Properties & Partners IKONISK UTSIKT INTILL STRÖMMEN

Garvaregatan 6A

IKONISK UTSIKT INTILL STRÖMMEN

I ikoniska Yllefabriken ligger denna imponerande lägenhet med högt i tak och fantastisk utsikt. Belägen på våning 0 kommer du nära vattnet vilket ger en härlig vy över strömmen samtidigt som du bor på ett skyddat och öppet läge.

Med sina ca 4 meter i takhöjd, genomgående, öppna ytor och stora fönsterpartier ges lägenheten ett fantastiskt ljus och en härlig rymd. Här finns också två sovrum, wc samt badrum med dusch, installerad tvättmaskin och torktumlare och genomgående hög standard. Dessutom finns både klädkammare och ett sovloft att nyttja som du vill, antingen som extra förvaring eller sovutrymme för gästerna.

Från lägenheten har du nära till både industrilandskapets miljöer och stans bästa restauranger. Från vardagsrumsfönstret kan du bland annat se Pappa Grappas uteservering "Terassen", Bagarstugan och det nyöppnade Kitchen & Cocktails - allt inom bara några minuters promenad.

På en av Norrköpings mest attraktiva adresser finns ett boende med allt du kan önska. Rymlig industrikänsla, stora fönsterpartier med utsikt över strömmen, dubbla badrum och hög standard. Dessutom med citykärnan och Resecentrum några hundra meter bort. Varmt välkommen till Yllefabriken!

Fakta

Adress:
Garvaregatan 6A
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
2-1005  /  1005
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.97790%
Andelstal avgift:
1.85806%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2019
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Förråd:
Större klädkammare finns i lägenheten
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Hiss:
Ja

Ekonomi

Förening

Brf Yllet
769634-7009
Ja

Om föreningen

Brf Yllet består av 53 st lägenheter med adress Garvaregatan 4-6. Byggnaden uppfördes 1904 och har under åren 2017-2019 byggts om till bostadsrätter.

Inom föreningen finns en gemensam innergård med miljörum och cykelförvaring. 

Parkeringsplatser finns att hyra i parkeringshuset Vårdtornet som ligger mitt emot Yllefabriken. Separat kö tillämpas och kostnaden är 1 575 kr i månaden. Annars tillämpas boendeparkering på gatorna i området.

För mer information, vänligen läs den ekonomiska planen.

Beskrivning

Hall
Hallen är öppen mot kök och allrum och ger genast en fantastisk utsikt över lägenheten och strömparken. Hallen har kakelplattor, ljusa väggar och garderob för klädförvaring. I anslutning till hallen finns också gäst-wc.

WC
Intill hallen finns en gäst-wc med vitmålade väggar och svart/vitt-rutigt golv.

Duschrum
Längre in i hallen finns också duschrummet med genomgående hög standard med helkaklade väggar och schackrutigt klinkergolv. Utöver wc, handfat i kommod och dusch med glasvägg finns i lägenheten också egen tvättmaskin och torktumlare med tillhörande förvaring.

Allrum
Det stora sällskapsrummet har närmare 4 meter i takhöjd och två stora fönster som ger rejält ljusinsläpp och fin vy över Motala Ström och strömparken. Rummet är väl utformat för att rymma både en soffgrupp och matsalsmöbler och ligger i öppen planlösning mot köket. Golvet består av en kvalitativ ekparkett och de vita väggarna fortsätter upp till taket med dess exponerade balkar.

Kök
HTH-köket har en stilren, modern och industriell utformning med vita lådor, rostfri bänk och luckor i lackad ek. Här är både ugn och micro inbyggt i inredningen precis som diskmaskin och övrig förvaring. Gott om plats finns även för köksö om mer förvaring och bänkyta önskas.

Sovrum 1
Det första sovrummet på vänster sida är rymligt och lugnt beläget mot entrésidan. Bra förvaringsmöjligheter finns och plats finns för dubbelsäng. Detta rum nyttjas extra väl som gästrum, barnrum eller hemmakontor.

Sovrum 2
Sovrummet längst in är det större av de två och har ett av lägenhetens bästa utsikter. Från fönstret ser du utöver det stora pilträdet och strömparken även Magnentus Tower, Rådhustornet och en fin vy över strömmen. Även här är högt i tak och bra yta för dubbelsäng.

Loft
Beläget intill hallen finns som extra utrymme ett rymligt sovloft. Det går utmärkt att nyttja som extra sovplats eller extra förvaring.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Garvaregatan 6A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Garvaregatan 6A

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare