Header image
Såld / OMGJORD 2,5:A / BALKONG / NÄRHET TILL CITY OCH NATUR / 6 MIN TILL GRÄNBY STADEN /

Bellmansgatan 52

Löten

/ OMGJORD 2,5:A / BALKONG / NÄRHET TILL CITY OCH NATUR / 6 MIN TILL GRÄNBY STADEN /

Välkommen till en charmig bostad i Löten, omgiven av grönska och lugn. Här finns möjligheten att bo i en yteffektiv 2,5a med en ljus och härlig balkong, som ger extra utrymme för avkoppling och sociala sammankomster.

Köket erbjuder praktisk förvaring och tillräckligt med utrymme för att äta och umgås med tillhörande matplats bakom vägg. Bra vardagsrum som i dagsläget är uppdelat för ett extra sovrum (som enkelt går att riva om det ej önskas) det stora sovrummet är rymligt och lätta att anpassa efter dina behov. Bostaden har även en klädkammare i hallen för extra förvaring, och det renoverade badrummet har en dusch samt övriga bekvämligheter.

Välkommen på visning av en 2,5a i detta ypperligt område.

Fakta

Adress:
Bellmansgatan 52
Område:
Löten, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
213  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
02161%
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
1966-1967
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
TV: ComHem Internetanslutning: ComHem, ingår 100/10 i avgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, varm- och kallvatten, bredband, kabel-tv basutbud
Ej inkluderat i avgift:
Den boende tecknar eget elavtal.
Hiss:
Nej
Radon:
Radonmätning gjord, godkänd.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt
Reparationsfond:
0 kr
Känd avgiftsförändring:
Avgiften höjdes med 1% från den 1/1-2023 (motsvarar ca 38 kr/kvm)

Energideklaration

Utförd
2017-04-25
F
152 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 600 kr/år
1 800 kr/år
5 400 kr/år
Enligt schablon

Förening

HSB BRF 51 Bellman i Uppsala
717600-4690
Ja
Nej

Allmän föreningsinformation

HSB 51 Bellman

Föreningen består av 255 st. bostadsrätter och 3 lokaler med adress Bellmansgatan 2-62 och Stagneliusgatan 1-9. Fastigheten är byggd 1966-1967.

Föreningen godkänner delat ägandeskap men dem ägande måste vara boende i föreningen.

Föreningens ekonomi

Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I denna försäkring ingår även bostadsrättförsäkring, så den boende behöver inte teckna tillägget till sin hemförsäkring.

Föreningen har god ekonomi och ser inte i dagsläget att dem behöver ändra månadsavgifterna.
vid årsskiftet 2022/2023 höjde föreningen avgiften med 1%

Den boende kan teckna elavtal med vilken leverantör som helst. Föreningen har inget gemensamt avtal med elleverantör.

Gemensamma Utrymmen

Föreningen har diverse gemensamma utrymmen: en festlokal, ett gästrum för kortare övernattning, ett litet gym, några cykelförråd, en bastu och ett mycket enkelt hobbyrum.
Sammanlagt finns det 8 tvättstugor i föreningen, 3st på den blå gården, 3st på den röda och 2st på den gröna fården.

Föreningens utförda och planerade renoveringar

2020/2021 - Samtliga tvättstugehus fick nya tak och fönster. Besiktning av alla huskroppars tak utfördes. Installation av vattenfelbrytare sim inledes vintern 2020, men som pausades under pandemin, avslutades. Renovering av samtliga portar och installation av ett digitalt passersystem Inom ramen för passersystemet infördes samordnad digital bokning av tvättstugor och bastu.
2019/2020- Renovering av skyddsrum (tvingad åtgärd) och av garagen. I samband med att elen drogs om för samtliga motorvärmare installerades 8 laddplatser för elbilar.
2017/2018 - Trädprojekt inleds.
2016/2017 Renovering av de hårda ytorna vis samtliga garagelängor. Nyanläggning av parkeringsplatser vid stagneliushuset.
2015/2016 - Målning av samtliga trapphus
2012/2014 - Stamrenovering
2010/2011 - Digitaliserat bokningssystem för tvättstugorna
2009/2010 - Ommålning av balkongerna
2007/2008 - Byte av tvättmaskiner i föreningens tvättstugor. Byte av termostatventiler på föreningens radiatorer i lägenheterna
2006/2007 - Omfattande ombyggnad av ventilationssystem
2000/2007 - Fönsterrenovering
1992 - Takrenovering

 

Kabel-tv och bredband

Föreningen har ett gemensamt avtal med indragen fiber från Tele2 där kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har följande parkeringsalternativ:
218 garageplatser (varav 8st är laddplatser för elbilar)
Kostnad: 320kr/mån för elbil: 470kr/mån samt avgift för den el man förbrukar

64 P-platser utan el
Kostnad: 200kr/mån

11 P-platser med motorvärmare
Kostnad: 300kr/mån

9 P-platser för besökande

I dagsläget är det ingen ledig men ingen i kö.
(kontrollerat med förvaltaren 2023-05-04)

 

Beskrivning

Allmän beskrivning

Upptäck det pulserande området Löten, fullt av nya idrottssatsningar! Njut av det enkla livet med stadens bekvämligheter som ligger bara en kort promenad bort - inklusive en Ica-butik och Heidenstams torg med allt du kan önska dig, från vårdcentraler till gym. Med stadsbussarna som går utanför din dörr och cykeln kan du vara i city och Gränbystaden på bara 15 minuter! Bo i en trivsam etta med en stor balkong, där du kan koppla av och njuta av din nya livsstil. Missa inte denna fantastiska chans att uppleva allt detta område har att erbjuda!

Stabil förening med låg belåningsgrad. Som boende i HSB 51 Bellman finns många bekvämligheter i föreningen så som eget gym, bastu, festlokal och övernattningsrum för gäster.

Rumsbeskrivning

Hall
Direkt innanför dörren får du en fin vy över det stora allrummet samt övriga delar av bostaden. Här har du avhängnings yta i hall samt plats för annan förvarings möbel. Gott om plats erbjuds för hatthylla och skoförvaring. Väggarna är ljusa och på golvet ljust golv.

Klk
I dagsläget används detta trevliga extrautrymme för förvaring, men går likväl att använda som en egen kontorsdel eller liknande enligt behov. Gott om plats för att inreda med antingen garderober eller hyll plan, låt fantasin ta över. Ljusa väggar samt ljust golv

Matplats/Allrum
Ljust och luftigt allrum som binder ihop hela bostaden på ett önskvärt sätt. Här finns flera möjligheter för möblering som matplats, kontorsdel med skrivbord, läshörna med bokhyllor eller liknande. Stora fönster ger fint ljusinsläpp. Här finner du även utgång till bostadens balkong. Större samt lyxigare kakelplattor i vitt utförande på vägg samt mörkt klinker golv.

Balkong
I denna balkong har du en härlig och öppen yta. Med flera möbleringsalternativ finns plats för loungemöbler alternativt bord med stolar samt växter. Låt denna plats bli ditt ställe för avkoppling.

Kök
Modernt kök med en fin touch. Utrustat med spishäll, ugn och köksfläkt i rostfrittstål, kyl/frys i halvhöjd, integrerad diskmaskin. Mycket förvaring i flera smarta placerade under- och överskåp. Här får du bra utrymme med goda arbetsytor. Mycket fina luckor med fina detaljer som vilar på en ljus bänkskiva och över det finns det vitt kakel som stänkskydd, detta kök erbjuder bänkyta på två sidor av köket med olika utföranden. Gott om naturligt ljusinsläpp från stort fönster. Ljusa väggar med ljust golv.

Vardagsrum
Generöst sällskapsrum med goda möbleringsmöjligheter. Här finns plats för bland annat stor soffa, matbord, TV-bänk samt förvaring om så önskas. Med stora fönster får du gott om ljusinsläpp. Ljusa väggar samt ljust golv.

Badrum
Renoverat och helkaklat badrum med vikbara duschväggar samt vägghängd WC som gör städningen i badrummet enklare. Gott om förvaring i kommod men även plats för högskåp. Erbjuder handfat med kommod, dusch med vikbara duchväggar i glas, WC. Väggarna går i vitt högblankt kakel och på golvet mörkgrå klinker.

Sovrum 1
Mysigt och rogivande sovrum. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, förvaring mm. Utöver den nuvarande möbleringen får du också bra plats för större garderober. Fönstret ger fint ljusinsläpp som fångas upp av dom ljusa väggarna. Ljusa väggar samt ljust golv.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med plats för mindre säng, samt övrig sovrumsmöblering. Stora fönsterpartier som välkomnar ljuset in i rummet. Ljusa väggar samt ljust golv.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Matilda Larsson
Mäklarassistent