Rosendal - Uppsala


Prefektgatan 8


Prefektgatan 8

Rosendal

/ HISS FRÅN MARKPLAN / TVÅ BALKONGER / UNIK PLANLÖSNING / NÄRA TILL CENTRUM /

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna två:a med dubbla balkonger i högt läge. Med sin tillfredställande planlösning, vita väggar samt genomgående parkettgolv har du en enhetlig bostad som ger direkt tillfälle att flytta in, och skapa ditt nya hem enligt tycke och smak. Med hiss från markplan bor du bekvämt i högt läge. Här finner du en modern och välplanerad bostad med efterfrågad planlösning. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning men med det smart gjorda valen får köket ändå vara sitt eget, med lång arbetsbänk samt kyl och frys. Oavsett om det är mitt i matlagningen eller om ni slår er ner för en trevlig måltid är det enkelt att underhålla gästerna med det goda sällskapsytorna. Vidare finner du generös förvaring både i hall och sovrum. Badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. Varmt välkomna! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Fakta

Adress:
Prefektgatan 8
Område:
Rosendal, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
P1404  /  1404
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.19511500%
Andelstal avgift:
1.19511500%
Byggnadsår:
2020
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Två balkonger
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Kabel-TV och bredband tecknas själv av boende. Öppet fiber finns i lägenheterna hos IP-only. Ingår ej i avgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten, bostadsrättstillägg samt sophantering.
Ej inkluderat i avgift:
Individuell mätning och debitering av el samt varmvatten som debiteras efter faktiskt förbrukning.
Hiss:
Ja
(Från markplan)

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.85%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:
564 138 kr

Energideklaration

Behövs ej

Driftkostnad

2 400 kr/år
1 200 kr/år
3 600 kr/år

Förening

Brf Prefekten
769635-0409
Ja

Föreningsinformation

Information om föreningen
BRF Prefekten

Organisationsnummer
7696350409

Allmän information
Föreningen består av 87 lägenheter samt en lokal.

Förråd
Ett förråd tillhör lägenheten.

Juridisk person
Accepteras ej

Taxeringstyp
Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet
Kabel-TV och bredband tecknas själv av boende. Öppet fiber finns i lägenheterna hos IP-only. Ingår ej i avgiften.

Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar (kontrollerat Nov -2022)

Övriga utrymmen i föreningen
Gemensam takterass för föreningarnas medlemmar. Cykelförråd, barnvagnsförråd, soprum, innergård.

Antal lokaler
1

Antal lägenheter
87

Beskrivning

Allmän beskrivning

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna två:a med dubbla balkonger i högt läge. Med sin tillfredställande planlösning, vita väggar samt genomgående parkettgolv har du en enhetlig bostad som ger direkt tillfälle att flytta in, och skapa ditt nya hem enligt tycke och smak. Här har du från två balkonger såväl som stora fönster med obehindrad utsikt både mot grannfasaden samt ut mot gatan i insynsskyddat läge.

Här finner du en modern och välplanerad bostad med efterfrågad planlösning. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning, men med
det smart gjorda val får köket ändå vara sitt eget, med långa arbetsbänkar samt kyl och frys. Oavsett om det är mitt i matlagningen eller om ni slår er ner för en trevlig måltid är det enkelt att underhålla gästerna med det goda sällskapsytorna. Vidare finner du generös förvaring både i hall och sovrum. Badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter. Det här är en bostad som passar många med flera fördelar, och som gjort för familj och vänner. Om du känner att förvaringen inte räcker till trots 40 kvm för denna välplanerade två:a så kan jag överraska dig genom att säga att det finns ett förråd som tillhör bostaden.

Rumsbeskrivning

 

HALL

Välkommen in i denna rymliga hall! Här finns generös förvaring i hallens garderob, samt plats för exempelvis sittbänk eller ytterligare hatthylla. Här har du tillgång till badrum mitt emot samt övriga delar av bostaden. Via inre hall/passage och rakt fram finner du också kök, matdel samt utgång till en av bostadens balkonger.

KÖK

Välplanerat och öppet kök med både över och underskåp för perfekt dold förvaring. Med genomgående goda ytskikt smälter skåpen snyggt ihop med väggen och ger ett modernt intryck. Köket är vidare utrustat med samtliga bekvämligheter så som kyl och frys på motsatt sida, diskmaskin, ugn och micro, induktionshäll samt köksfläkt. I köket kan du med fördel placera ett matbord utan att tumma på övrig yta trots den öppna planlösningen.

VARDAGSRUM

Från den inre hallen finner du detta utmärkta sällskapsrum med plats för soffgrupp, TV-möbel samt andra möblemang. Kan enkelt inredas enligt era önskemål med flera alternativ. Här finner du utgång till bostadens ena balkong samt stora fönsterpartier som ger fint och naturligt ljus till hela rummet. 

MASTER BEDROOM

Stort och härligt sovrum med plats för dubbelsäng samt övrig möblering så som nattduksbord samt annan möbel. Gott om förvaring erbjuds i tillhörande garderober. Det stora fönstret ger generöst ljus till hela rummet och reflekteras fint i det vita väggarna, från sovrummet kan du ta dig ut på bostadens lilla balkong. 

BADRUM

Helkaklat och rymligt badrum utrustat med tvättmaskin samt torktumlare ovan, dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan samt WC. 

BALKONG 1

Rymlig balkong i högt läge. Kan användas under större delen av året som en plats för avslappning. Här finns flera alternativ och inreds enligt dina önskemål. Önskar du ha en större möbel eller stolar med bord? Här finns plats för det mesta. Denna balkong nås via vardagsrummet.

BALKONG 2

Trevlig och möblerbar balkong med plats för bord med stolar samt för ytterligare dekor av exempelvis växter och ljuskällor enligt önskemål. Denna balkong når du via bostadens sovrum och är perfekt för dig som vill avnjuta morgon kaffet i högt och avslappnande läge.

Områdesbeskrivning

Allmänt om området

Rosendals unika läge med Stadsskogen som närmaste granne och mindre än 10 min cykelväg till Uppsalas samtliga akademiska institutioner, city och centralstationen, gör området till den perfekta boendeplatsen. E4:an når du på några minuter om du åker bil.

Här bor du i ett expansivt område nära naturen med närservice. Studentläget är optimalt med mindre än 5 min cykelavstånd till BMC och Ångströmslaboratoriet. I snitt är avståndet ca 2 km till samtliga akademiska institutioner och det är ca 15 min cykelväg till city. Mycket bra kommunikationer med stadsbussar som avgår väldigt tätt.

I Södra Rosendal bor man nära stadspulsen samtidigt som man har generöst med naturnära alternativ för fitness och friluftsliv. Täta bussförbindelser och bra cykelvägar åt alla håll. Uppvärmt cykelgarage i källaren och cykelreparatör i grannhuset. Studenten tar sig kvickt till universitetets olika campus så som SLU, Ångström och BMC. Stadskärnans alla studentnationer nås på en knapp kvarts cykeltramp. I närområdet finns spelplaner för beachvolleyboll, tennis och paddel samt utegym och klättervägg. Även härligt kreativa lekplatser. Vackra Stadsskogen har du runt knuten och med bara lite längre transportsträcka kan du njuta av årummet nedanför Ulleråker, naturreservaten Hågadalen och Kungshamn-Morga samt besöka badplatserna och strandpromenaden längs Ekolns nordliga vikar.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Prefektgatan 8

Välj en tid för visning nedan
2023-04-02

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Prefektgatan 8

Alessandro Schillaci
Franchisetagare/Fastighetsmäklare
073-983 72 09