Header image
Såld HÖGT UPP I HUSET / INGLASAD LOGGIA / HISS FRÅN MARKPLAN / HÖGT I TAK / BARNVÄNLIGT

Herrhagsvägen 197

Herrhagen

HÖGT UPP I HUSET / INGLASAD LOGGIA / HISS FRÅN MARKPLAN / HÖGT I TAK / BARNVÄNLIGT

Välkommen till denna fantastiska bostad som är välplanerad och ligger i ett gavelläge med fönster åt tre väderstreck! Redan från den inbjudande hallen får du en känsla av hemtrevlighet, med gott om plats för att hänga av dig ytterkläderna. Det stora vardagsrummet är en riktig pärla, med en utgång som leder till en mysig och lättmöblerad samt inglasad loggia via hallen. Där kan du njuta av lugnet samtidigt som du har en underbar utsikt högt upp i huset.

Köket är rymligt och väldesignat, med gott om arbetsytor för den som älskar att laga mat. Matplatsen erbjuder gott om plats för fyra till sex personer, perfekt för att umgås och avnjuta goda måltider tillsammans. Det ljust och välutrustade badrummet ger en känsla av lyx och erbjuder dig all den komfort du behöver.

Du kommer också att älska de två vackra sovrummen, som båda har gott om plats för en stor och bekväm säng. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på dina ägodelar och skapa en trivsam atmosfär.

Fakta

Adress:
Herrhagsvägen 197
Område:
Herrhagen, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
17  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.248%
Byggnadstyp:
Flerfamiljehus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong (loggian)
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
Kabel-tv och bredband via Telia.
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten och bostadsrättstillägg.
Ej inkluderat i avgift:
Föreningen har IMD på el och varmvatten och den boende debiteras efter faktisk förbrukning. Det tillkommer även ett obligatoriskt tillägg om 204kr/mån
Hiss:
Ja
(Från markplan)

Ekonomi

Energideklaration

Förening

HSB Brf 65 Flintstenen
769627-3478
Ja
Nej

Allmän föreningsinformation

HSB Brf 65 Flintstenen i Uppsala.
Föreningen består av 80st lägenheter fördelat på två fastigheter Berthåga 61:1 och Berthåga 63:3.

Byggnadsår 2014-2016.

Föreningens ekonomi

Föreningen höjde avgiften med 10% vid årsskiftet 2022/2023.
I dagsläget har föreningen ingen höjning inplanerad men i och med årets räntehöjningar och ekonomiska situation diskuterar föreningen löpande om avgiften.

IMD på el och varmvatten efter faktisk förbrukning.

(Kontrollerat med föreningen 2023-06-16)

 

Gemensamma utrymmen

Medlemmar i Brf HSB 65 Flintstenen har tillgång till barnvagnsförråd samt till föreningens trevliga trädgård.

Föreningens utförda och planerade renoveringar

Gjorda renoveringar:
2022 Byte luftfilter, laddstolpar för elbilar (4 platser)
2021 Byte av luftfilter, slamsugning av 13 dagvattenbrunnar
2021 Belysning och eluttag har installerats i redskapsförråd

Kabel-tv och bredband

Föreningen har ett gruppavtal om kabel-TV och bredband med Tele2.
Kabel-TV och bredband tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om: 204kr/mån

Parkering

Föreningen har följande parkeringsalternativ:

48st bilplatser med motorvärmaruttag - 350kr/mån.
Kötid är ca 6-12 månader
(Kontrollerat med förvaltaren 2023-07-10)

4st besöksplatser på nr 30, 31, 32, 33.

6st handikapplatser för 350kr/mån.
Föreningen har beslutat att hyra ut parkeringsplatserna till dem utan handikapptillstånd. Om en nyinflyttad med handikapptillstånd flyttar in i föreningen skall platserna frånträdas inom en månad.

Beskrivning

Allmän beskrivning

Välkommen till det fridfulla och natursköna området Herrhagen, beläget strax utanför Uppsala centrum och med utmärkta kommunikationsmöjligheter. Här kan du verkligen njuta av det vackra utomhuslivet, återhämtning och underbara utflykter i de omgivande skogarna. För de som är intresserade av sport och motion finns det gott om möjligheter - en stor fotbollsplan bredvid Herrhagsvägen som även omvandlas till en isbana under vintermånaderna, inomhushallar samt en curlinghall. Bara en kort promenad bort finns ett köpcentrum och andra bekvämligheter. Dessutom finns det ett bibliotek för alla åldrar i Stenhagens bildnings- och kulturcenter. Området är också nära Akademistallet. Du har enkel tillgång till city med stadsbuss, med endast 15 minuters resa till centrum, och busshållplatsen är bara en kort bit från din lägenhet.

Rumsbeskrivning

Loggia
Välkommen till denna fantastiska bostad med en inglasad loggia högt upp i huset. Här kan du njuta av enastående fri utsikt och integritet. Loggian är rymlig och erbjuder gott om plats för att möblera med utemöbler och njuta av generösa soltimmar. I loggian har det installerats och monterats förvaring som gömmer sig fint bakom skjutdörrar med tillhörande överskåp. På golvet vilar slitstarkt klinkergolv som ökar lyxkänslan. En perfekt plats att skapa din egen avkopplande oas.

Entré
Vid ingången till bostaden finner du denna rymliga entrédel under tak. När du sedan kliver in genom dörren möts du av en ljus och rymlig hall med god uppsikt över vardagsrummet till vänster samt till förvaring och sovrum åt motsatt håll. Direkt till höger finner du också avhängning på hatthylla samt plats för skor. Möjlighet finns att möblera ytterligare enligt tycke och smak. Ljusa väggar med genomgående parkett på golv.

Vardagsrum
I öppen planlösning finner du detta generösa vardagsrum med goda sociala ytor. Här finns plats för större soffa alternativt soffgrupp och även en större matplats för familj och gäster. Ett perfekt sällskapsrum för att tillsammans samlas för högtid eller fest, eller varför inte för att i lugn och ro kunna läsa en bok i soffan? Oavsett hur du önskar nyttja rummet har du här flera alternativ med en tydlig och fin grund. Här finner du nämligen vita väggar och flera stora höga fönster i olika väderstreck som gör att rummet badar i ljus! Ljusa väggar med genomgående parkett på golv.

Kök
Ljust och modernt kök utrustat med spishäll med ugn, diskmaskin, mikro, fullstor kyl och frys (samtliga i snyggt rostfritt utförande) samt köksfläkt. Här löper arbetsytorna generöst längs båda sidorna, utan att för den delen tumma på ytan. Ovan arbetsbänken finns belysning satt under skåp. Gott om förvaring i flera under och överskåp som går i vitt. Detta skapar sedan en snygg kontrast mot den gråa bänkskivan. Med sina smarta val och yta passar det perfekt för både mäster och amatörkock, med en fin uppsikt mot den intilliggande matplatsen. Ljusa väggar med genomgående parkett på golv.

Sovrum 1
Bostadens master bedroom. Här har du ett generöst tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng samt övrig möblering som nattduksbord, fåtölj, eller exempelvis en dekorativ möbel för den inredningsintresserade. Här finns gott om plats för förvaring och idag finns det två platsbyggda garderober. Det stora fönstret släpper in fint ljus som sedan fångas i det vita målade väggarna. Ljusa väggar med genomgående parkett på golv.

Sovrum 2
Rymligt och trevligt sovrum som även här erbjuder bra förvaring yta, idag finns det en platsbyggd garderob i rummet. Här finns plats för större säng samt övrig möblering som exempelvis skrivbord, soffa och fåtölj, bokhylla eller förvaring enligt tycke och smak. Här finner du även ett stort och högt fönster som ger fint ljus till hela rummet. Ljusa väggar med genomgående parkett på golv.

Klk/Walk in closet
Rymlig klädkammare med plats för övrig förvaring eller varför inte göra om detta rum till ditt egna walk in closet. Här kan klädälskaren lyfta sina nyckelplagg under fin belysning alternativt förvaring av familjens kläder finnas. Utöver förvaring har du även yta för möblering enligt tycke och smak. Ljusa väggar med genomgående parkett på golv.

Badrum
Helkaklat och stort badrum utrustat med bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan, överskåp med dold förvaring, dusch med vikbara duschväggar, WC, handfat samt spegel med belysning ovan och förvaring. Väggarna går i vitt kakel i snygg kontrast mot det mörkt grå klinkergolvet.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Walat Taha
Franchisetagare/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Matilda Larsson
Mäklarassistent