Properties & Partners

Fullerö Hage - Storvreta


Regnmolnsvägen 1B


Såld

Regnmolnsvägen 1B

Fullerö Hage

/ ETT RADHUS DU ABSOLUT INTE FÅR MISSA / EFTERFRÅGAD PLANLÖSNING / UTEPLATS OCH BALKONG /

För dig som letat efter ett boende med det lilla extra så saluförs nu ett exklusivt hus i modern design byggt 2021 med en boarea om 117 kvm fördelat på två plan. För dig som vill bo i ett radhus men samtidigt ingå i en bostadsrättsförening, är detta huset för dig. Under sommartid kan du grilla på husets baksida, njuta av långa soliga sommardagar eller bara släppa ut barnen på tomten och du parkerar bekvämt din bil på den egna asfalterade uppfarten. Entréplan erbjuder stora och öppna ytor där hela familjen får plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Köket är stilrent där du enkelt kan inreda enligt tycke och smak.

Välkomna!

Fakta

Adress:
Regnmolnsvägen 1B
Område:
Fullerö Hage, Storvreta
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
G05S
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
3.33300000%
Andelstal avgift:
3.33300000%
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
2021
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump
Ventilation:
Mekanisk frånluftsventilation m.värmeåtervinning
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats och balkong
Förråd:
Kallförråd finns på bostadens baksida.
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Sophämtning och bostadsrättstillägg
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Känd avgiftsförändring:
Föreningen planerar en avgiftshöjning på cirka 250 kr/månaden.

Energideklaration

Behövs ej

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
18 000 kr/år
2 400 kr/år
20 400 kr/år
Enligt schablon. I det årliga beloppet för elen har vi räknat in kostnaden för värmen.

Förening

BoKlok Neptunus
769635-6257
Ja
Nej

Föreningsinformation

Brf Neptunus

Org.nummer

769635-6257

Är det beslutat om någon avgiftsändring?
Ja, men någon exakt summa har ännu inte beslutats.

Vad ingår i månadsavgiften och hur mycket är månadsavgiften?
4923 kr/månad inkl sophämtning och bostadsrättstillägg

Delat ägande?
Accepteras

Parkering?
Som boende har du tillgång till två parkeringsplatser. 

Tillåter ni juridisk person?
Juridisk person godkännes ej.

Planerade projekt?
Förbättra vår gemensamma innergård.

Äkta förening
Ja

Äger föreningen marken
Ja

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Stadsbussar och cykelvägar ligger i anslutning till området och bara 1,5 kilometer bort finns Upptåget som tar dig till Uppsala och Arlanda på 8 respektive 35 min. Även påfarten till E4:an ligger nära området.   Områdesbeskrivning BoKlok Saturnus byggs i det nya natursköna bostadsområdet Fullerö Hage som ligger 10 km norr om Uppsala. Här planeras det för 1200 bostäder med varierad bebyggelse, alla med skogen runt knuten och med möjlighet till ett rikt friluftsliv och nära till sport- och kulturaktiviteter i Storvreta och Uppsala. I Fullerö Hage planeras också för allt det där viktiga för att få ihop vardagspusslet. Förskola, skola, multiidrottshall och företagspark med handel och service.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL

Öppen och rymlig entré som ger generös vy över hall och övriga ytor i bostaden samt det stora fönsterpartiet mot bostadens uteplats och grönytor. Avvägning erbjuds, men med sin tilltalade rymd får du också plats för ytterligare förvaringsmöbel alternativt dekorativt möbel. Väggarna är vita och på golvet vilar ljust klinkergolv.

KÖK

Stilrent och modernt kök, fulltutrustad ugn och spis, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Stor arbetsbänk som sträcker sig längs med två väggar och erbjuder goda ytor för den matlagningspassionerade. Vidare går ytskikten i ljus ton som snyggt smälter in ihop med väggen och ett stänkskydd. Här finns plats för ett matbord för upp till 5-8 personer, som med fördel placeras under stora fönstret. Vidare får du också gott om naturligt ljus som gör att rummet får en trevlig rymd. 

BADRUM

Med ingång från från hallen finner du detta fina och fräscha badrum bekvämt utrustat med handfat med kommod (med utmärkt förvaring), spegel med inbyggd belysning, WC, duschhörn, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är ljusa och på golv vilar en våtrumsmatta. 

VARDAGSRUM

Utmärkt sällskapsrum med plats för för familjen! Här finns plats för såväl TV-bänk som en större soffa, som gjort för fredagsmyset. Med sina stora fönsterpartier i ogenerat läge och ljusa väggar får du ett rum som badar i ljus. Med sin öppna planlösningskänsla mot uteplatsen har du smidig och uppskattad möjlighet att underhålla både gäster eller barnen medans du gör annat. Väggarna går i vitt och på golvet mörkt golv.

UTEPLATS/TOMT

Väl tilltagen trädäcksaltan som sträcker sig långt längs med husväggen och ändå lämnar gott om grönytor på tomten. Här finns plats för både grill, större loungemöbler samt bord med stolar. Under varma dagar kan familj samlas för födelsedagsfirande eller trevliga grillkvällar och ni kan njuta av solstrålarna ända in på kvällstimmarna. Detta är den optimala trädgården då du inte har grannar mitt emot vilket ger dig en insynsskyddat tomt med massor av grön yta och natur.

ÖVREPLAN 

INRE HALL

Redan i början av trappan kan du se upp till denna inre möblerbara halldel och ljuset som lyser in från det angränsade rummen. Här har du ett generöst utrymme att möblera enligt tycke och smak. Väggarna går i vitt och ljust golv.

BADRUM

Delvis kaklat badrum med plats att samsas. Här har du handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan samt WC. Här har du utöver gott om golvyta att möblera med ytterligare hylla/förvaring om behovet finns.

ALLRUM

Allrummet erbjuder goda möjligheter till att inreda enligt tycke och smak, med stora ytor för till exempel soffa eller övrig möblemang.

SOVRUM

Stort sovrum med plats för större säng samt övrig möblering så som nattduksbord, skrivbord skrivbord eller byrå. Det stora fönstret ger generöst ljus men ett insynsskyddat läge. Ljusa väggar och ljust golv.

SOVRUM 

Stort sovrum med plast för både större säng samt möblering så som nattduksbord eller byrå. Gott om förvarings möjlighet. Med fönster i privatläge får du också fint ljusinsläpp. Vita väggar samt ljust golv.

SOVRUM 

Bostadens master bedroom ligger i privatläge. Här får du gott om förvaring. Rummet erbjuder plats för både dubbelsäng, nattduksbord och övrig möblering om önskemål finns. Varför inte till exempel inreda med byrå,
sminkbord eller bokhylla? Oavsett vad du behöver finns det flera alternativ att nyttja. Rummet är genomgående ljust och luftigt med ett stort fönsterparti som ger generöst naturligt ljus. 

BALKONG 

Mysig och rymlig balkong som du når via bostadens stora sovrum

Planritning

Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09