Properties & Partners 20-TALS ANDA I ETAGE MED RENOVERADE YTOR OCH KÖK I TOPPSKICK!

Upplandsgatan 2

Norr

20-TALS ANDA I ETAGE MED RENOVERADE YTOR OCH KÖK I TOPPSKICK!

Här erbjuds nu en bostad i sann 20-tals anda med vackra detaljer i byggnad från 1929. Bostaden som ligger i etage med ett stort sovrum i källarplan erbjuder renoverade ytor, framtagna plankgolv i original, högt i tak, gedigna spröjsade fönster med djupa fönstenischar i marmor, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett påkostat kök från 2020. Bostaden har under de senaste 6 månaderna genomgått en omsorgsfull renovering där detaljerna nu talar för sig själva. Denna bostad måste upplevas på plats.

Föreningen Brf Norra vargen är en av Norrköpings äldsta föreningar med mycket god ekonomi vilket
återspeglas i den låga avgiften om 2660 kr/mån. På föreningens innegård finns det möjlighet att samla
kompisar eller familj för att grilla och umgås. Här bor du nära både resecentrum, strömmen, city och granne med vackra och grönskande folkparken. Välkommen med ditt intresse!

Fakta

Adress:
Upplandsgatan 2
Område:
Norr, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1001  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.0287%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1929
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, grundutbud TV och fast kostnad el-abonnemang
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Norra Vargen i Norrköping
725000-3113
Ja

Bostadsrättföreningen Norra vargen i Norrköping finns i en vacker fastighet uppförd 1929 i stilen nordisk nyklassicism. Här finns 13 unika lägenheter och här möter det vackra det funktionella och det moderna det klassiska. Här finns förmodligen också några av Norrköpings mest nöjda bostadsrättinnehavare.

Utmed en av Norrköpings legendariska promenader i nära anslutning till Folkparken finns bostadsrättsföreningen Norra vargen. Lägenheterna är i varierande storlek och de flesta har kakelugn eller öppen spis, fiskbensparkett, extra takhöjd, stuckaturer i taket och andra vackra detaljer.

Det finns även en gemensam uteplats med en liten trädgård, trädgårdsmöbler och grill. I källaren finns bastu och relaxyta.

Föreningen har god ekonomi och fastigheten har vårdats ömt och med omsorg genom åren. De senaste åren har alla dörrar bytts ut och fönstren har renoverats i enlighet med en fastslagen underhållsplan. Föreningen är ansluten till Norrköping stads fibernät för bredband.

Föreningen planerar för en avgiftshöjning om 10% i mitten av 2024. 

För mer information läs föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration. 

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Ljus och luftig entréhall med en generös takhöjd. Nyslipade plankgolv i original och god plats för avhänging av ytterkläder och skor. 

Kök
Stort kök i nyskick med påkostade materialval. Plats för större köksbord intill köksfönstret. Maskinell utrustning i rostfritt utförande med inbyggd ugn och mikro, induktionshäll, kyl/frys och integrerad diskmaskin. 

Badrum
Helkaklat och stort badrum i gott skick med färgval i vitt och grått. Inredning i trä med kommod och högskåp och stor dusch med svängbara dörrar i glas. Värmande golvvärme, wc, tvättmaskin, torktumlare och spegel med belysning.

Vardagsrum
Pampigt vardagsrum med en generös takhöjd, två stora fönster i sann 20-tals anda och slipat plankgolv i original. Gott om plats för soffgrupp, matsalsbord, tv-bänk och övrigt möblemang. Spiraltrappa ner till sovrum.

Sovrum 
Väl tilltaget sovrum med stor garderobsvägg. Gott om plats för dubbelsäng, sängbord, fåtölj och övrigt möblemang.

Dokument

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Upplandsgatan 2

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Upplandsgatan 2

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare