Properties & Partners Här är det lätt att trivas för både liten och stor!

Vitmossvägen 122

Lindbacken

Här är det lätt att trivas för både liten och stor!

I familjeidyllen Lindbacken finns det nu möjlighet att förvärva ett av de eftertraktade radhusen i Brf Pärla!

Här bor ni i ett grannskap med modern Bullerbykänsla där barnen har vänner i alla kvarter och leker fritt.

Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité med kök från Vedum och vitvaror från Siemens.

Privat baksida där ni kan njuta av en härlig kopp kaffe på altanen medan ni har uppsikt över barnens lek. På altanen finns plats för både matbord och loungedel samt gräsmattan inrymmer fin plats för lek och planteringar.

I Lindbacken bor ni i en familjeidyll med villor, radhus och lägenheter vid sidan av fina parkmiljöer och lekplatser. Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär, den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Här har man skapat ett område som ger en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många.

Den stora parken, Skogstorpsparken, i hjärtat av Lindbacken är en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott för både boende och besökare. Sen finns även den södra parken med utegym, lekplats och belyst pulkabacke på vintern.

För barnen finns det i dagsläget fyra förskolor och en skola till årskurs 5.

Vid infarten till Lindbacken finns en välsorterad matbutik och en nyligen uppförd handelsby som kommer innehålla vårdcentral, apotek, gym och restaurang. För större veckohandling samt shopping och allmän service finns Gränby köpstad ca 5 km bort.

För er som pendlar är kommunikationerna till Lindbacken goda. Det går regelbundet täta bussavgångar vid väg 288 till Resecentrum inne i Uppsala och för den bilburne nås E4:an på bara några minuter. Med cykel nås Grånby köpstad och Uppsala stadskärna via välskött och belyst cykelväg.

Observera att dom invändiga bilderna är från ett annat radhus i samma förening.

Fakta

Adress:
Vitmossvägen 122
Område:
Lindbacken, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
6  /  1001
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
6.9444%%
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
2022/23
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Förråd:
Utvändigt förråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Kallvatten och avfallshantering.
Ej inkluderat i avgift:
Kostnader för uppvärmning, varmvatten, hushållsel, bredband och hemförsäkring tillkommer.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Pärla
769633-1862
Ja
Nej

Allmän information

Brf Pärla består av 15 st bostadsrättsradhus med adress Vitmossvägen 112-140 i Lindbacken.

Byggnad

Uppfart framför husets entré. Uteplats 1 på husets baksida med stor altan där ni får plats med både matbord och loungegrupp. Altanen övergår sedan till gräsmatta och blir en fin plats för barnen att leka på. En uteplats med insynsskyddat läge.

Uteplats 2 på husets framsida med plats för en mindre möbelgrupp.

Balkong med förmiddagssol som nås från allrummet på plan 2.

Föreningens byggnadskroppar, innehållande 15 bostadslägenheter, har en ändamålsenlig placering där samverkan kan ske mellan bostadsrättsinnehavarna. Föreningen kan i framtiden komma att förvärva någon av, eller båda, de intilliggande tomterna, för uppförande av ytterligare ca 10-20 radhus.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Entréplan

Hall med praktisk klinker innanför dörren. Här finns en hatthylla där ni kan hänga av er ytterkläder och en garderob samt städskåp i den inre hallen. 

Kök från Vedum i mellangrå ton och bänkskiva i carraramarmor som även sätts upp som stänkskydd på väggen. Här finns maskinell utrustning i form av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. 

Vardagsrum om ca 31 kvm med en fantastisk takhöjd. Här finns plats för både ett matbord för hela familjen och en ordentlig soffgrupp. På golvet ligger samma genomgående parkettgolv. Stora fönsterpartier och dubbeldörrar mot altanen samt trädgården. 

Badrum med klinker på både golv och väggar. Handfat med kommod och spegel ovan, toalett, handukstork och takdusch med duschvägg. För familjen som inte önskar dusch finns det plats att sätta in ett badkar.  Badrummet inrymmer även tvättstuga där ni har tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovan. I denna del står även värmepumpen och ett linneskåp. 

Sovrum 1 med parkettgolv. Även detta rum har en fantastisk takhöjd på från ca 2,6 upp till ca 3,5 m, vilket ger rummet en härlig rymd. Fönster i två väderstreck och dubbeldörrar ut till altanen och trädgården. Goda förvaringsmöjligheter finns tack vare fyra garderober. 

Sovrum 2 med parkettgolv och fönster åt entrésidan av huset.

Toalett i anslutning till hall och vardagsrum.

Övre plan

Allrum med parkettgolv. Utgång till balkong mot husets framsida. 

Sovrum 3 med parkettgolv, plats för skrivbord och en garderob.

Sovrum 4 med parkettgolv, plats för skrivbord och en garderob.

Parkering

Uppfart framför husets entré.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Vitmossvägen 122

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Vitmossvägen 122

Ansvarig fastighetsmäklare

Daniel Kihlander
Fastighetsmäklare