Properties & Partners Fint lantligt läge mellan Vadstena och Skänninge

Ängsbacka, Orlunda 151

Orlunda

Fint lantligt läge mellan Vadstena och Skänninge

Här har Ni möjlighet att skapa ert nya hem eller kanske en fantastisk plats att semestra på! Fastigheten finns mitt på slätten med ca 9km till Vadstena och 7km till Skänninge. Väderstad och Mjölby finns inom bilavstånd. Huset ligger på en höjd med vidsträckt utsikt, ett stort antal kyrktorn finns inom synhåll. Trevlig villa med högt i tak och med rymliga rum. Vattenburet värmesystem ger dig möjlighet att byta till andra värmekällor, nu finns det en oljepanna och som komplement en luft/luft värmepump. Två mindre förråd/uthus finns också på denna lummiga hörntomt. Välkommen att boka in Er på en visning!

Fakta

Adress:
Ängsbacka, Orlunda 151
Område:
Orlunda, VADSTENA
Kommun:
Vadstena
Fastighetsbeteckning:
Orlunda 9:23
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla med mindre källare
Byggnadsår:
1938
Fasad:
Träpanel
Tak:
Tegel
Grundläggning:
Delvis källare och resten torpargrund
Badrum:
1 st
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Planlösning

Trappa med entré under tak. Stor entréhall med plastmatta på golvet. Här finns gott om plats för hatthylla, hallmöbler, mm. Här finns även ett kyl/frysskåp placerat. Den nya luft/luft värmepumpen är centralt placerad i huset. Här finns trappan till övre plan. Ett separat toalettrum.
Vardagsrum med fint parkettgolv och fönster åt två väderstreck. Intill finns ett rum som kan bli matrum, sovrum eller kanske ett hemmakontor? Välj vad som passar er bäst.
Från hallen nås även köket. Gulligt kök med orginalskåp kvar. Fin matplats vid fönstret. Frysskåp. Skafferi med trapp ned till källaren.

Mindre källardel med tvättstuga och pannrum. Varmvattenberedare på 55liter, ny från 2022, elansluten. Oljepanna, gamla beredaren till pannan finns kvar i källaren men är från kopplad. Tvättmaskin och plats för att hänga lite tvätt. Resten av grunden är en torpargrund.

Övre plan med en trevlig möblerbar hall. Här finns utgång till balkong över entrén. Sovrum till höger med fin utsikt mot Omberg. Ingång till "kattvind". Rakt fram i hallen finns ett sovrum till med "kattvindar" på bägge sidor. Badrum med plastmatta på golv och väggar. Ny toalettstol 2023, badkar och handfat.

Övrigt

Fastigheten kommer att säljas med en sk. friskrivningsklausul, detta pga att säljaren är ett dödsbo, huset har varit obebott en tid men uppvärmt. Som köpare har man alltid en undersökningsplikt inför sitt köp, kontakta gärna fastighetsmäklaren för mer information.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Ängsbacka, Orlunda 151

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Ängsbacka, Orlunda 151

Ansvarig fastighetsmäklare

Maria Melin
Fastighetsmäklare