Properties & Partners

Nyby - Uppsala


Hurtigs gata 46


Såld

Hurtigs gata 46

Nyby

/ GAVELLÄGE / TOPPRENOVERAT / BARNVÄNLIGT / TVÅ UTEPLATSER / NÄRHET TILL CITY /

Välkommen till detta tilltalande och mycket fint renoverade bostadsrättshus som har ett tilltalande gavelläge i området. Beläget i attraktiva och natursköna Nyby Gård intill Gamla Uppsala. Här bor ni i ett lugnt lummigt område med grönområden, närhet till Gamla Uppsala och Röborundan med motionsspår samtidigt som ni bor med cykelavstånd in till city och Gränby köpstad.

Fakta

Adress:
Hurtigs gata 46
Område:
Nyby, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
72  /  1001
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.56228%
Andelstal avgift:
0.56228%
Byggnadstyp:
Radhus
Byggnadsår:
1986
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
2 st
Balkong:
Två uteplatser
Förråd:
Till varje lägenhet tillhör ett förråd.
TV- Internetutbud:
Föreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal med Tele 2.
Inkluderat i avgift:
värme, kall- och varmvatten, kabel-tv (grundutbud), bredband samt ip-telefoni.
Gästtoalett:
Ja
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2019-12-16
E
138 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 800 kr/år
1 800 kr/år
6 600 kr/år
Enligt schablon

Beskrivning

Allmän beskrivning

Radhuset som är mycket trevligt och väldisponerat är om 99 kvm i två plan, som har löpande renoverats med ett påkostat kök, två stilrent renoverade samt helkaklade badrum samt ljusa moderna färger. Bostaden präglas av ljus och rymd med generösa umgängesytor och en bra planlösning. På den lummiga och stora baksidan finner ni en stor härlig uteplats med terass i vinkel samt en uppväxt trädgård som kantas av gräsmatta och fina buskar. Här kan du njuta av härliga middagar samtidigt som du har en lummig rogivande vy. På framsidan finner ni även en mysig uteplats där man kan njuta av härlig sol på eftermiddag och kväll samt ytterligare förvaring i ett uteförråd.

Den välplanerade planlösningen fördelar sig på nedre plan med välkomnande hall med
klädkammare, rymligt kök, generöst vardagsrum med utgång till altanen på fram och baksida, ett sovrum samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin. På övre plan finns två väldisponerade sovrum och ett rymligt och helkaklat badrum.

Här bor du i en välskött föreningen med en låg belåningsgrad där det mesta ingår i avgiften

Rumsbeskrivning

Framsida entré
Vid entrén finns plats för utemöbler och cykelparkering. Ingång till förråd.

---Entréplan---

Entré/Hall
Välkomnande och ljus hall med god avhängningsyta och förvaringsutrymmen samt rymlig klädkammare. Ljusa väggar och slitstarkt klinkergolv i mörkt utförande vid entrén.

Klk
Rymlig klädkammare i anslutning till hallen med gott om förvaringsyta.

Kök
Modernt renoverat och rymligt kök med matplats vid fönster och bra förvaring via över och underskåp samt bra med arbetsytor. Maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionshäll, ung, micro, spisfläkt, fullstor kyl och frys i "side by side" samt en vin hylla. Ett modernt kök med ljusa överskåp i kombination med en mörk stänkskydd i klinker samt mörka underskåp. Ljusa vita väggar och ljust enstavsgolv.

Sovrum 1/Gästrum
Väldisponerat sovrum som lämpar sig bra som barn rum eller kontor, gott om yta för möblering och förvaring. Ljusa väggar och ljust enstavsgolv.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum som erbjuder god plats för möblemang samt utgång till altanen. Här an du möblera enligt önskemål och låta fantasin ta över, via utgången till den fantastiska uteplatsen på terrassen i gavelläge har du aldrig långt till solstrålarna som erbjuds under dom varma dagarna. Ljusa väggar med ljust enstavsgolv.

Uteplats
Härlig uteplats i sydostläge med gavelläge. Avgränsad med staket, buskar och utsikt mot föreningens innergård. Uteplatsen består av en stor terrass i vinkel samt i trädgården finns gräsmatta fina buskar. här har ni även en ytterligare förrådsförvaring i gaveln utav radhuset.

Badrum
Renoverat helkaklat badrum med lyxkänsla, spottar i tak och tvättmaskin. Utrustat med dusch med takdusch, handfat med kommod, spegel med inbyggd reglerbar lampa samt wc. Kaklade väggar samt klinker i golv i marmorliknandeutförande.

---Övreplan---

Sovrum 2
Stort ljust rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och och annat möblemang. Idag används rummet som ett stort walk in closet, låt fantasin ta över och förgyll din dröm om möjligheten finns. Ljusa väggar med ljust enstavsgolv 

Sovrum 3
Stort och ljust sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang enligt smak och tycke. Ljusa väggar med ljust enstavsgolv 

Badrum
Renoverat helkaklat badrum som ger en lyx känsla med fina detaljer som inbyggd avlasningsplat i vägg med inbyggd spott, detta för att öka lyxkänslan, spottar i taket som är dimbara. Utrustat med takdusch, vägg hängd wc, kommod med dubbla handfat. Kaklade väggar samt klinker på golv med marmorliknande utförande.

Förråd
Tillhörande förråd om cirka 4 kvm vid entrén samt ett på baksidan.

Område

Nyby Gård är en stadsdel i norra Uppsala, mellan stadsdelarna Löten och Gamla Uppsala. Området har närhet till fina strövområden, bl a vid de välkända fornlämningarna i Gamla Uppsala. Området ligger nära på- och avfarten till nya E4:an.

Kommunikation Cykelavstånd till centrala Uppsala och Gränby Centrum. Bra bussförbindelser med stadsbussarna.

Närservice Närhet till Willys stormarknad, bensinstation, flera snabbmatsrestauranger och Gränby Centrum med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. I närområdet finns också sporthall, ishall och fotbollsplaner. Närmaste vårdcentral ligger vid Heidenstams torg. Fredrika Bremerskolan, med förskola och grundskola år 1-5, ligger i Nyby alldeles intill.

Parkering Avgiftsparkeringar finns i området.

Planritning

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 76