Properties & Partners

Bränntorp - Rejmyre


Vargstigen 9


Kommande försäljning

Vargstigen 9

Bränntorp

Idylliskt fritidshus i populära Bränntorp!

Välkommen till denna sommaridyll belägen i mysiga Bränntorp! Detta charmiga fritidshus omringas av skogsmark och den lummiga tomten bidrar till en naturskön och insynsskyddad känsla. Här finns både blåbär och svamp att plocka! Stugan har en hall med förvaringsmöjligheter, ett duschrum med separett och duschkabin, ett mycket trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier mot det vackra landskapet samt ett sovrum i bra storlek. Utöver stugan finns bland annat en gäststuga (2003), en carport (2010/2011) och flertal förvaringsutrymmen. Altanen, som sträcker sig från entrén till den bakre delen av bostaden, har en paviljong som utgör den perfekta platsen för familjesamlingar eller sommarfestligheter. Bränntorp är ett trivsamt fritidshusområde med vissa permanenta boende. Här finns mycket att utforska för stora som små. Omkring sjön Gryten finns flera badplatser att välja på och det erbjuds även simskola under sommarmånaderna. Getnäs har även en kiosk och aktiviteter för hela familjen.

Fakta

Adress:
Vargstigen 9
Område:
Bränntorp, Rejmyre
Kommun:
Finspång
Församling:
Finspång
Fastighetsbeteckning:
BRÄNNTORP 3:62
Typ:
Fritidshus
Ägandeform:
Fritidshus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plans fritidshus
Byggnadsår:
1972
Vatten och avlopp:
Enskilt sommarvatten/Avlopp saknas.
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Direkt el
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Plintar
Badrum:
1 st

Ytor

Tomtarea
1 983Kvm
Boarea
43Kvm

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
230 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
237 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
467 000 kr
Bef. pantbrev:
2st om 275 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1972
Taxeringskod:
220

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
6 596 kr/år
3 200 kr/år
1 169 kr/år
2 779 kr/år
1 600 kr/år
15 344 kr/år
Driftkostnaderna är baserade på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnader är inviduella och varierar över tid. Säljarens förbrukning var under år 2022 ca 1100kWh. I kostnad för värme ingår även el. I kategorin övrigt redovisas kostnader för latrintömning.
3 503 kr/år

Beskrivning

Interiör

Hall: Innanför entrédörren finns en välkomnande hall med en garderob för avhängning. Dessutom finns ytterligare ett utrymme för förvaring mellan hallen och duschrummet. Hallen har tapetserade vägar och trägolv.

Duschrum: Utrustat med separett, duschkabin, en byrå med förvaringsmöjligheter samt en portabel aircondition från år 2000. Duschrummet har våtrumsmatta och målade väggar. 

Kök: Det mycket hemtrevliga köket har vita skåpsluckor och är utrustat med kombinerad kyl och frys från 2006, spis från 2017 samt en köksfläkt. Köket är utsmyckat med en subtil blommig tapet och trägolv. Här finns även utrymme för matbord. 

Vardagsrum: Vardagsrummets stora fönsterpartier bidrar med gediget ljusinsläpp och skapar en öppen och luftig känsla. Här finns plats för större soffmöblemang med utsikt mot de naturrika vyerna. Utrymmet har tapetserade väggar och trägolv. 

Sovrum: Bostadens sovrum är i bra storlek och har grön tapet och trägolv. Här finns det plats för en dubbelsäng, tillhörande nattduksbord samt annan förvaring om så önskas. 

Säljarna är villiga att lämna kvar inredningen i bostaden för skälig ersättning. 

Bränntorp

Bränntorp är ett välordnat fritidshusområde med ca 300 hushåll där en del bor permanent. Vintertid finns möjligheten att utnyttja föreningens hus med dusch och dricksvatten. Det finns flera välordnade badplatser i Stora Gryten, varav den ena har flytbryggor. Här anordnas bland annat simskola. Är du båtintresserad kan du lägga båten var som helst runt sjön. Inga båtmotorer är tillåtna. Inom föreningen anordnas årligen vår- och höststäddagar.

Den givna samlingspunkten är föreningshuset Getnäs. Vid Getnäs finns sommarkiosk, minigolf, dansbana, boulebana, lekplats och fotbollsplan. I kiosken kan man till exempel handla kvällstidning, glass, läsk, kaffe, godis mm.

Styrelsen har hand om kiosken och anordnar även valborgsfirande, midsommarfirande samt allsångskvällar.

Vägföreningen plogar vägarna under vintern så att man kan ta sig fram i området året om. 

Det har under några års tid diskuterats inom kommunen angående att dra kommunalt VA till Bränntorp. I nuläget finns information om att arbetet kommer att påbörjas under våren eller försommaren år 2024, dock finns inte uppgifter om exakta kostnader för projektet. För mer information om detta hänvisas därför till Finspångs kommun och föreningen. 

Besök gärna föreningens trevliga och informativa hemsidor till vilka ni hittar länkar här i annonsen.

branntorp.se och trivselforeningen.com och branntorp.se/badhusforeningen/

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Vargstigen 9

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Vargstigen 9

Julia Smolinska
Fastighetsmäklare
073-364 81 09
Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare
070-735 35 30