Såld / KAPELLGÄRDET / BALKONG I SYDVÄST / NYCKELFÄRDIG BOSTAD / OPTIMAL PLANLÖSNING / NÄRA TILL CITY & PE

Råbyvägen 66

Kapellgärdet

/ KAPELLGÄRDET / BALKONG I SYDVÄST / NYCKELFÄRDIG BOSTAD / OPTIMAL PLANLÖSNING / NÄRA TILL CITY & PE

Välkommen till ditt nya drömhem med högsta standard och exklusivt läge! Denna bostad har allt du kan önska och mer därtill. Med en balkong i sydväst, omgiven av harmoniska färger och många timmar av solljus, kommer du att njuta av varma sommarkvällar och ljusa vinterdagar. Vardagsrum och kök i öppen planlösning skapar en perfekt plats för umgänge och underhållning, medan det helkaklade badrummet inkluderar tvätt och torkmaskin för maximal bekvämlighet. Det stora sovrummet ger dig gott om utrymme och platsbyggda garderober och hatthylla i hallen ger gott om förvaring. Med ett extra förråd finns det gott om utrymme för alla dina behov. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem!

Under beskrivning kan du läsa mer om bostaden, om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare eller extra kontakt!

Fakta

Adress:
Råbyvägen 66
Område:
Kapellgärdet, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
202159001-1504  /  1304
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.35783%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
TV- Internetutbud:
Bredband, kabel-tv och IP-telefoni via Telia Triple Play (fiber). Basutbud ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten, kabel-tv samt bredband (basutbud ingår) samt bostadsrättstillägg ingår avgiften. Samtliga lägenheter förses med individuell mätning
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Förening

Riksbyggen Brf Skogsfalken
769628-7650
Ja
Nej

Föreningsinformation

Bostadsrättsförening
Riksbyggen Brf Skogsfalken
Org. nr. 769628-7650
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken

Byggnad
Byggår 2017

Våningsplan 3
Antal våningar i byggnaden 5
Hiss finns Ja

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
I föreningen finns 82 lägenheter och en lokal om 59 kvm. På fastigheten uppförs
1 st flerbostadshus i 6 respektive 7 våningar, inklusive källare.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ingen avgiftshöjning i dagsläget. Föreningen höjde avgiften med 1% från 2023-04-19
(kontrollerat 2023-04-12)
Föreningen accepterar delat ägande.

TV OCH BREDBAND
Bredband, kabel-tv och IP-telefoni via Telia Triple Play (fiber). Basutbud ingår i
månadsavgiften.

GÅRDSPLATS
Trevlig gemensam innergård.

BYGGNADSÅR
2017

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

ÖVRIGT
Det tillhör ett förråd inne i lägenheten. Inga externa förråd finns.
Byggnad

FÖNSTER
3-glas
Värme- och ventilationsanläggning UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Övriga utrymmen i föreningen Antal lägenheter: 82
Antal lokaler: 1

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Förvaring av cyklar, barnvagn, rullstol och rullator samt laddning av rullstolar
finns i nära anslutning till trapphusen. Det finns även miljöstation och en
gemensamhetslokal.

RENOVERINGAR RELATERAT TILL FÖRENINGEN
Byggår 2017. Det finns inga planerade renoveringar i dagsläget.

2019: Energideklaration & radonmätning.

TV/internet Bredband, kabel-tv och IP-telefoni via Telia Triple Play (fiber). Basutbud ingår i
månadsavgiften.

Beskrivning

Allmän beskrivning

Välkommen till ditt drömhem - en bostad full av möjligheter som väntar på att bli din! Här kan du skapa ditt eget paradis, nyckelfärdigt och redo att flytta in i. Med sina ljusa och luftiga målade väggar i harmoniska färger och genomgående parkettgolv är detta ett hem som genomsyras av ljus och rymd. Flera stora fönsterpartier släpper in massor av naturligt ljus som gör att hemmet känns inbjudande och mysigt.

Det öppna köket och vardagsrummet ger dig möjligheter till en mängd olika möbleringsalternativ. Vill du ha plats för ett större matbord där du kan bjuda in familj och vänner för en härlig middag? Inga problem, det är lätt att anpassa och skapa den perfekta miljön. Kanske föredrar du en stor soffgrupp där du kan mysa framför en film eller läsa en bok? Det är också möjligt, allt är upp till dig!

Köket är fullt utrustat med alla moderna bekvämligheter och köksskåpen går i vitt, vilket gör att de smälter in i rummet och ger en lugn och harmonisk känsla. Förrådet bredvid köket kan lätt omvandlas till en walk-in-closet, och den färdiga garderobslösningen gör det enkelt att hålla ordning på kläder och skor.

Sovrummet är generöst tilltaget och har gott om förvaring i flera garderober. Här kan du inreda med en stor säng och kanske till och med ett skrivbord för att skapa din egen hemmakontorsmiljö. Badrummet är rymligt och elegant helkaklat, med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Duschväggarna är vikbara och handdukstorken och överskåpet ger praktisk förvaring. Detta badrum är perfekt för att skapa en avkopplande hemmaspa-miljö.

Balkongen är belägen i sydvästläge och har sol hela dagen och kvällen. Det är den perfekta platsen för att njuta av en kopp kaffe eller ett glas vin medan du tittar på solnedgången.

Denna fantastiska bostad är belägen i Kapellgärdet, ett mycket populärt område med närlivs, restauranger och gym precis utanför dörren. Med en kort promenad eller cykeltur når du stadskärnan och resecentrum, där du kan hitta allt från shopping till restauranger och nöjen. Gränbystaden ligger också nära, med alla bekvämligheter du kan önska på ett och samma ställe. Universitetet och nationen är också lättillgängliga med stadsbuss som stannar precis utanför.

Så om du vill ha en bostad full av möjligheter och nära till allt, är detta hemmet för dig!

Rumsbeskrivning

Hall
Stig in i denna välkomnande hall och upplev inredningspotentialen! Med gott om utrymme att välkomna gäster, visa upp din personliga stil och en mängd smarta förvaringslösningar för dina kläder och skor, är denna hall mycket mer än bara ett genomgångsrum. Det stilrena parkettgolvet och de lugnande mintmålade väggarna skapar en lugnande atmosfär, medan den smakfulla hatthyllan och garderobslösningarna ger dig gott om utrymme för allt du behöver. Så ställ upp det avlastningsbordet du alltid velat ha och gör dig redo att hälsa gästerna välkomna till ditt nya hem med stolthet och stil!

Inre Hall
Välkommen in till den vackra och praktiska innerhallen! Med dess imponerande utrymme och eleganta mintfärgade väggar skapar den en varm och inbjudande atmosfär som gör att du känner dig som hemma direkt. De genomgående parkettgolven bidrar till den känslan av hög kvalitet och lyx som genomsyrar hela lägenheten. Och tack vare den välplanerade layouten är det enkelt att inreda efter dina önskemål och skapa det perfekta utrymmet för att underhålla och koppla av. Med denna hall som utgångspunkt är det bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan åstadkomma i resten av denna fantastiska bostad!

Kök
Välkommen till köket av dina drömmar! Med moderna bekvämligheter och snygga vita ytskikt som kombineras med en mörkt grå laminatbänkskiva i kontrast till de ljusa skåpluckorna är detta köket som tar din matlagning till nästa nivå. Och vad sägs om den imponerande rostfria inredningen som inkluderar induktionshäll, inbyggd mikro, ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys? Här finns gott om plats för att sätta ett större matbord och njuta av härliga måltider tillsammans med vänner och familj. Det inbyggda förrådet är perfekt för extra förvaring och de stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp och en lugnande utsikt. Väggarna går i vitt och på golvet vilar genomgående parkett. Välkommen till ditt nya favoritrum!

Vardagsrum
Välkommen till ett fantastiskt sällskapsrum där du kan umgås med dina nära och kära i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats att bjuda in till middagar och tillställningar vid det stora matbordet, samtidigt som du kan koppla av och njuta av en filmkväll i soffan. De stora fönsterpartierna ger rummet ett generöst ljusinsläpp och reflekteras vackert i de himmelsblå väggarna. Här finns också möjlighet att öppna upp till den inre hallen och skapa en ännu större yta att umgås på. Utgången till bostadens balkong ger en härlig utsikt över omgivningarna. På golvet ligger en vacker parkett som ger en varm och inbjudande känsla.

Balkong
Stig ut på din alldeles egna privata oas - bostadens rymliga balkong med optimalt sydvästläge! Här kan du koppla av och njuta av solens strålar från morgon till kväll i högt beläget läge. Med tillräckligt med utrymme för ett matbord med stolar eller en bekväm soffa, kan du skapa din egen personliga utomhusoas, inredd med gröna växter och mysig belysning för att skapa en lugnande och välkomnande atmosfär. En perfekt plats att ta en paus från vardagen och ladda batterierna!

Sovrum
Välkommen till det stora och rymliga sovrummet i trendig teal kulör! Här finner du smart förvaring i flera garderober, vilket ger gott om utrymme för att anpassa möbleringen efter dina behov. Stor nog för en bekväm säng och nattduksbord, samt möjlighet att lägga till en skrivbord eller annan dekorativ möbel för att skapa din egen personliga touch. Det stora fönstret släpper in vackert ljus och ger en trevlig utsikt över innergården samtidigt som du kan behålla din integritet. På golvet vilar en fin parkett som ger en extra touch av elegans.

Förråd/Klädkammare
Du behöver aldrig oroa dig för platsbrist med detta praktiska och funktionella förråd som är bekvämt beläget intill köket. Här finns gott om dold förvaring för alla dina behov! Det inbyggda garderobssystemet är utrustat med hyllor, avhängningsmöjligheter och hyllplan för både skor och kläder, vilket gör det till en perfekt lösning för att organisera dina kläder och skor på ett praktiskt sätt. Väggarna har en elegant vit färg och golvet har en snygg parkett som ger en stilren och modern känsla.

Badrum
Stig in i en fräsch och modern badrumsupplevelse! Det här badrummet är helt kaklat och rymligt, vilket gör det till den perfekta platsen för en avkopplande dusch. Det är även utrustat med praktiska tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå. Handdukstorken håller dina handdukar varma och sköna och de frostade, vikbara duschväggarna ger dig både stil och funktion. Handfatet är utrustat med en kommod och en belysningsspegel ovanför, och flera högskåp ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Kakelväggarna är i en ren och klassisk vit färg, och golvet är klätt i ett elegant, mörkgrått klinker.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Matilda Larsson
Mäklarassistent