Properties & Partners

Sävja - Uppsala


Blekingevägen 13


Såld

Blekingevägen 13

Sävja

Fin 3:a i lugna kvarter!

Som boende i Sävja har du natur och service utanför dörren, såväl som riktigt bra kommunikationsmöjligheter via både bil och buss. Här bor du med närhet till skola, idrott och skogsområde så det finns alltid något för alla i alla åldrar. Oavsett om du söker ett läge nära det gröna och friluftsliv eller tycker mer om långa promenader och att plocka svamp finner du möjlighet till båda i närliggande Lunsen. Goda kommunikationer gör att du på ca 10-15 minuter resa med stadsbussen tar dig in till Uppsalas centrala del. Du kan även välja att cykla på fina cykelvägar till centrum. Närservice samt vårdcentral och ICA-butik finns annars i närområdet. Varmt välkommen hem!

Fakta

Adress:
Blekingevägen 13
Område:
Sävja, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
00052  /  1302
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.006162%
Andelstal avgift:
0.00616198%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1991/1992
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, Kabel-TV (grundutbud), bredband 10 mbit/s, fasta kostnaden för ip-telefoni.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Energideklaration

Utförd
2013-05-12
E
149 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
1 800 kr/år
4 800 kr/år
Enligt schablon

Förening

Brf Blekinge
716422-5588
Ja
Nej

Föreningsinformation

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Blekinge består av fyra gårdar med ett punkthus på varje gård. Det finns gott om parkeringsplatser för både boende och gäster. Gårdarna har minimalt med biltrafik och har även lekplatser för barnen. I två punkthus finns en tvättstuga utrustad med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp/torkrum. Det finns även grovtvättmaskin i tvättstugorna.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Föreningen har god ekonomi och den 1/1-2021 sänktes avgiften med 7%. Föreningen accepterar delat ägande mellan tex föräldrar/barn med minst 10 %.

TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Telias fibernät. I månadsavgiften ingår ett grundläggande kanalpaket, den fasta kostnaden för ip-telefoni (samtalskostnad tillkommer) samt bredband till en hastighet av 10Mbit/s. Högre hastighet för internet går att köpa till.


FÖRSÄKRING
Fullvärdesförsäkring finns via Protector. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.
Medlemmarna måste dock ha en egen hemförsäkring för att tillägget skall gälla.


BYGGNADSÅR
1991-1992

ÖVRIGT
Knappt sju kilometer söder om Uppsala finner ni Sävja. Området ligger precis intill Lunsen, Uppsalas största naturområde som sträcker sig ett par mil söderut. Här ges goda möjligheter till avkopplande friluftsliv i den närbelägna Lunsenskogen med fina promenadslingor, grillplatser och raststugor. I Närområdet finns all tänkbar service såsom skola upp till högstadiet, förskolor, fritidsgård samt vårdcentral med distriktssköterska och ungdomsenhet. Det finns också mataffär och bibliotek samt en ny Stadsdelspark, Sara Lisas Park med en fantastiskt fin lekplats. Bra, täta kommunikationer med Uppsalabuss (stadstrafiken), ett flertal linjer trafikerar området. Fina bilvägar och välbyggda cykelbanor.


KONTAKT
Peter Westling

Beskrivning

Planritning

Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09

Bilder