Properties & Partners 2:A OM HELA 100 KVM I VACKER OMBYGGD INDUSTRIFASTIGHET

Garvaregatan 8F

Centralt/strömmen

2:A OM HELA 100 KVM I VACKER OMBYGGD INDUSTRIFASTIGHET

I en av Norrköpings mest omtalade föreningar, där industrihistoria möter modernt elegant, finner du denna rymliga 2:A om hela 100 kvm. Belägen på entrévåning med egen entredörr samt egen uteplats på den mycket härliga innergården. Takhöjden på 3 meter ger ett öppet och luftigt intryck. Stort härligt badrum samt gäst-wc. Lägenheten har dessutom den lyxen av en egen tvättstuga.
Denna påkostade lägenhet ligger i en av Norrköpings mest storslagna och unika byggnader, vilket ger den karaktär och charm.

Området Nordantill är välkänt för sin närhet till allt som Norrköping har att erbjuda. Med bra kommunikationer, närliggande butiker, vackra promenadstråk utmed strömmen och härliga knäppingsborg med butiker, restauranger och café.

Fakta

Adress:
Garvaregatan 8F
Område:
Centralt/strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
408
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.109%
Andelstal avgift:
2.109%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1910 Ombyggd till bostäder 2009
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia DigitalTV/Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen, fast elkostnad, Telia digital-TV och bredband
Ej inkluderat i avgift:
Rörlig hushållsel
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Kroken 1
769617-4262
Ja
Nej

BRF Kroken 1

ANTAL LÄGENHETER
43st

BYGGÅR
1905

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN
Ja

PARKERING

Varmgarage är placerat på plan 3 med hiss och garageinfart via Garvaregatan. Garaget innehåller 37 p-platser för uthyrning till de boende, f.n mot en månadskostnad om 750 kr och 1050 kr för plats med elstolpe. Kösystem tillämpas. Kommunal boendeparkering i området, f.n. 250 kr/mån.

ALLMÄN INFORMATION

I en vacker industribyggnad från tidigt 1900-tal finns sedan 2009 Brf Kroken 1 med 43 bostadsrätter. Bostadsrättsföreningen Kroken 1 bildades i samband med att den gamla industrifastigheten byggdes om till bostadshus. Ombyggnaden blev klar 2009. De 43 bostadsrätterna i föreningen har en sammanlagd yta om ca 4 692 kvm. Av de 43 bostadsrätterna i föreningen har 14 balkonger, 2 har sk bryggor och 4 har altaner i markplan på innergården. Eventuella utökningar av antalet balkonger, bryggor eller altaner är inte aktuella pga det höga kulturhistoriska värdet på fastigheten.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

SAMLINGSLOKAL
Under innergården finns en samlingslokal som rymmer upp till 80 personer.

GÄSTLÄGENHETER/BASTU/BALKONG
På plan 8 i A uppgången finns två gästlägenheter, en rymlig bastu med utsikt över staden, två duschar, toalett, omklädningsavdelning och ett relaxrum med soffgrupp som även används som ytterligare gästlägenhet. I trapphallen utanför bastun finns en balkong. Gästlägenheterna kan bokas för en mindre kostnad om 200 kr/natt. Den ena lägenheten bokas tillsammans med bastuanläggningen.

GYM
På plan 1 i uppgång 8 B finns ett stort och synnerligen välutrustat gym. Ljudsystem med möjlighet att koppla in Ipod/Iphone när du tränar. Ingen extra kostnad för medlemmarna.

CYKELRUM/CYKELPARKERING
Ett stort cykelrum finns på plan 3 i B-uppgången. Ingång antingen från innergården, hissen en trappa ner, eller från garaget.

BARNVAGNSRUM
finns på entréplanet i uppgång B.

GROVTVÄTTSTUGA
En grovtvättstuga med stor tvättmaskin, stor tumlare och bordsmangel finns på plan 6 i uppgång B.

AVFALLSHANTERING/MILJÖRUM
Miljörum för hushållssopor är placerade på innergården.

GÅRDSPLATS

Stilfullt inredd innergård med uteplatser, planteringar och ljusbrunnar ner mot samlingslokalen. Två stora takterrasser med morgon samt kvällssol, grillmöjligheter och fantastiskt utsikt över staden.

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos IF. Försäkringen innefattar även kollektivt bostadsrättstillägg.


FÖRENINGENS HEMSIDA

https://brfkroken1.se/

Beskrivning

Planlösning

Mycket trivsam och påkostad lägenhet med helkaklade badrum, HTH-kök, högt i tak, rundade vägghörn,  golvvärme med ekparkett i samtliga rum och egen uteplats på innergården.

- HALL

Centralt placerad hall med både klädavhängning samt praktiska garderober med skjutdörrar. Härifrån finns ingång till Gäst-WC samt tvättstugan.

-KÖK

Mycket praktiskt välplanerat arbetskök från HTH med alla bekvämligheter. Gott om plats för förvaring och arbetsyta. Köksutrustning från Siemens i rostfritt utförande. Induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin, samt kyl och frys.

- VARDAGSRUM

Mycket fint rum med nästan 3 m takhöjd och vackra bågformade fönster som ger ett härligt ljus.  Vardagsrum och kök bildar en fin rymlig yta för social samvaro. Utrymme ges för såväl TV, soffa som ett stort matbord.

- SOVRUM

Det stora sovrummet med klädkammare är praktiskt beläget i lägenheten i motsatt del av kök o vardagsrum. Även här stora fina fönster in mot den vackra innergården. Utanför finns uteplatsen som tillhör lägenheten.

- BADRUM

Stort helkaklat badrum med golvvärme som nås direkt från sovrummet. Här finns handfat med kommod, badkar, handdukstork samt dusch med duschväggar i glas.

-TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med gott om skåp för förvaring, Tvättmaskin -18, torktumlare.

- GÄST-WC

I anslutning till hallen finns Gäst-WC med handfat. Klinker på golv.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Garvaregatan 8F

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Garvaregatan 8F

Ansvarig fastighetsmäklare

Matz Ågehäll
Fastighetsmäklare