Header image
Såld / EGEN UTEPLATS I GAVEL / BARNVÄNLIGT / NÄRHET TILL CITY / TVÅ VÅTRUM /

Stenhagsvägen 144

Stenhagen

/ EGEN UTEPLATS I GAVEL / BARNVÄNLIGT / NÄRHET TILL CITY / TVÅ VÅTRUM /

Du har nu möjligheten att förvärva denna trivsamma gavel 4:a med en mycket fin uteplats som vetter mot föreningens slutna del. Denna bostad har ett gott ljusinsläpp tack vare fönster i 3 väderstreck.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig och möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare samt ett förråd som båda nås från hallen. Ett badrum utrustat med b.la. badkar och förberett för tvättmaskin, samt en gästtoalett som är delviskaklat. Båda våtrummen har golvvärme. Ett inbjudande kök som nås både från hallen samt vardagsrummet, med plats för matgrupp invid fönstren som vetter mot föreningens slutna del. Bostaden har vidare 3 stycken sovrum, varav 2 större samt ett mindre. Från Vardagsrummet når du den fantastiska uteplatsen i gavelläge som vetter mot föreningens slutna del. Detta är en perfekt för dig som söker en större bostad eller ni som väntar tillökning.

Varmt välkomna!

Fakta

Adress:
Stenhagsvägen 144
Område:
Stenhagen, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
011  /  1001
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.49399%
Andelstal avgift:
1.49403%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1989
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och grundutbudet av kanaler ingår i avgiften. Bredband tecknar medlemmar själva, antingen hos Telia eller Com Hem.
Inkluderat i avgift:
Värme, varm- och kallvatten, kabel-tv (grundutbud) Tillgång till tvättstuga.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Kantstenen
716422-2510.
Ja
Nej

Föreningsinformation

Namn
Brf Kantstenen.

Organisations nr.
716422-2510.

Gatuadress
Stenhagsvägen 164.
Postnr 75260.

Ort
UPPSALA.

Tillåter delat ägande
Föreningen accepterar delat ägande.

Ekonomi
Föreningens ekonomiska förvaltare är Simpleko. Avgifterna sänktes med 5% från 2021-01-01 Inga planerade avgiftsförändringar för närvarande. Kontrollerad 2022-10-10.

Om föreningen
Brf Kantstenen är en äkta bostadsrättsförening som äger två fastigheter med 76 lägenheter.Föreningen bildades 1988.

Organisationsform
Bostadsrätt.

Parkering
52 parkeringsplatser för 200kr/månad. 26 platser garage för 400kr/månad. Föreningen tillämpar kösystem. Det finns även avgiftsbelagd parkering. I dagsläget finns lediga P-platser tillgängligt.

Renoveringar

2005: Fönstermålning.
2008-2009: Lekplatsrenovering.
2013: Låsbyte.
2013: Uppgradering av värmesystem i undercentral.
2013: Installation av fiber i fastigheten och utdragning av kopparnät till lägenheterna.
2014: Byte av ventilationsaggregat i samtliga lägenheter.
2013-2014: Byte värmeväxlare, injustering värmesystem, byte radiatortermostater.
2015-2016: Byte garageportar.
2016-2017: Renovering och målning av garagelängor, cykelförråd och servicehus samt ny armatur i garage och stolpar. 2017-2019: Renovering tak.
2018: OVK besiktning.
2020-2021: Byte utebelysning gångväg och entréer, fönstermålning utvändigt, byte fönsterbleck och tätningslister.
2020-2021: Radonmätning.
2021: Stamspolning.
2021: Samtliga badrum/våtrum har besiktigats. Kommande renoveringar: För föreningen finns en långsiktig underhållsplan upprättad och som uppdateras årligen. Det som är aktuellt i dagsläget är renovering alternativt byte av entrédörrar.
Kontrollerad 2022-12-15.

Gemensamma utrymmen
Föreningslokal,2 st tvättstugor, cykelförråd. Varje lägenhet har ett förråd med fönster inne i bostaden. I föreningens utemiljö finns två lekplatser. Extra förråd går att hyra, till dessa tillämpas separat kösystem.

Tv och bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och grundutbudet av kanaler ingår i avgiften. Bredband tecknar medlemmar själva, antingen hos Telia eller Com Hem.

Beskrivning

Område

Närområdet
Här finner du fina cykelvägar till city via Berthåga samt närhet till busshållplats där stadsbussarna går regelbundet. Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter har du inom promenadavstånd från bostaden. Du har närhet till bland annat sporthall, motionsområden, restauranger, grundskola och förskola. Det finns även fina grönområden för den som tycker om att promenera. Inom cykelavstånd på 3,5km når du naturreservatet Hågadalen, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen!

Rumsbeksrivning

Rymlig hall
Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Förråd och klädkammare i anslutning. Klinkergolv och målade väggar.

Wc
WC med klinkergolv och målade väggar. Wc och handfat.

Helkaklat badrum/wc
Badrum/wc med klinkergolv och kaklade väggar. Golvvärme. Utrustad med wc, badkar med dusch, handdukstork, handfat med kommod under och spegelskåp ovan. Fönster för både ljusinsläpp och vädring. Denna badrum är även förberedd för tvättmaskin om önskas.

Inre hall
Inre hall med plats för lättare möblering. Parkettgolv och målade väggar.

Kök
Kök med matplats för 6-8 personer invid fönsterparti. Arbetsbänk med kakel ovan. Gott om över och underskåp som ger bra förvaringsmöjligheter. Utrustad med hel kyl och frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Parkettgolv och målade väggar.

Förråd
Förråd med fönster i anslutning till kapprummet.

Klädkammare med fönster
Klädkammare med fönster i anslutning till hall. Kan med fördel nyttjas som ett extra rum alternativt ett kontor. Plats för säng, skrivbord och annat möblemang.

Vardagsrum
Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Plats för större soffgrupp och annat möblemang. Parkettgolv och målade väggar. Härifrån nås uteplatsen med trädäck.

Sovrum
Sovrum med plats för säng och annat möblemang. Garderober med skjutdörrar. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum
Sovrum med plats för större dubbelsäng och annat möblemang. Garderober med skjutdörrar. Parkettgolv, målade väggar och en fondvägg med tapeter.

Sovrum
Sovrum med plats för större dubbelsäng och annat möblemang. Garderober med skjutdörrar. Parkettgolv , målade väggar och en fondvägg med tapeter.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare