Blåsbo - Västerås


Apalbyvägen 6


Såld

Apalbyvägen 6

Blåsbo

Vindslägenhet med en fantastisk utsikt över takåsarna!

Välkommen till denna fantastiskt fint belägna tvåa i ett insynsskyddat läge med utsikt över takåsarna. Det rymliga vardagsrummet har gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier och flertalet takfönster. Bostaden är utrustad med flertalet dimbara spottar, ett stilrent kök i vitt med delvis rostfria vitvaror och ett helkaklat badrum med golvvärme och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet har en walk-in-closet som enkelt kan göras om till ett kontor/barnrum. Bostaden präglas av ett härligt ljus och rymd med en gedigen takhöjd. För privatvisning vid ev. riskgrupp, vänligen kontakta ansvarig mäklare: [email protected] Varmt välkomna på visning i Blåsbo!

Fakta

Adress:
Apalbyvägen 6
Område:
Blåsbo, Västerås
Kommun:
Västerås
Lägenhetsnummer:
0006  /  1202
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal avgift:
0.17303%
Byggnadsår:
1936
Fönster:
2-glas och 3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Gemensam balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Stadsnät
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.24%

Energideklaration

Utförd
2019-09-20
E
118 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr/år

Förening

Brf Daniel 6
769636-1307
Ja
Nej

Om föreningen

Fastighet anno 1936 vilken genomgått omfattande renoveringar. Uppvärmning via bergvärme. Tomtareal om 721 kvm med äganderätt.

Föreningens ekonomi
Föreningen kommer enligt ekonomisk plan äga fastigheten kvartal 1 år 2020.

Parkering
På fastigheten finns p-plats med el för 4 st bilar. Kostnad ca 600 kr/mån. I dagsläget två lediga platser. P-platserna är knuta till personnummer och inte lägenhet.

Gemensamma utrymmen
- Gårdsplats med sittgrupp samt en trevlig tomt med nyanlagd gräsmatta. Entrégång med planteringar såsom rabarber och bärbuskar, staket samt träd.
- Tvättstuga samt uthyrningslokal/förråd.
- Lägenhetsförråd i källaren.

Beskrivning

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter.

Duschrum
Stilrent duschrum med klinkergolv samt kaklade väggar. Utrustad med golvvärme, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, dusch med vikbara glasväggar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt WC.

Kök/Vardagsrum
Estetiskt tilltalande kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med god förvaring bakom vita luckor. Vitt stänkskydd ovan arbets- samt avlastningsytor. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadsugn-mikro, induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl/frys. Det finns god plats för matbord för de större sällskapen intill köket. Otroligt generöst ljusinsläpp från flertalet takfönster och köks-vardagsrumsfönster, ytan inrymmer även plats för sedvanligt vardagsmöblemang.

Master bedroom
Sovrum med en walk-in-closet, vitmålade väggar samt ekparkett. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och goda förvaringsmöjligheter.

Dokument

Planritning

Joseph’s Medford
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-873 59 00