Properties & Partners FANTASTISK UTSIKT ÖVER BRÅVIKENS INLOPP OCH TILLGÅNG TILL BÅTPLATS!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Sikuddsvägen 3

Sikudden

FANTASTISK UTSIKT ÖVER BRÅVIKENS INLOPP OCH TILLGÅNG TILL BÅTPLATS!

Äntligen ges möjligheten till boende på Sikudden, strax utanför Åby och ca 15 min från Kolmårdens djurpark med pool, havsutsikt och tillgång till bad och båtplats. Detta charmiga hus om 70 kvm erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över ett glimrande Bråviken utan även en tillbyggnad från 2009 med ryggåstak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Idag rymmer villan en möblerbar hall, ett ljust och trevligt allrum med både ryggåstak och utgång till altandäcket från vilket man har fri vy över Bråvikens glittrande vatten. Vidare finner man ett kök 2009, ett sovrum med braskamin samt kombinerat duschrum/tvättstuga. Poolen på altandäcket har separat värmepump för uppvärmning och ny linner finns i boden. Stor tomt om hela 1419 kvm med attefallshus och förvaringsbod. Servitut på båtplats i Bråviken ingår! Här finns ytor för att bygga ut och bygga mer. Plan och fin tomt. Varmt välkommen med ditt intresse redan idag.

Fakta

Adress:
Sikuddsvägen 3
Område:
Sikudden, Åby
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
BJÖRNSNÄS 1:36
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1937, tillbyggt och renoverat 2009
Vatten och avlopp:
Kommunalt VA finns men egen vattenbrunn används idag.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luft/vatten VP, Öppen spis med kasett
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Korrugerad plåt
Stomme:
Trä, tegel
Plåtarb.:
Korrugerad plåt
Bjälklag:
Betong
Grundläggning:
Torpargrund
Murstock:
Tegel
Badrum:
1 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber finns till tomtgräns

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Ljus entréhall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Ljusa interiörer. Ingång till bostadens badrum. 

Badrum
Helkaklat badrum från 2009 med fönster på gaveln för naturligt ljusinsläpp. Duschhörna med svängbara glasdörrar, tvättdel med skåp och tvättmaskin. Handfat i komod, spegelskåp och wc. Värmande golvvärme. 

Sovrum
Sovrum med god plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Fönster med utsikt över Bråviken och värmande braskamin. Ljusa interiörer.

Kök
Rymligt kök med stor köksö med bra förvaring- och arbetsytor. Leverantör Ikea. Öppen och luftig planlösning tillsammans med bostadens vardagsrum. Flertalet under-. och överskåp i vitt utförande. Lantligt och hemtrevligt mönster i köksluckor. Stänkskydd i svart kakel från bänkskiva upp mot taket. Parkettgolv och vitmålade väggar. Kök och vardagsrum präglas till stor del av den generöst tilltagna takhöjden med ryggåstak samt flertalet fönster med utsikt över Bråviken och som samtidigt ger ett mycket trevligt ljusinsläpp. Maskinell utrustning i rostfritt utförande i form av kyl och frys, ugn, micro och integrerad diskmaskin. Fönster mot privat baksida. 


Vardagsrum
God plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang. Flertalet fönster för hemtrevligt ljusinsIäpp. Öppen planlösning mot köket, vitmålade väggar och parkettgolv. Utgång till det stora altandäcket med pool och ytor för cafégrupp och loungesett. 

Altandäck med pool 
Rund stor pool med bra djup. Ny linner finns i boden. Värmepump som förlänger badsäsongen. Bra med ytor för bord och stolar samt umgänge med loungesett. Utsikten måste upplevas på plats. 

Attefallshus
Isolerat och fungerar utmärkt som ett gästrum. 

Bod med förvaring 
Bra ytor för förvaring samt snickarbod. I renoveringsbehov. 

 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Sikuddsvägen 3

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Sikuddsvägen 3

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare