Properties & Partners

Gränby - Uppsala


Råbyvägen 55E


Råbyvägen 55E

Gränby

/ HÖGST UPP / FRI UTSIKT / INSYNSKYDDAT / CITY NÄRA / NÄRHET TILL NATUR /

Välkomna till Råbyvägen 55 E! Denna moderna 2:a finner du i snabbt växande Gränby! Med sina 59 kvm visar bostaden upp sin öppna planlösning mellan kök/allrum och sovrummet som vetter mot föreningens fina innergård. Bostaden ligger högst upp i huset på våning 6 med fönster i två väderstreck som ger fint ljusinsläpp. Genomgående stilren lägenhet med vita ytskikt och parkettgolv. Välkomna att kontakta mäklaren för vidare information.

Fakta

Adress:
Råbyvägen 55E
Område:
Gränby, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
202859001-031504  /  1504
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.17401%
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Frånluftsventilation med återvinning.
Badrum:
1 st
Balkong:
Fransk balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Kabel-tv och bredbandstelefoni (100/100) genom Telia.
Inkluderat i avgift:
Värme, varm- och kallvatten, Telias tjänster: Internet (100/100), kabel-tv, bredbandstelefoni. Individuell mätning och debitering av el.
Ej inkluderat i avgift:
Individuell mätning och debitering av el.
Hiss:
Ja
(Från markplan)

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Känd avgiftsförändring:
Föreningen höjde avgiften med 6% den 1/1 2023.

Energideklaration

Utförd
2020-01-15
D
91 kWh/m²/år

Förening

BRF Konstnären 1
769630-2855
Ja
Nej

Föreningsinformation

Bostadsrättsförening

Brf Konstnären 1

Org. nr.

769630-2855

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Markägare

Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår 2017
Våningsplan 6
Antal våningar i byggnaden 7
Hiss finns Ja

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Uppsala Gränby 6:6 i Uppsala kommun. På fastigheten finns 2 byggnader med 101 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 2017. Fastighetens adress är Råbyvägen 55 A-H, 754 29 Uppsala Till lägenheten hör ett vindsförråd. Cykelparkeringar finns på gården och på fastighetens norra sida. Utöver det finns cykelrum i markplan i trapphus 2 samt väggkrokar för cykelförvaring fördelat på olika våningar och trapphus. Samtliga lägenheter har förråd. Dessa är fördelade på olika våningar och trapphus. Ett barnvagns- och rullstolsförråd finns på markplan i varje trapphus. Det finns en tvättstuga som är placerad i entréplan i trapphus 2.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme.
Ventilation: Frånluftsventilation med återvinning.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en gemensam tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd. Cykelparkeringar finns på gården och på fastighetens norra sida. Utöver det finns cykelrum i markplan i trapphus 2 samt väggkrokar för cykelförvaring fördelat på olika våningar och trapphus. Ett barnvagns- och rullstolsförråd finns på markplan i varje trapphus. Det finns en tvättstuga som är placerad i entréplan i trapphus 2. Samtliga lägenheter har förråd. Dessa är fördelade på olika våningar och trapphus.

Utförda renoveringar
2021 - Byte av portkod till TAG vid entrédörrarna
2021 - Installation av solpaneler på taket
2020 - IMD Gemensamt EL-abonnemang
2019 - Gjort om sophanteringen till sophus/ återvinningshus med källsortering.

TV/internet

Kabel-tv och bredbandstelefoni (100/100) genom Telia.

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har förtur till ett antal platser i Rikshems garage längre upp på gatan. Man tar kontakt med Rikshem och registrerar sig via deras hemsida för att få en plats. (Kontrollerat 2023-04-05.)

Ägande i föreningen

Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.

Avgiftsförändringar

Föreningen höjde avgiften med 6% från och med årsskiftet 2022/2023. 
I nuläget har de inga bestämda avgiftsförändringar men föreningen har en pågående planering och diskussion om att eventuellt höja avgiften framöver på grund av dem kommande räntekostnaderna. I dagsläget är varken procent eller tidsram för eventuell höjning bestämd.
(Kontrollerat med styrelsen 2023-04-05)

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus och luftig hall med generöst utrymme för förvaring och avhängning. Här finner du en inbyggd garderob med stil- rena vita skjutdörrar, samt plats för ytterligare förvaringsmöbel eller hatthylla om så skulle önskas. Parkettgolv och vita målade väggar.

Sovrum

Stort sovrum med plats förr större säng samt förvaring som erbjuds i stor walk in closet. Möjlighet finns även att ha ytterligare möblering så som sängbord eller annat. Stort fönsterparti ger generöst med ljus och ramas in fint med en fönsterbänk i sten. Väggarna går i vitt och på golvet vilar parkett.

Vardagsrum

Stort och ljust rum med modern öppen planlösning från köket. Här får du gott om naturligt ljus via flera stora fönster. Genomgående goda sällskapsytor med plats för större soffa samt exempelvis fåtölj. Perfekt för att underhålla gäster eller för mysiga hemmakvällar. Vita målade väggar och parkettgolv.

Kök

Här erbjuds goda arbetsytor i ett modernt och fullt utrustat kök. Här finner du bekvämligheter så som induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fullstor kyl och frys, köksfläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring erbjuds i under och överskåp Genomgående ljusa ytskikt över bänk samt på skåp. Här finner du även bra yta för en större matplats om så önskas. Vita målade väggar och parkettgolv.

Badrum

Stilrent och helkaklat badrum utrustat med bekvämligheter så som tvättställ med kommod, spegel med belysning ovan, WC samt dusch med vikbara duschväggar. Vita kaklade väggar samt klinkergolv i grå ton.

Balkong

Härlig balkong med utsikt i högt läge. Balkongen har sin utgång från sovrummet, och under varma dagar förlängs bostaden med detta fina ljusinsläpp.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Råbyvägen 55E

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Råbyvägen 55E

Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09
Matilda Larsson
Mäklarassistent
076-769 80 85