Properties & Partners Väl omhändertagen familjevilla i Svälthagen!
Kommande försäljning

Fogdevägen 4

Svälthagen

Väl omhändertagen familjevilla i Svälthagen!

Nu finns chansen att förvärva denna ståtliga villa fördelad på 2 plan och källare som är genomgående renoverad från 2019 och framåt. Huset erbjuder gedigna sällskapsytor med ett rymligt kök & öppen planlösning mot vardagsrummet. Entréplan erbjuder även ett sovrum, mindre allrum & ett väl tilltaget badrum. På övre plan återfinns ytterligare två sovrum, båda i bra storlekar samt ett duschrum & tre klädkammare. Dessutom finns en stor takterass med en unik möjlighet att skapa sin egna oas. På källarplan finns ytterligare ett allrum & ett duschrum, två sovrum samt tvättstuga & bastu i anslutning. Garage finns i anslutning till huset. Trädgården är insynskyddad & lättskött. Pool tillfördes till fastigheten så sent som 2022, vilket förgyller dem varma sommardagarna. Fiber finns indraget till huset. I Svälthagen bor du i ett familjevänligt område med närhet till skola & förskola, mataffär, bussförbindelser, badplats & fin natur med motionsspår. Detta är ett hus som måste upplevas på plats!

Fakta

Adress:
Fogdevägen 4
Område:
Svälthagen, Finspång
Kommun:
Finspång
Fastighetsbeteckning:
FOGDEN 4
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2-plans villa med källare
Byggnadsår:
1938
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel
Tak:
Papp
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Källare
Badrum:
3 st

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Interiör

Entréplan

Hall: Innanför ytterdörren återfinns en välkomnande och ljus hall med gott om avhägningsmöjligheter. Denna yta har vitmålade väggar och trägolv. 

Badrum: I detta rymliga badrum finns dusch med glasväggar, badkar, handdukstork, WC, handfat i kommod med plats för förvaring, spegel och badrumsskåp. Badrummet har vitt kakel och ljusgrått klinkergolv. Dessutom finns spotlights installerade här. 

Kök: Köket är välplanerat med öppen planlösning, kreativa inredningsdetaljer och med plats för större matbord i direkt anslutning till vardagsrummet vilket främjar en social tillvaro. Köket som är från 2019 är utrustat med bekvämligheter som inbyggd mikro och ugn, dubbel diskho, kyl och frys samt en induktionshäll, ytterligare diskho samt köksfläkt finns i anslutning till köksön. Denna yta har fiskbensparkett och vitt kakel ovanför arbetsytorna. 

Vardagsrum: I detta mycket öppna rum med gediget ljusinsläpp finns husets vardagsrum. Här finns plats för större soffmöblemang samt ytterligare inredningsdetaljer om så önskas. Rummet har vitmålade väggar samt fiskbensparkett.

Allrum: Denna yta har många inredningsmöjligheter. Ett bibliotek, ett kontor eller varför inte ett lekrum? Låt idéerna flöda och inred efter dina behov. Rummet har vita väggar och stavparkett. 

Sovrum 1: Entréplanets enda sovrum erbjuder goda förvaringsutrymmen genom de platsbyggda garderoberna med möjlighet till ytterligare förvaringsmöjligheter om så önskas. Här finns det även plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Sovrummet är utsmyckat med vita väggar och stavparkett.

Övre plan

Hall: Några steg uppför trapporna återfinns en hall som leder till det övre planets samtliga ytor och med utgång till husets balkong. Denna del har vitmålade väggar och trägolv. Här finns tillgång till två klädkammare i bra storlekar. 

Duschrum: Ett duschrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Utrymmet är utrustat med WC, dusch med glasvägg, spegel samt handfat i vit kommod. 

Sovrum 2: Detta sovrum som idag används som kontor har plats för dubbelsäng samt förvaring. Sovrummet har vita väggar och trägolv. Genom detta rum finns även utgång till husets stora terass som lämpar sig perfekt för fester, bjudningar och stora firanden med familj, släkt och vänner. Vill du hellre ha en lugn stund för dig själv kan du nyttja denna terassen på sommarens varma dagar för en mysig stund i solen med en bra bok i handen. 

Sovrum 3: Ett sovrum med gediget ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter genom klädkammaren. I detta rum finns det plats för dubbelsäng samt ytterligare inredningsdetaljer. Sovrummet har vita väggar och trägolv. 

Källarplan

Duschrum:  Vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Här finns WC, handfat, spegelskåp och dusch. 

Tvättstuga: I denna mycket yteffektiva tvättstuga finns alla bekvämligheter som kan önskas. Denna del har torktumlare, tvättmaskin, torkskåp, handfat och massvis med förvaring samt gott om arbetsyta. Vidare förbi tvättstugan befinner sig en rymlig bastu och därefter finns pannrummet. 

Allrum: Även på källarplan finns ett rymligt allrum med plats för större soffgrupp, den perfekta biosalongen att samla familjen på under kalla höst- och vinterdagar. Här finns laminatgolv och målade väggar. 

Sovrum 4: Bortom allrummet återfinns två lite mindre sovrum. Jobbar någon i familjen hemifrån, är detta det perfekta rummet för hemmakontoret. Här finns laminatgolv och målade väggar. 

Sovrum 5: Detta sovrummet är det största på källarplan och här ryms en större säng med tillhörande nattduksbord och ytterligare förvaring eller skrivbord om så önskas. Här finns laminatgolv och målade väggar. 

Garage: Ligger i anslutning till huset och nås från källarplan. Hyllförvaring finns längst ena väggen. Garaget används för närvarande som ett hemmagym.  

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 661 000 kr
Mark, totalt värde: 362 000 kr ().
Summavärde: 2 023 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1938
Värdeår: 1948

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Fogdevägen 4

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Fogdevägen 4

Ansvarig fastighetsmäklare

Julia Smolinska
Fastighetsmäklare