Såld Unikt läge högst upp i huset på våning 7 av 7 med en fantastisk utsikt!
Kommande försäljning

Garvaregatan 17

Centralt/Strömmen

Unikt läge högst upp i huset på våning 7 av 7 med en fantastisk utsikt!

Här presenteras nu en unik lägenhet belägen högst upp i huset på våning 7 av 7 med en fantastisk utsikt över Norrköpings vackra innerstad! Bostaden som har varit i samma ägares hand i över 20 år är den enda lägenheten på våningsplanet och har försetts med en stor inglasad balkong med en svårslagen vy över Norrköpings innerstad med Gull-Olle, laxtrappan och Motala ström som granne. Detta genomgående hem erbjuder två badrum, tre rymliga sovrum med vy över Motala ström och en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. Till lägenheten hör även ett stort förråd som praktiskt ligger en våning ner från bostaden.

Här bor du på en av Norrköpings populäraste adresser i en trygg och stabil HSB förening där du har promenadavstånd till stadslivet med shopping, restauranger och caféer. Föreningens tvättstuga ligger här bekvämt på våning 5. Garageplats i huset disponeras genom separat kölista.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Fakta

Adress:
Garvaregatan 17
Område:
Centralt/Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
45  /  1701
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.95891%
Andelstal avgift:
0.95891%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1989
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
2 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Stort lägenhetsförråd en våning ner
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, elnätsavgiften, bredband, grundutbud kabel-tv samt br-tillägget
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Strömmen
716402-8537
Ja
Nej

Brf Strömmens egendom omfattar fastigheterna kv Asken 6, 41 och 43 som uppfördes åren 1988-89. Antal bostadsrättslägenheter är 121 st varav 48 st 2 rok, 26 st 3 rok samt 47 st 4 rok. Den totala lägenhetsytan är 10 295,5 kvm. Dessutom finns det 3 st hyresrättslokaler om totalt 231 kvm och 25 st tvättstugor, en på varje plan. Föreningen har en 40-årig underhållsplan vilken revideras årligen.

Parkering

Garageplats inkl portöppnare finns att hyra för
400 kr per månad i källarplanet. Separat kösystem tillämpas. Även parkeringsplats för MC finns att tillgå. Boendeparkering i området ligger fn. på 250 kr/mån, ansökan om boendetillstånd skickas till kommunen.

Gemensamhetsutrymmen

På Vattengatan 3 finns de gemensamma lokalerna: Samlingslokal, bastu med relaxrum, gym, gästlägenhet och hobbyrum. Dessutom finns här ett sammanträdesrum. Gästlägenheten kan hyras mot en avgift om 200 kr/natt. I gymmet som renoverats 2022 finns bl a multigym-station, bänkpress, löpband, crosstrainer, skivstång och hantlar m m.

Avgifter

Styrelsen har beslutat att inte höja avgifterna för 2022. Avgifterna höjdes senast 2007 med 2 %.

Föreningens utförda renoveringar/underhåll

2016- Gemensamt el-abbonemang färdigställdes med indviduell mätning och debitering av förbrukning. Byte av samtliga frånluftsvärmepumpar började.

2017- Installation av solceller.

2018- Ny undercentral med nya värmepumpar.

2019- Byte frekvensstyrning hiss

2020- Byte dörrar och lås, målning trapphus, postboxar och bokningssystem. Smidesräcken och byte av samtliga termostater.

2021- Komplettering av maskiner till tvättstugor

2022- Renovering av gym

För mer info, vänligen läs föreningens årsredovisning.

https://www.hsb.se/ostra/brf/strommen/

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter. Praktiskt och lättstädat marmorgolv och tapetserade väggar i ett ljust färgval.

Sovrum 1
Bra plats för större säng, skrivbord och garderober. Stort fönster mot innergården med milslång utsikt. Från sovrumsfönsterna är det även en svårslagen utsikt över Motala ström. Tapetserade väggar och heltäckningsmatta på golv.

Sovrum 2
God plats för större säng, skrivbord och övrigt möblemang. Tapetserade väggar och heltäckningsmatta på golv.

Sovrum 3
Plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Tapetserade väggar och heltäckningsmatta på golv.

Vardagsrum
Stort och socialt vardagsrum med mycket ljusinsläpp från balkongen och de stora fönsterpartierna. Öppen planlösning mot köket och den inre hallen. God plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Inglasad balkong
Den väl tilltagna balkongen ligger i vinkel och har en mycket inbjudande utsikt över takåsarna i de centrala delarna av staden. Här på våning 7 av 7 blir den inglasade balkongen en självklar plats för såväl morgonkaffet som kvällsbjudningen. 

Kök
Goda förvaringsmöjligheter genom över- och underskåp. Köket har en luftig planlösning med ingång från både hall och vardagsrum och här intill de stora fönsterpartierna finner vi plats för stort matsalsbord för hela familjen. Marmorgolv i köksdelen och parkettgolv vid matsalsdelen.

Badrum
Helkaklat badrum i tonerna av ljusrosa och vitt Utrustning i form av WC, badkar, tvättställ, spegelskåp och handdukstork. Här är det förberett för tvättmaskin. 

Duschrum
Helkaklat duschrum i blått färgval. Utrustning i form av duschhörna med draperi, WC, tvättställ och spegelskåp.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare