Header image
Såld Trevlig 4:a i gemytliga Brf Stenkistan i Haraldsbo

Furuvägen 16B

Haraldsbo

Trevlig 4:a i gemytliga Brf Stenkistan i Haraldsbo

Välkommen till denna trivsamma, ombonade lägenhet med egen entré och balkong i sydvästläge. Lägenheten ligger en trapp upp i tvåfamiljshuset. Bra kök. tre sovrum och ett härligt vardagsrum med täljstenskamin som värmer gott, helkaklat badrum och extra toalettrum. Fin innergård med gräsytor och möjlighet till gemensam uteplats. I avgiften ingår värme, varmvatten, hushållsel, kabeltv och motorvärmarplats. Laddstolpe finns. Här bor du med närhet till skogen, sjön Runn med med alla sommar/vinter aktiviteter, skolor, dagis, lasarettet, Lugnet, affär mm. Välskött, miljömedveten förening. Välkommen på visning!
.

Fakta

Adress:
Furuvägen 16B
Område:
Haraldsbo, Falun
Kommun:
Falun
Lägenhetsnummer:
2  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.219
Andelstal avgift:
0.219
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1992
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Förråd i källare i angränsande hus
TV- Internetutbud:
Falu stadsnät. Tele 2 för tv och bredband till 2025
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, El, tv, bostadsrättsförsäkring, motorvärmaplats
Hiss:
Nej
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
754 697 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2024-02-06
E
109 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
960 kr/år
960 kr/år
Summa: 960 Avser hemförsäkring

Förening

Brf Stenkistan
769635-6729
Ja
Nej

Föreningen

Föreningen äger fastigheten Hälsinggården 1:176 i Falu kommun med adress Furuvägen 16 A-E i Falun. På fastigheten finns två byggnader om 2 våningar med 5 lägenheter. Gatubyggnaden uppfördes 1930 och totalrenoverades 1992 samt uppfördes ytterligare en byggnad 1991. Båda byggnaderna är renoverade och i gott skick. Den ena byggnaden inrymmer 3 lägenheter,  gemensam tvättstuga, förråd och verkstad.Den andra inrymmer två lägenheter. Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i försäkringsbolaget IF.

Hemförsäkring som är obligatorisk bekostas av bostadsrättsinnehavarna själva. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring.

Bostadsrättsföreningen Stenkistan  är en liten gemytlig förening med goda kvaliteter. En liten förening förutsätter att alla tillsammans tar ansvar och engagerar sig i sitt boende. Alla medlemmar måste vara med i skötsel som gräsklippning och snöskottning samt  styrelseuppdrag Det innebär också att du är med och kan påverka ditt boende.

Beskrivning

Interiör

Hall med avhängning till vänster. Linoleummatta på golv och tapet på väggar. Kök med kyl/frys, inbyggd ugn, micro, diskmaskin i arbetshöjd och induktionshäll. Laminatgolv och tapet på väggar. Sovrum 1: 2 garderober, linoleummatta på golv och tapet på väggar. Sovrum 2: 3 garderober, linoleummatta på golv och tapet på väggar. Kontor:   2 garderober, linoleummatta på golv och tapet på väggar. Badrum:  Kakel på golv och väggar, Utrustat med wc, tvättställ/underskåp, badrumsskåp och duschkabin. Toalettrum: Våtrumsmatta på golv och målad väv på väggar. Utrustat med wc och tvättställ. Trevligt vardagsrum med täljstenskamin och utgång till balkong i sydvästläge. Parkettgolv och tapet på väggar.  Hela lägenheten har vattenburen golvvärme.  

Förrådet finns i angränsande byggnad och där finns också tvättstugan.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Bergstedt
Reg. Fastighetmäklare