Header image
Såld / VACKER VILLA / POOL / EFTERFRÅGAD PLANLÖSNING /
Besiktigat

Tunnlandsvägen 12

Storvreta

/ VACKER VILLA / POOL / EFTERFRÅGAD PLANLÖSNING /

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna vackra fastighet belägen i underbara Storvreta. För dig som letar efter ett hus med goda möjligheter eller är den växande familjen som vill ha gott om plats, har ni hittat rätt!

Mycket fint och vackert hus om 117 kvm på huvudbyggnaden med fin och stor trädgård, rymliga sovrum & ett stort vardagsrum, en välkomnande entré samt en fantastisk pool på baksidan.

Utöver det finner ni allt ifrån stora förvaringsförråd, garage, stor trädgård och bastu. Här finner ni ett boende med plats för hela familjen.

Varmt välkomna till Tunnlandsvägen 12!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Fakta

Adress:
Tunnlandsvägen 12
Område:
Storvreta
Kommun:
Uppsala
Fastighetsbeteckning:
LENA-ÅRBY 4:63
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1945
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Värmepump/Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Fasad:
Kalksandsten
Tak:
Sadeltak
Stomme:
Träkonstruktion
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Källare (golv/vägg delvis inklädda)
Badrum:
1 st
Eldstad:
Braskamin
Pool:
Egen, utomhus
Parkering:
Garage
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 890 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 272 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 162 000 kr
Bef. pantbrev:
10st om 877 500 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1958
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2023-04-19
C
90 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 5 personer
23 000 kr/år
9 000 kr/år
455 kr/år
3 000 kr/år
35 455 kr/år
9 287 kr/år

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall 

Välkommen in i denna öppna och rymliga hall. Här får ni en vacker första vy ut genom det stora och luftiga planlösningen. Vidare in i hallen finns plats för möblering enligt önskemål samt gott om förvaringsyta med både avhängningsmöjlighet och plats för skorna, nu slipper ni stöket! 

Sovrum 1

Rymligt sovrum med mycket plats att trivas på. Tack vare den stora ytan har du plats för en stor och härlig säng samt olika förvaringsmöbler eller byråer där du kan få plats med hela din garderob. I detta sovrum har du även här har du ett stort fönster som bjuder in solljuset. 

Sovrum 2

Rymligt sovrum med plats för säng samt övrig möblering som exempelvis garderob om önskan finns. Även
här har du ett stort fönster som bjuder in det naturliga solljuset som fångas upp av de fina väggarna. 

Sovrum 3

Bostadens master bedroom. Här finns ett stort fönsterparti som skapar ett ljust och trevligt rum med plats för dubbelsäng och övrig möblering som exempelvis ett läshörna eller plats för skrivbord. Gott om plats för förvaring ovan väggen i rummet. Från sovrummet når du ut till den inglasade altanen.

Kök

Stilrent och modernt kök, fullt utrustad ugn och spis, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl. Stor arbetsbänk som sträcker sig längs med två väggar och erbjuder goda ytor för den passionerade för matlagning. Här finns plats för ett matbord för upp till 5-8 personer, som med fördel placeras under stora fönstret. Vidare får du också gott om naturligt ljus som gör att rummet får en trevlig rymd. 


Vardagsrum

Generöst tilltaget sällskapsrum som badar i naturligt ljus från det stora fönsterpartierna som sträcker sig nästan från tak till golv. Här erbjuds en öppen planlösning, men också en mysig sprakande braskamin, perfekt för kyligare kvällar med en bra bok. Till höger finns en naturlig yta för större soffgrupp såväl som fåtöljer. Här kan ni även inreda med bokhylla, avlastningsbord eller en separat lekhörna beroende på önskemål. Oavsett har ni flera alternativ att nyttja!

Badrum

Stort och helkaklat badrum utrustat med handfat med kommod, WC samt golvvärme. Ljust och trevligt med bra ljus flöde tack vare ett stort fönster i insynsskyddat läge. I badrummet finner du badkar samt dusch.

Källarplan

På källarplan finner du tvättstuga, där du även har dusch och bastu. Vidare har vi två rum som går att använda som sovrum. Ett rum för gym, ett litet biorum samt ett snickarrum. Från källaren har du även en egen ingång till bostaden. På källarplan finner du stora förvaringsutrymmen.

Renoveringar

2023: Nymålade fönster och dörrar. 2022: Renovering av poolen 2019: Installation av fiber 2018: Takbyte 2014: Byggdes den inglasade altanen 2012: Renovering av kök 2008: Bergvärme  2006: Byte vardagsrumsgolv 2003: Renovering av badrum och tvättstugan 2003: Byte av golv i hallen mot marmorgolv.

Tomt

På tomten finns många olika fruktträd så som äppel-och päronträd. Vidare på tomten finner du även mängder av frukter och bär så som plommon, körsbär, och valnötsträd följt av hallonbuskar och stora rabarber.
På tomten finner du husets fantastiska pool på hela 4x8m. Tomten erbjuder även en fin gäststuga, ett stort förråd och en hundgård. Det finns gott om utrymme till odling samt ett garage och parkering med plats för tre bilar. Det finns även en vattenbrunn med pump så man kan använda till bevattning av trädgården och till poolen. Förbi husets vackra tomt har man fri utsikt mot äng och skog.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alessandro Schillaci

Extra kontakt

Matilda Larsson
Mäklarassistent