Header image
Såld

Portalgatan 66

Kapellgärdet

Nu finns chansen att förvärva denna fina 2:a i populära Kapellgärdet med närhet till centrum. Här finner du det bästa utav vad nybygge har att erbjuda med luftig planlösning, generösa ytor samt en rymlig och fin balkong.

I anslutning till hallen finner du klädkammaren med gott om förvaringsyta, denna går enkelt att möblera för att sätta din helt egna prägel på. Stort helkaklat badrum med gott om arbetsyta samt förvaringsskåp. Här finns det även kombimaskin av högkvalitativt utförande. I det stora och välutrustade köket kan du enkelt underhålla gäster samtidigt som du tillsammans med någon lagar den perfekta middagen. Har du letat efter en lägenhet som har allt, har du hittat rätt.

Välkomna att kontakta mäklaren för vidare information.

Fakta

Adress:
Portalgatan 66
Område:
Kapellgärdet, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
66-1302  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1,031500%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fastigheten har ett avtal hos Tele2 med basutbudet av fast telefoni, bredband och digital-TV.
Inkluderat i avgift:
Kallvatten, värme, tvättstuga, (obligatorisk avg för bredband, Kabel-tv och telefoni 158 kr/m)
Ej inkluderat i avgift:
El samt varmvatten debiteras beroende på förbrukning.
Hiss:
Ja
(Fastigheten har hiss från garage till högsta våningen i respektive hus.)

Ekonomi

Energideklaration

Förening

Brf Klangen
769616-8959
Ja
Nej

Föreningsinformation

FÖRENINGENS NAMN

Klangen

FÖRENINGENS ORGANISATIONSNUMMER

769616-8959

FÖRENINGSFORM

Bostadsrättsförening

ÄKTA/OÄKTA FÖRENING

Äkta förening

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE?

Föreningen godkänner delat ägande, individuell bedömning

TILLÅTER FÖRENINGEN JURIDISK PERSON SOM KÖPARE?

Nej

AVGIFT

I avgiften ingår: Kallvatten och värme. Obligatorisk avgift om 159 kr/mån för TV (basutbud), bredband (500 mb/s) och IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

FÖRENINGENS HEMSIDA

https://www.egrannar.se/brfklangen/

Om föreningen

ANTAL LÄGENHETER

75 st

BYGGÅR

2016

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

PARKERING

Föreningen har 50 garageplatser varav några med förråd. Garageplats med förråd (1 020 kr/mån). I dagsläget är det 12 i kö. Garage utan förråd (870 kr/mån). I dagsläget är det 14 i kö. Laddstolpe för elbil (1 290 kr + faktisk elförbrukning + 50 kr/kvartal avläsningsavgift). Nio parkeringsplatser (350 kr/mån). Föreningen har garageplatser i det tillhörande parkeringsgaraget beläget under huset. Det finns även uteplatser, handikapp och mc. Till samtliga parkeringsplatser gäller separat kösystem. Q-Park har hand om alla frågor gällande Parkering i garaget samt utomhus parkering. du når dem på 0771-96 90 00.

ALLMÄN INFORMATION

Bostadsrättsföreningen Klangen består av ett flerfamiljshus med totalt 75 lägenheter med adress Portalgatan 66-74. Varmvatten debiteras via föreningen för faktisk förbrukning. Radonmätning är gjord, värde under gränsvärdet. Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Nyckelhantering via Lås och Säkerhetscenter AB (Kungsgatan 107).

FÖRENINGENS EKONOMI

I dagsläget finns det inga beslutade avgiftsförändringar. (Uppgifter kontrollerade augusti 2022.)

FÖRENINGENS PLANERADE OCH UTFÖRDA RENOVERINGAR

Inga större renoveringar föreligger. Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar: 2022 Installation av laddplatser för elbil i garaget, nyckelfritt låssystem yttre skalskydd med grind mot innergård, förstärkt skal och inbrottsskydd mm och ventilationsrensning. Stamspolning nyligen genomförd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd. Trapphus samt gemensamma utrymmen städas av extern firma.

GÅRDSPLATS

Föreningen har en lummig innergård med både grill och lekplats.

Beskrivning

Allmän beskrivning

I anslutning till matplatsen finner du vardagsrummet med bra ljusinsläpp samt plats för både myshörna och en soffgrupp. Stort sovrum med rymliga garderober. Enhetligt parkettgolv som leder genom bostaden fram till den stora balkongen i mysigt och högt läge. Den stora balkongen kan du enkelt möblera om i din egna stil.

Bostaden har kvar känslan av nyproduktion och är färgsatt i äkta skandinavisk stil med ljusa kulörer och en sval bas på väggar och inredning. Man får en mycket gedigen och välbyggd helhetskänsla av bostaden och fastigheten, här har inget lämnats åt slumpen.

Är du en pendlare? Resecentrum når du via en kort promenad, samt stadskärnan med bl.a livs, shopping, restauranger, gym, parker och den underhållning som önskas. En bostad som passar alla ålderskategorier med hiss från markplan. Bostadsrättsförening med god ekonomi, extern förvaring i källarförråd, invändig cykelförvaring och barnvagnsrum. Vackert anlagda innergårdar med välutrustad lekplats, grillytor, fina platser för rekreation och grönska i form av buskage, gräsmattor och blomstrande rabatter. En rask promenad bort finns köpcentrumet Kvarnen, Resecentrum och stadskärnan. Barnvänligt område, ni bor intill förskolor och skolor för alla åldrar och nära påfarter för bilpendlare. Runt knuten finns gym och frisörsalonger. Här bor ni med allt vad Uppsala har att erbjuda nära till hands!

Rumsbeskrivning

ENTRÉ

Innanför dörren välkomnas du med ett ljust intryck. Till vänster finner du klädkammaren, med stora förvaringsmöjligheter. Det kan enkelt möbleras om till vad man känner för. Med sin öppna planlösning har du tillgång till samtliga av bostadens rum. 

KÖK

Mycket modernt kök med en unik touch. Utrustat med spishäll, inbyggd ugn och micro, köksfläkt, kyl/frys i hel höjd, samt  integrerad diskmaskin. Mycket förvaring i flera smart placerade under- och överskåp. Här får du bra utrymme med goda arbetsytor och även plats för övrig möblering. Mycket fina luckor med en unik touch som vilar på en ljus bänkskiva och över det finns vitt kakel som stänkskydd. Gott om naturligt ljusinsläpp från fönster som finns i vardagsrummet. Ljusa golv samt vita väggar.

VARDAGSRUM

Fortsätter du rakt fram från hallen finner du detta generösa rum med öppen planlösning mot köket samt utgång till bostadens stora balkong. Här finns gott om plats för flera möbleringsalternativ med både stor soffgrupp, fåtölj, byrå och TV-bänk. Varför exempelvis inte skapa din egna läshörna vid det stora fönsterpartiet med gott om naturligt ljus och utsikt? Oavsett hur du önskar nyttja ytan finns gott om rum för både underhållning av gäster samt egen tid. Ljust golv med ljusa väggar.

MASTER BEDROOM

Stort sovrum med plats för en dubbelsäng, samt övrig sovrumsmöblering. Goda förvaringsmöjligheter. Stort fönsterparti som välkomnar ljuset in i rummet. Ljust golv och ljusa väggar.

BADRUM

Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, dusch med glasväggar, handfat med kommod och spegelskåp med inbyggd belysning samt WC. På golvet vilar klinker i ljust utförande samt vita kakelväggar.

KLÄDKAMMARE

Stor och rymlig klädkammare med gott om plats för all tänkbar förvaring. 

BALKONG 

Stor balkong i bra och högt läge, med plats för olika sorters möblering efter eget tycke och smak. Här kan du njuta av eftermiddag/kvällssolen i insynskyddat läge.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alessandro Schillaci

Extra kontakt

Matilda Larsson
Mäklarassistent