Header image
Såld Superfin tvåa, endast en halvtrappa upp, extra stor balkong

Riddargatan 2E, Lgh 1003

Vadstena centralt

Superfin tvåa, endast en halvtrappa upp, extra stor balkong

Här bor du ca250 meter ifrån Rådhustorget och Vättern! Lugn och välskött förening med låga avgifter, solpaneler på taket och en trevlig gästlägenhet. Renoverat kök med moderna lådor nedtill och med de charmiga skjutluckorna kvar uppe. Fräscht helkaklats duschrum med egen tvättmaskin. Klädkammare. Extra stor balkong för att huset svänger här vilket ger en snedvägg i lägenheten också. Välkommen på visning! Ring Fastighetsmäklare Maria Melin

Fakta

Adress:
Riddargatan 2E, Lgh 1003
Område:
Vadstena centralt, VADSTENA
Kommun:
Vadstena
Lägenhetsnummer:
12  /  1003
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.7024%
Andelstal avgift:
1.7024%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Extra stor balkong
Förråd:
Lägenhetsförråd och matkällare
Inkluderat i avgift:
I månadsavgiften ingår V/VA, TV grundutbud, fiber 100/100 (Telia), bostadsrättstillägg, fast kostnad för el, förbrukning avläses och debiteras.
Ej inkluderat i avgift:
Ingår ej: Parkering, hushållsel, hemförsäkring
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Nej
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Reparationsfond:
0 kr
Känd avgiftsförändring:
Föreningen har en mycket god ekonomi och avgiftsförändringar är ej planerade för tillfället.(2024-03-21)

Energideklaration

Utförd
2018-11-08
D
91 kWh/m²/år
Vattenfall

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 200 kr/år
3 600 kr/år

Förening

HSB Brf Vasallen i Vadstena
724000-0583
Ja
Nej

Förenings information

Föreningen omfattar 56st bostadsrättslägenheter. Föreningens område erbjuder lummig grönyta på baksidan med flera anordnade grillplatser fritt för de boende att nyttja.

På fastighetens entrésida finns fria parkeringsplatser. Föreningen har egna parkeringsplatser och separat byggda garage, kan hyras i mån av tillgång då kösystem tillämpas.

Kabel-tv via Telia med ett grundutbud av kanaler som ingår i månadsavgiften. Bredband fiber 100/100 även det via Telia ingår också i månadsavgiften.

Förenings byggnader är försäkrade i Länsförsäkringar Östgöta och föreningen har tecknat bostadsrättstilläggsförsäkring för alla lägenheter så de boende behöver bara ha egen hemförsäkring.

Gemensam tvättstuga finns i källarplan och nyttjas efter bokning. Bra utrustad med två tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkskåp och stryk/mangelrum.

Det finns även en gästlägenhet som boende kan hyra. Gemensamhetslokal för upp till 50 personer om ett stort kalas är på gång.

Flera renoveringar av fastigheterna har utförts såsom stambyte, badrumsrenovering och elsanering år 2006. 3-glas fönster. Yttertak år 2011. Postboxar är installerat nere i trapphusens entréer. 2016 utfördes renovering av balkonger, samt renovering av trappor. Nya säkerhetsdörrar 2018-2019. Solcellsinstallation 2019/2020. Fasad rengöring 2023.

Beskrivning

Planlösning

Ingång till trapphallen, porten är låst och kod eller nyckel behövs för att komma in. Postfack finns i entrén. Endast en halvtrappa upp finns denna fina lägenhet. I hallen finns plats för skor och ytterkläder. Det fina nyligen renoverade köket till höger. Här finns nya moderna lådor nedtill och uppe de renoverade orginalluckorna. Nyare vitvaror och plats för ett stort matbord. Sovrum med garderob och lite sned vägg. Vardagsrummet har också en sned vägg pga huset svänger här. Det ger också den extra stora balkongen. Mycket fräscht duschrum med kakel och klinker. Duschvägg, handfat, toalett och en toppmatad tvättmaskin ryms också här. Från hallen finns det även en klädkammare/förråd.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Maria Melin
Fastighetsmäklare