Fullerö Hage - Storvreta


Stackmolnsvägen 81C


Kommande försäljning

Stackmolnsvägen 81C

Fullerö Hage

/ BARNVÄNLIGT OMRÅDE / NATURNÄRA / EGEN UTEPLATS / TVÅ PARKERINGSPLATSER /

För dig som letat efter ett boende med det lilla extra så saluförs nu ett exklusivt hus i modern design byggt 2021 med en boarea om 117 kvm fördelat på två plan. Har du letat efter ett radhus som ingår i en bostadsrättsförening, är detta huset för dig. Under sommartid kan du grilla på husets baksida, njuta av långa soliga sommardagar eller bara släppa ut barnen på tomten och du parkerar bekvämt din bil på den egna asfalterade uppfarten. Entréplan erbjuder stora och öppna ytor där hela familjen får plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Köket är stilrent där du enkelt kan inreda enligt tycke och smak. Varmt välkomna! Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Fakta

Adress:
Stackmolnsvägen 81C
Område:
Fullerö Hage, Storvreta
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
F02
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
3.33300000%
Andelstal avgift:
3.33300000%
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
2021
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump
Ventilation:
Mekanisk frånluftsventilation m.värmeåtervinning
Badrum:
2 st
Balkong:
Balkong och egen uteplats
Förråd:
På baksidan
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Sophämtning och bostadsrättstillägg
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.85%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:
1 371 974 kr

Energideklaration

Behövs ej

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
12 000 kr/år
2 400 kr/år
14 400 kr/år
Enligt schablon, i det årliga beloppet för elen har vi även räknat in kostnaden för uppvärmningen.

Förening

BoKlok Neptunus
769635-6257
Ja
Nej

Föreningsinformation

Brf Neptunus

Org.nummer: 769635-6257

Delat ägande?

Accepteras

Parkering?

Som boende har du tillgång till två parkeringsplatser. 

Tillåter ni juridisk person?

Juridisk person godkännes ej.

Planerade projekt?

Förbättra vår gemensamma innergård.

Äkta förening?

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Beskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL

Öppen och rymlig entré som ger generös vy över hall och övriga ytor i bostaden samt det stora fönsterpartiet mot bostadens uteplats och grönytor. Avhängning erbjuds, men med sin tilltalade rymd får du också plats för ytterligare förvaringsmöbel alternativt dekorativ möbel. 

KÖK

Stilrent och modernt kök, fullt utrustad ugn och spis, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Stor arbetsbänk som sträcker sig längs med två väggar och erbjuder goda ytor för den matlagningspassionerade. Vidare går ytskikten i ljus ton som snyggt smälter in ihop med väggen och ett stänkskydd. Här finns plats för ett matbord för upp till 5-8 personer, som med fördel placeras under stora fönstret. Vidare får du också gott om naturligt ljus som gör att rummet får en trevlig rymd. 

BADRUM

Med ingång från från hallen finner du detta fina och fräscha badrum bekvämt utrustat med handfat med kommod (med utmärkt förvaring), spegel med inbyggd belysning, WC, duschhörn, tvättmaskin och torktumlare. 

VARDAGSRUM

Utmärkt sällskapsrum med plats för för familjen! Här finns plats för såväl TV-bänk som en större soffa, som gjort för fredagsmyset. Med sina stora fönsterpartier i ogenererat läge och ljusa väggar får du ett rum som badar i ljus. Med sin öppna planlösning mot uteplatsen har du smidig och uppskattad möjlighet att underhålla både gäster eller barnen medans du gör annat. 

UTEPLATS/TOMT

Väl tilltagen trädäcksaltan som sträcker sig långt längs med husväggen och ändå lämnar gott om grönytor på tomten. Här finns plats för både grill, större loungemöbler samt bord med stolar. Under varma dagar kan familj samlas för födelsedagsfirande eller trevliga grillkvällar och ni kan njuta av solstrålarna ända in på kvällstimmarna. Detta är den optimala trädgården då du inte har grannar mitt emot vilket ger dig en insynsskyddat tomt med massor av grön yta och natur.

ÖVREPLAN 

INRE HALL

Redan i början av trappan kan du se upp till denna inre möblerbara halldel och ljuset som lyser in från det angränsade rummen. Här har du ett generöst utrymme att möblera enligt tycke och smak. 

BADRUM

Kaklat badrum med ett härligt badkar. Här har du handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan samt WC. Här har du utöver gott om golvyta att möblera med ytterligare hylla/förvaring om behovet finns.

ALLRUM

Allrummet erbjuder goda möjligheter till att inreda enligt tycke och smak, med stora ytor för till exempel soffa eller övrig möblemang.

SOVRUM

Stort sovrum med plats för större säng samt övrig möblering så som nattduksbord, skrivbord eller byrå. Det stora fönstret ger generöst ljus med ett insynsskyddat läge. 

SOVRUM 

Stort sovrum med plast för både större säng samt möblering så som nattduksbord eller byrå. Gott om förvarings möjlighet. Med fönster i privatläge får du också fint ljusinsläpp. 

SOVRUM 

Bostadens master bedroom ligger i privatläge. Här får du gott om förvaring. Rummet erbjuder plats för både dubbelsäng, nattduksbord och övrig möblering om önskemål finns. Varför inte inreda med byrå, sminkbord eller bokhylla? Oavsett vad du behöver finns det flera alternativ att nyttja. Rummet är genomgående ljust och luftigt med ett stort fönsterparti som ger generöst naturligt ljus. 

BALKONG 

Mysig och rymlig balkong som du når via bostadens master bedroom.

Område

I Fullerö får du det bästa av två världar - dels kan du njuta av det lugna bostadsområdet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med nära till såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Stackmolnsvägen 81C

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Stackmolnsvägen 81C

Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09