Properties & Partners BALKONG MOT GRÖNSKANDE & MYSIG DAMM/ LÅG AVGIFT / STORA YTOR/ STOR TERRASS / SOLCELLER PÅ TAK

Dammgatan 56D

Alsike

BALKONG MOT GRÖNSKANDE & MYSIG DAMM/ LÅG AVGIFT / STORA YTOR/ STOR TERRASS / SOLCELLER PÅ TAK

Välkomna till Dammgatan 56D i Alsike - 2 rok med öppen planlösning och stor terrass i härligt sydväst-läge och Alsikes i särklass vackraste utsikt över Dammparken.

Genomgående hög standard och bra material. Golvvärme i hela lägenheten. Låga driftkostnader tack vare bergvärme och solcellsanläggning. Ett klimatsmart boende där modern design och miljömedvetenhet samsas i en härlig harmoni. Här bor i med närhet till busshållplats, mataffär, förskola, kola och gym.

I Knivsta centrum finns både tåg och buss som gör det enkelt att transportera sig både norr ut mot Uppsala, samt söder mot Arlanda och Stockholm.

Fakta

Adress:
Dammgatan 56D
Område:
Alsike, Knivsta
Kommun:
Uppsala
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
19
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.83213000%
Andelstal avgift:
1.83213000%
Byggnadstyp:
Flerfamljehus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong och Terrass
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
Knivsta net
Inkluderat i avgift:
Sophämtning och skötsel av föreningens gemensamma ytor.
Ej inkluderat i avgift:
Obligatoriskt tillägg på vatten om 149kr/mån
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt
Känd avgiftsförändring:
Ingen avgiftshöjning föreligger i dagsläget. (Kontrollerat Februari 2023)

Energideklaration

Utförd
2022-04-20
B
48 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
780 kr/år
3 804 kr/år
1 572 kr/år
6 156 kr/år
Enligt schablon

Förening

Brf Parkterrassen i Alsike
769633-4767
Ja

Föreningsinformation

Bostadsrättsförening
Brf Parkterassen i Alsike

Org. nr.
769633-4767

Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken (nej)

Byggår
2018

Antal våningar i byggnaden
2

Hiss finns
Ja

Antal lägenheter
22 st 2 rum och kök
22 st 3 rum och kök

Allmän information
Fastigheterna bebyggdes 2018 och består av flerbostadshus, där föreningen upplåter 44 lägenheter med bostadsrätt. Till lägenheten hör 1 förråd. Värme- och ventilationsanläggning Uppvärmning: Bergvärme Ventilation: Mekanisk frånluft.
Obligatoriskt tillägg på vatten tillkommer om 149kr/mån. 

Gemensamma utrymmen
Två styck cykel förråd finns på bottenplan.

Utförda renoveringar
Föreningen följer en underhållsplan.
2018 - På byggnadens tak har solceller installeras. 

Kommande renoveringar
Inga kommande renoveringar är planerade.

Kabel-tv samt internet
Genom Knivsta net.

Parkeringsbeskrivning 
Parkering går via Walloxstrand
Totalt 44 parkeringsplatser, ca 7-8 personer i kö. 
Parkering 395 kr/m
Carport 850 kr/m

Beskrivning

Allmän beskrivning

I Knivsta centrum finns både tåg och buss som gör det enkelt att transportera sig både norr ut mot Uppsala, samt söder mot Arlanda och Stockholm.

Väl inne i lägenheten finner ni en välkomnande hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläderna och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. Rakt fram ligger bostadens kök med plats för matgrupp. Köket är fullt utrustat med alla köksmaskiner man kan tänkas behöva samt generös bänkyta för matlagning och bakning. Lägenheten erbjuder ett stort sovrum, ett stort vardagsrum, en stor terrass att avnjuta solens strålar på samt kök och badrum. Badrummet är utrustat med dusch, WC, kommod, spegelskåp och en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Här finner ni ett trevligt vardagsrum med större fönsterparti och utgång till den magiska terrassen!

Alsike är en expansiv tätort som erbjuder god service i form av bland annat livsmedelsbutik, postombud, gym och restaurang. I närområdet finns dessutom goda rekreationsmöjligheter med närhet till skogsområden med elljusspår, MTB-banor, grönytor, lekplatser, idrottsplats med fotbollsplan och idrottshall. I Alsike finns även ett flertal förskolor samt fyra skolor. På promenadavstånd från bostaden ligger busshållplatser som tar dig vidare till Uppsala C eller Knivsta C. Vidare från Knivsta C tar tåget dig till Stockholm C (29 min), Arlanda (9 min) och Uppsala C (10 min). Även goda kommunikationsmöjligheter erbjuds via E4:an till Uppsala och Stockholm. I Knivsta finner ni flera stormarknader, systembolag, vårdcentral med mera. Med bil eller cykel når ni Brunnbyeller Särstabadet som erbjuder badstrand med brygga, fiske och skridskor vintertid.

Rumsbeskrivning

Entré/Hall
Från entrén når du denna välkomnande hall med gott om förvarings möjlighet bakom garderober. Här erbjuds
även avhängning på hatthylla. Du får redan här en fin överblick över bostaden ner mot den öppna planlösningen mellan
kök och vardagsrum. På golvet vilar det slittåliga klinkergolvet i mörkt utförande och ljusa väggar vilket leder till en fin
kontrast.

Sovrum
Även i detta stora sovrummet erbjuds god förvaring med plats för garderob som gömmer sig fint längst väggen. Detta leder till att mycket plats bjuds till stor säng samt övrig möblering enligt önskemål. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartiet. Vita väggar och ekparkett på golv.

Kök
Rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns gott om bänk yta och generös förvaring i under- och överskåp. Ytskikten går i modern vitt i snygg kontrast mot det mörkare bänkskivan. Fint kök som är utrustat med induktionshäll inbyggd micro, ugn, kyl/frys, köksfläkt samt dekorativa spotlights under köksfläkten. Här finns även plats för separat matdel. Väggarna går i vitt och på golvet vilar ekparkettgolv.

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Här erbjuds plats för större soffgrupp, Tv-bänk och övrigmöblering
enligt önskemål.Väggarna går i vitt och på golvet vilar ekparkett. Här finner du även utgång till bostadens stora fina och bekväma balkong med vacker utsikt.

Badrum
Generöst och helkaklat badrum utrustat med bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare, handdukstork, dusch med vikbara duschväggar, WC, tvättställ med kommod, golvvärme samt spegel med belysning ovan. Genomgående vita ytskikt samt vitt kakel på vägg och på golv vilar det mörkt klinkergolv.

Balkong
Belägen högre upp i huset och kan användas under större delen av året som en plats för avslappning. Här finns flera alternativ och inredningsmöjligheter enligt dina önskemål. Önskar du ha en större möbel eller stolar med bord? Här finns plats! vacker utsikt mot områdets fina damm. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Dammgatan 56D

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Dammgatan 56D

Ansvarig fastighetsmäklare

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare