Properties & Partners /LÅG AVGIFT / NÄRHET TILL GRÄNBYSTADEN / PERFEKT PENDLARLÄGE / GRANNE MED NATUREN /
Kommande

Fyrislundsgatan 42

Årsta

/LÅG AVGIFT / NÄRHET TILL GRÄNBYSTADEN / PERFEKT PENDLARLÄGE / GRANNE MED NATUREN /

Nu kan du äntligen förvärva denna gemytliga 1:a i hjärtat av Årsta! Välkommen till en fräsch och fin etta i Årstas lugna kvarter.

Den väldisponerade bostaden befinner sig en trappa upp med bra insynsskydd. Här har man ett mycket smakfullt kök med tillhörande bekvämligheter, ett helkaklat badrum samt stor yta i allrummet bra plats för favorit möblerna. Från rummet har man ett gediget fönsterparti med fridfull utsikt som skapar naturligt solljus och fångas upp av de nymålade väggarna.

Välkommen att kontakta mig för mer information.

Fakta

Adress:
Fyrislundsgatan 42
Område:
Årsta, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
01325 (A325)  /  1105
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0,12149 %%
Andelstal avgift:
0,12440 %%
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
1969
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Badrum:
1 st
TV- Internetutbud:
Kabel-tv genom Tele2 och bredband genom Bahnhof 1000/1000 Mbi/s.
Inkluderat i avgift:
I avgiften tillkommer en kostnad för värme 280 kr i månaden samt bredband 150 kr.
Ej inkluderat i avgift:
El debiteras beroende på förbrukning.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2019-02-08
E
141 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 360 kr/år
2 400 kr/år
1 200 kr/år
6 960 kr/år
Enligt schablon

Förening

Brf Årsta
717600-7594
Ja

Föreningsinformation

Bostadsrättsförening
Brf Årsta

Org. nr.
717600-7594

Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken

Byggår 1969
Våningsplan 3
Antal våningar i byggnaden 6
Hiss finns Ja

Allmän information
Fastigheterna bebyggdes 1969 och består av 12 flerbostadshus, där föreningen upplåter 348 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Till lägenheten hör 1 källarförråd samt 1 matkällarförråd. Värme- och ventilationsanläggning Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekanisk frånluft Övriga utrymmen i föreningen Antal lägenheter: 348 Antal lokaler: 1 Antal hyresrätter: 1

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tre stycken tvättstugor, samtliga finns i källarplan. Den första tvättstugan finns i hus 40 och är till för boende i hus 38-44. I hus 48 finns tvättstuga nr två och används av boende i hus 46-52. Den tredje tvättstugan är placerad i hus 58, där boende från hus 54-60 tvättar. Tvättstugorna är också utrustade med torkrum och kallmangel. Gymmet ligger i källarplan, med ingång från källarnedfarten, i hus 54 och är öppet under tiderna vardagar kl.08.00 – kl. 22.00 och helger kl. 11.00- kl. 22.00. Tillgång till gymmet kostar 300:-/halvår. Innergård med trädgårdsmöbler, tre grillplatser och tre lekplatser med lekredskap. Föreningen har en boulebana. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Utförda renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2012 och 2030

2020: Nya hissar 3 st samt så är källarnedfarter fixade.
2019: Ny energideklaration, nya hissar i hus 44, 46, 54 och 56 i maj, renovering av samtliga källarnedfarter under sommaren samt installation av cykelställ i alla källare.
2018: Fyra p-platser för elbilar, nya hissar i hus 38, 40, 42 och 48, renovering av källarnedfarter i hus 42, 48, 50 och 52, självlysande markeringar som markerar trappavsatser samt renovering av balkonger.
2017: OVK.
2016: Panelbyte och målning av garagelängorna samt installerat LED-belysning utomhus och i trapphus.
2015: Balkongmålning, upprustning av lekplatser samt nytt avlopp hus 40.
2014: Stamrenovering genom relining. Föreningen har bytt ut rör till tappvattnet i badrummen samt bytt ut spillvattenrör i källaren med relining.
2012: Nya elcentraler i lgh.
2010: Byte av portlås- och lägenhetsnyckelsystem.
2009: Energideklaration samt nya lekredskap i föreningens tre lekplatser.
2005: Byte till säkerhetsdörrar och postboxar i entré, radonmätning.
2000-2001: Helrenovering av tvättstugor.
1995: Byte av fönster samt renovering av balkonger.

