Såld / 2:A I GENOMGÅENDE FINT SKICK / ELDSTAD / BURSPRÅK /BALKONG / CITY SAMT NATUR NÄRA /

Svartbäcksgatan 98B

Svartbäcken

/ 2:A I GENOMGÅENDE FINT SKICK / ELDSTAD / BURSPRÅK /BALKONG / CITY SAMT NATUR NÄRA /

Unik 2:a i mycket bra skick med en inbjudande eldstad, en balkong i härligt solläge mot den lummiga innergården samt ett vackert burspråk.

Här i populära Svartbäcken bor ni i vackra och grönskande omgivningar. Attraktivt läge med absolut närhet till city, Fyrishov, Torbjörns torg med bland annat matvarubutik, apotek och blomsteraffär. Vidare finns förskolor, Domarringens skola (låg och mellanstadie), Tunabergskolan (högstadieskola) och upplysta motionsspår i Röbo på bekvämt gångavstånd.

Bostaden är en genomgångslägenhet med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en rejäl hall med bra förvaringsmöjligheter, ett stilrent kök med matplats och ett stort sovrum med klädkammare. Vidare fördelar sig planlösningen på ett fräscht badrum med tvättmaskin och ett vardagsrum med en fungerande eldstad, ett burspråk samt utgång till balkong i sydvästligt läge.

Fakta

Adress:
Svartbäcksgatan 98B
Område:
Svartbäcken, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
012  /  1001
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.967%
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
1948-1949 Charmigt 40-talshus
Badrum:
1 st
Balkong:
Ja, Balkong
Eldstad:
Ja, Öppen spis
Förråd:
Till varje lägenhet ingår 2 förråd.
TV- Internetutbud:
Kabel-tv och Bredband via Comhem/Tele2. Kabel-tv ingår i månadsavgiften. Från 1/5 kommer att bredbandet vara inkluderat i månadsavin för 190 kr/m.
Inkluderat i avgift:
värme, varm- och kall vatten, kabel-tv, bredband, tillgång till tvättstuga och "snickarverkstad"
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Förening

BRF ARNULF
717600-3577
Ja

Föreningsinformation

Allmänt om föreningen
Brf Arnulf uppfördes under åren 1948-1949 av byggnadsfirman Gottfrid Lindgren och ligger i området Tunabackar, Uppsala. Brf Arnulf ligger i ett lugnt och grönt område i Tunabackar med närhet till både stadens utbud och med naturen inpå knutarna. I området finner man service, skolor, daghem och fritidsanläggningar. Området har bra bussförbindelser samt fina promenad- och cykelvägar till stadens centrum.

Lägenhetsfördelning:
6 st 1 rum och kök, 40,6 kvm
6 st 2 rum och kök, 64,8 kvm
3 st 2 rum och kök, 64,5 kvm
3 st 2 rum och kök, 61,8 kvm
3 st 3 rum och kök, 83,7 kvm
3 st 3 rum och kök, 80,7 kvm
3 st 3 rum och kök, 80,3 kvm
3 st 3 rum och kök, 79,8 kvm
3 st 3 rum och kök, 84,0 kvm
3 st 4 rum och kök, 105,8 kvm
3 st 4 rum och kök, 103,0 kvm
3 st 4 rum och kök, 104,9 kvm

Ekonomisk förvaltning sköts av Visma

Renoveringar - Utförda och planerade

1994 - Takrenovering
1998 - El- och stamrenovering
2003 - Fönsterrenovering
2004 - Byte av entrédörrar
2008 - Byte till säkerhetsdörrar
2013 - Byte av värmeväxlare och styrenhet
2019 - OVK och ventilationsåtgärder
2021 - Belysningsåtgärder inomhus och utomhus
2021 - Installation av porttelefoner
2023 - Ny torktumlare, reparationer av trappor och entré, 

Föreningen följer sin underhållsplan.
De kommande renoveringarna/underhållet kan komma att påverka avgifterna. (Kontrollerat 2022-06-12)

Parkering
Parkering för boende till Brf Arnulf får endast ske på markerade platser. Parkeringsmöjligheter finns även längst med Tunagatan, samt markerade platser på Svartbäcksgatan och Torbjörnstorg.

Föreningen disponerar:
Parkeringsplats utan el: 13st
Parkeringsplats med el: 16st
Garageplats: 11st 

I dagsläget är det kö.
(Kontrollerat med styrelsen 2022-06-09)

TV/bredband
Kabel-tv och Bredband via Comhem/Tele2. Kabel-tv ingår i månadsavgiften och bredband med tillhörande hastighet och bredbandstjänster väljer man själv.

Gårdsplats/innergård
I trädgården finns utemöbler och grill att låna - bokningslista finns uppsatt i källaren.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns tvättstuga, torkrum och "snickarverkstad" dessa kan bokas av boende i föreningen. Cyklar förvaras i cykelförrådet eller i föreningens cykelställ utanför husen. Barnvagnar kan placeras i utrymmet i anslutning till källaringångarna. Till varje lägenhet ingår 2 förråd.

Övrigt
Svartbäcken/Tunabackar är en stadsdel i norra delarna av Uppsala med närhet till både natur och stadens kultur- och nöjesliv. Ursprungligen var Tuna backar ett kvarter som byggdes runt 1950 och ritades av stadsarkitekten Gunnar Leche. I området finns skolor, daghem samt sport- och idrottsanläggningar, exempelvis Fyrishov med simhall och äventyrsbad. I stadsdelen Tuna backar finner man bl a affärer, flera restauranger, konditori och apotek.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall i entré med bra klädavhängning samt förvaring på hatthylla. Fina ljusa väggar samt slitstarkt klinker på golvet.

Kök med matplats
Modernt och funktionellt kök med mycket goda förvaringsutrymmen i skafferi och städskåp. Utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis och ugn. Vidare erbjuds vita köksluckor en ljus bänkskiva och ovan sitter ett grått klinker som stänkskydd som delvis går hela vägen upp till taket. Vackert golv med ljusa väggar samt en fond vägg med en vacker tapet.

Badrum
Fräscht badrum utrustat med tvättmaskin, duschhörna, WC, handfat och spegelskåp med inbyggd belysning. Klinker på golv och kaklade väggar. Fint ljusinsläpp från badrumsfönster i hexagon utförande.

Vardagsrum
Här erbjuds en fungerande eldstad, ett mysigt burspråk samt utgång till balkong i härligt solläge mot den lummiga innergården. I vardagsrummet finns gott om plats för matbord, soffgrupp samt läshörna. Fiskbensparkett och fina ljusa väggar som fångar upp solens strålar.

Sovrum med klädkammare
Stort sovrum som vetter mot den lugna innergården. Här finns klädkammare samt plats för dubbelsäng, skrivbordshörna och garderober. Fint ljust golv samt en rogivande grå ton på väggarna. 

Område

Svartbäcken/Tuna backar är en stadsdel i norra delarna av Uppsala med närhet till både natur och stadens kultur- och nöjesliv. Ursprungligen var Tuna backar ett kvarter som byggdes runt 1950 och ritades av stadsarkitekten Gunnar Leche. Förenings hus uppfört 1948-1949 av byggnadsfirman Gottfrid Lindgren. 

I området finns skolor, daghem samt sport- och idrottsanläggningar, exempelvis Fyrishov med simhall och äventyrsbad.

I stadsdelen Tuna backar finner man bl a affärer, flera restauranger och konditori.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare