Properties & Partners Ett stenkast från stadskärnan
Kommande försäljning

Svartbäcksgatan 42A

Svartbäcken

Ett stenkast från stadskärnan

Ett fantastiskt läge med gångavstånd till allt vad Uppsala har att erbjuda. Ta en promenad längs med Fyrisån ner på stan eller hoppa på cykeln om du vill ta dig till närliggande strövområden. Utmärkta kommunikationer för den bilburne och kort kö till garage.

Bostaden är mycket väldisponerad med generösa ytor i samtliga rum och här erbjuds även lyxen att ha två stycken badrum. Den inglasade balkongen är lika stor som ett sovrum och vetter mot sydväst med utsikt mot innergården.

Detta är en lägenhet för dig som letar efter ett modernt och stilrent boende där det bara är att flytta in utan att behöva genomföra nödvändiga renoveringar.

Fakta

Adress:
Svartbäcksgatan 42A
Område:
Svartbäcken, Uppsala
Kommun:
Uppsala
Lägenhetsnummer:
A-1101  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.4793%%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
2 st
Balkong:
Balkong
TV- Internetutbud:
Ansluten till kabel-tv, internet och ip-telefoni via Tele2 tidigare Comhem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften, Bredband: 250/50, TV: Bas TiVo och Telefon Bas. Medlem behöver själv kontakta Tele2 för att aktivera sitt avtal vid inflyttning (telefon: 0775-171720) samt säga upp avtalet vid utflyttning (telefon: 90222).
Inkluderat i avgift:
värme, kallvatten, bredband, kabel-tv basutbud
Ej inkluderat i avgift:
varmvatten debiteras efter förbrukning.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Metropolen
769628-5951
Ja
Nej

Allmän information

Brf Metropolen är en bostadsrättsförening i Uppsala med 69 lägenheter fördelat på 6 trapphus (A-F). Föreningen är granne med Fyrisån och ligger ett stenkast från Uppsalas centrum.

I föreningen finns utrymme för cykel, barnvagn, rullator och permobiler.

Gårdsplats/innergård. Det finns en gemensam innergård med lekytor och grillplats.

Delat ägarskap? Ja. Men endast makar, registrerade partners och sambor samt föräldrar och ett barn har rätt till delat ägarskap. Minimum är 10% ägandeandel samt max fem (5) medlemmar. Äger flera en bostadsrätt har de bara en röst tillsammans på föreningsstämma. Kan de inte enas om hur de ska rösta får de avstå. Om en av två delägare inställer sig på stämman behöver han eller hon inte visa fullmakt från den andre för att få rösta.

Parkering

Föreningen hyr ut 52 parkeringsplatser i varmgarage under huset varav 26 parkeringsplatser har el, kostnad 1200 kr/mån. Det finns även 2 MC-platser för 500 kr/mån. Kontakta [email protected] för kö-status.

Nyckelhantering

In- och utkvittering av nycklar vid överlåtelse måste alltid ske hos Certego,
Lägenhetsnycklarna ska vid överlåtelse kvitteras. Det innebär att båda parter fysiskt måste besöka CERTEGO för att lämna samt hämta nycklar.
- Samtliga nycklar lämnas till CERTEGO av avflyttande lägenhetsinnehavare.
- Inflyttande part hämtar nycklarna hos CERTEGO, dock tidigast det datum som framgår på köpeavtalet. Köpeavtal samt likvidavräkning samt legitimation skall medtagas.

Adress: Fyrislundsgatan 68
E-post: [email protected]
Telefon: 018-56 90 15

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Här finns även det ena badrummet som har duschdörrar, toalett, spegelskåp och tvättställ med underskåp.

Kök med mycket bra förvaringsmöjligheter, matplats vid stora fönster och maskinell utrustning i form av hel kyl, hel frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, spis, fläkt och diskmaskin. 

Vardagsrum med plats för stor soffgrupp och övrig lös möblering. Utgång till den inglasade balkongen med bra solläge som förlänger säsongen vår och höst. 

Sovrum 1 med plats för stor dubbelsäng samt varsitt nattduksbord. Fönster åt innergården. Skjutdörrsgarderob längs med ena väggen. 

Badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Klinker i grå ton och vitt kakel på väggarna. Duschdörrar, handdukshängare, toalett, spegelskåp, tvättställ med kommod och väggskåp. 

Sovrum 2/Arbetsrum med plats för säng, skrivbord och fåtölj. Fönster åt entré. Skjutdörrsgarderob längs med ena väggen.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Svartbäcksgatan 42A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Svartbäcksgatan 42A

Ansvarig fastighetsmäklare

Daniel Kihlander
Fastighetsmäklare