Kommande renoveringar Börja med fönsterbyte inom 1-2 år.

TV/internet Kabel-tv genom Tele2 och bredband genom Bahnhof 1000/1000 Mbi/s. Om man väljer att använda föreningens bredband tillkommer ett obligatoriskt tillägg för detta med (150 kr/mån). Väljer man annan bredbandsleverantör avtalar den boende om detta själv och står för kostnaden.

Parkeringsbeskrivning Inom föreningen finns det 130 garage och 92 parkeringar med el-plint och 108 parkeringar utan el-plint. Till garage är det lång väntetid. Kostnad för garage är (325 kr/mån). Det finns fyra P-platser för laddning av elbilar, på den mellersta parkeringen och är endast för boende i föreningen. Kostnad för p-plats för laddning av elbil är (250 kr/mån) till föreningen samt kostnad för förbrukad el, vilket faktureras direkt från Vattenfall till den som hyr p platsen. Tillgång till parkering med el-plint är något begränsad och även där är det en kö. Kostnad för el-plint är (165 kr/mån). Parkeringsplats utan el-plint finns det fler av, men även till dom är det kö. Kostnad för parkering utan el-plint (125 kr/mån). Uppställningsplats för Husvagn finns och är enbart till för föreningens medlemmar. Husvagnsuppställning är placerad i södra parkeringsområdet. Föreningen har 5 st platser och kostnad per månad är (175 kr/mån). (Kontrollerat Mars 2022).

Beskrivning

Allmän beskrivning

Den väldisponerade bostaden befinner en trappa upp med bra insynsskydd och är väl underhållen. Här har man ett mycket smakfullt kök med tillhörande bekvämligheter, ett helkaklat badrum samt stor yta i allrummet bra plats för favorit möblerna. Från rummet har man ett gediget fönsterparti med fridfull utsikt som skapar naturligt solljus och fångas upp av de nymålade väggarna. Här finns det härliga grönytor som omger fastigheten samt fina promenadstråk.

Detta är en stabil förening med ett välskött bostadshus som erbjuder ett rikt serviceutbud till de boende. Här finns härliga grönytor på innergården med grillplats, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal med gästrum och gym. Föreningen har flertal parkeringsplatser (separat kösystem).

Rumsbeskrivning

Hall
Rymlig hall med gott om förvaringsmöjlighet. Här finns även möjlighet att inreda med ytterligare förvaringsmöbel samt platsbyggd hatthylla. Mörkt golv som matchar de vita övriga ytsikten.

Kök
Modernt och välplanerat kök som är fint renoverat. Utrustat med spis, med plats för Micro, kombinerad kyl med frysbox samt arbetsyta på bänkskiva. Bra med förvaring i vita över- och underskåp. Svart/vit mosaik stänkskydd ovan den mörka bänkskivan som fint smälter ihop. Vita väggar samt mörkt golv.

Allrum
Generöst utrymme i bra planlösning med plats för större soffa och även fåtölj om så önskas. Här finns även plats för ytterligare möbler som TV-bänk och bokhylla. Fint ljusinsläpp från stora fönster med utsikt över föreningens innergård. Fina golv med vita väggar.

Badrum
Mysigt badrum utrustat med bekvämligheter. Här finner du dusch, WC, handfat med förvaring under och spegelskåp. Kaklade väggar samt klinker på golv.

Områdesbeskrivning

På Fyrislundsgatan bor man i ett ypperligt läge i ett av Årstas absolut trevligaste kvarter med både city och Gränby Centrum inom 5-10 minuters avstånd samt Årsta hallen ett stenkast bort. Alldeles i närområdet har man flertal kaféer, bagerier, kiosker, pizzerior, restauranger, sushi för inte att nämna Brantingstorg.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Fyrislundsgatan 42

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Fyrislundsgatan 42

Ansvarig fastighetsmäklare

Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare