Properties & Partners

Sävja - Uppsala


Ölandsresan 3B


Såld

Ölandsresan 3B

Sävja

/ OPTIMAL 3:A MED EFTERFRÅGAD PLANLÖSNING / BARNVÄNLIGT OMRÅDE / NYCKELFÄRDIG BOSTAD / NATURNÄRA /

Nu saluförs en väl omhändertagen bostad som erbjuder gott om sällskapsytor, vilket resulterar i ett boende som du kan sätta din helt egna prägel på. Denna fastighet är från 2018 vilket erbjuder ett nyckelfärdigt hem. Den optimala planlösningen erbjuder er en stor hall, två sovrum med bra förvaring samt en walk in closet i master bedroom. Detta leder till att ni får två sovrum som kan möbleras enligt tycke och smak utan att behöva tumma på yta. Fint och rymligt badrum som givetvis är helkaklat med vita väggar och en mörkt klinker på golvet, här hittar du flera bekvämligheter så som tvätt/torktumlare, dusch med duschväggar, handdukstork, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning. I anslutning till vardagsrum finner vi det moderna köket som erbjuder gott om yta till både matplats och annan möblering. Här finner du ett mycket socialt hem, där du även har en stor uteplats att nyttja i gott sällskap.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Fakta

Adress:
Ölandsresan 3B
Område:
Sävja, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
10111  /  0314
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.006%
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Frånluft med återvinning.
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Förråd hör till bostaden.
TV- Internetutbud:
Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Obligatorisk avgift för detta är (130 kr/mån).
Inkluderat i avgift:
Värme, varm- och kallvatten, sophämtning samt lägenhetsförråd.
Ej inkluderat i avgift:
El debiteras beroende på förbrukning.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Energideklaration

Utförd
2019-12-23
E
119 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 200 kr/år
3 600 kr/år
Enligt schablon

Förening

Brf Linneas Utsikt 1
769632-7266
Ja
Nej

Föreningsinformation

Bostadsrättsförening

BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala
Org. nr. 769632-7266

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Markägare

Föreningen äger marken

Byggnad

Byggår 2018

Antal våningar i byggnaden: 

5

Hiss finns: 

Ja

Allmän information

Under 2017-2018 har det uppförts 5 flerbostadshus med 121 lägenheter, inflyttning skedde etappvis i september-december 2018. Föreningen tillträdde fastigheterna i december 2018. Husen är belägna på Ölandsresan i Uppsala.

Delat ägande tillåts med minst 10%/90% mellan barn och föräldrar.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning:

Fjärrvärme.

Ventilation:

Frånluft med återvinning.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns soprum samt cykelförråd. På entréplanet i höghuset på Ölandsresan 3D finns det två gästrum, gästrummen bokas mot en avgift (ca 100kr/natt och rum). På plan 5 i samma hus finns det ett kalasrum som ligger i anslutning till den gemensamma takterrassen. Kalasrummet rymmer köksdel och toalett. Ett eget källarförråd hör till lägenheten.

Kommande renoveringar

Ingen renovering är planerad då fastigheten är nybyggd år 2018.

TV/internet

Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Obligatorisk avgift för detta är (130 kr/mån).

Parkering

Föreningen har 47 st garageplatser och 50 utomhusparkeringar. Samt plats för moped/MC finns att tillgå för 200 kr/mån. Separat hyresavtal tecknas för dessa. Utomhusparkering: (280kr/mån), Garage: (780kr/mån). 

Beskrivning

Allmän beskrivning

När fastigheten byggdes har enkelheten att leva här varit i fokus, då det prioriterats både bekvämlighet och det sociala livet. I föreningen finns bl.a. en stor och härlig terrass, samlingslokaler och gym. Innergården är vacker och bildar en enhet med fastighetens arkitektur. I föreningen finns bra parkeringsmöjligheter i både garage och uteplatser.

Som boende på Ölandsresan 3B har du natur och service utanför dörren, såväl som riktigt bra kommunikationsmöjligheter via både bil och buss som dessutom går precis utanför dörren. Här bor du med närhet till skola, idrott och skogsområde så det finns alltid något för alla i alla åldrar. Oavsett om du söker ett läge nära det gröna och friluftsliv eller tycker mer om långa promenader och att plocka svamp finner du möjlighet till båda i närliggande Lunsen. Goda kommunikationer gör att du på ca 10-15 minuter resa med stadsbussen tar dig in till Uppsalas centrala del. Du kan även välja att cykla på fina cykelvägar till centrum. Närservice samt vårdcentral och ICA-butik finns annars i närområdet. Och för dig som vill ta dig till bla SLU och Ultuna finns fina cykel stråk.

Rumsbeskrivning

Entré/Hall

Från entrén når du denna välkomnande hall med gott om förvaringsmöjlighet. Här erbjuds även avhängning på hatthylla. Du får redan här en fin överblick över bostaden ner mot den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Kök

Rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns gott om bänkyta och
generös förvaring i under- och överskåp. Utrustat med induktionshäll, inbyggd micro och ugn, kyl/frys samt köksfläkt. Här finns även plats för separat matdel.

Vardagsrum

Luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier från uteplatsen, som du når via vardagsrummet. Här erbjuds plats för större soffgrupp, Tv-bänk och övrig möblering enligt önskemål (som exempelvis skrivbord m.m).

Badrum

Generöst och helkaklat badrum utrustat med bekvämligheter så som tvättmaskin
och torktumlare, praktisk arbetsbänk ovan samt förvaring i skåp, handdukstork, dusch med vikbara duschväggar, WC samt tvättställ med kommod.

Sovrum 1

I detta stora sovrum erbjuds god förvaring med walk in closet. Detta leder till att mycket plats bjuds till stor säng samt övrig möblering enligt önskemål. Fint ljusinsläpp från fönsterpartierna. 

Sovrum 2

Här finns plats för både större säng samt övrig möblering så som skrivbord eller byrå. Stort fönster ger fint ljusinsläpp till rummet.

Uteplats

Bostadens stora uteplats, som du når via vardagsrummet erbjuder gott om plats där du enkelt kan inreda enligt tycke och smak.

Område

Allmänt

Sävja ligger ca 6-7 km sydost om Uppsala, med närhet till naturen. Området består av blandat bebyggelse med både bostadsrätter och radhus. Ett stenkast från Sävja börjar Lunsen, en av Uppsalas största skogar med fina strövområden och ett rikt djur- och fågelliv. Intill Sävja ligger Mälaren med bad och båtplatser, vidare finns bibliotek, pizzeria, samt vårdcentral och apotek. Ett flertal skolor och förskolor finns i området. I bergsbrunna, området strax intill finns Danmarks IF
med fotbollsplan på Danelid och klubbverksamhet. En stor Ica supermarket hittar du i Vilan.

Närservice

Lunsens Livs, Ica supermarket, Föräldrarföreningen, Kaspers förskola, Stordamsskolan och Sävjaskolan

Planritning

Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09