvet vilar ekparkett. Här finner du även utgång till bostadens stora balkong.

Badrum
Generöst och helkaklat badrum utrustat med bekvämligheter så som kombinerad tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk ovan samt förvaring i skåp, handdukstork, dusch med vikbara duschväggar, WC, tvättställ med kommod,
golvvärme samt spegel med belysning ovan. Genomgående vita ytskikt samt vitt kakel på vägg och på golv vilar det mörka klinkergolvet.

Balkong
Belägen under tak och kan användas under större delen av året som en plats för avslappning. Här finns flera alternativ och inredningsmöjligheter enligt dina önskemål. Önskar du ha en större möbel eller stolar med bord? Här finns plats!

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alessandro Schillaci

Bilder