Properties & Partners

Rydebäck - Rydebäck


Alnögatan 59


Såld

Alnögatan 59

Rydebäck

Idyllens boende för den nya familjen

Välkommen till Alnögatan 59 som är beläget i familjeidyllen Rydebäck! Ombyggd tvårummare till dagens fem fördelar sig om ca 120 kvm med ett rymligt kök där matplatsen ryms, generöst vardagsrum, 3-4 sovrum, två helkaklade badrum och ett tvättstuga med groventré. Trädgården med sitt uterum och trädäck i nästan direkt söderläge ger dig de bästa soltimmarna. I denna stabila förening med låg avgift bor i riktig villakänsla fast med en bostadsrätts alla bekvämligheter. Välkommen att kontakta Reg. Fastighetsmäklare Alexander Larsson eller Ulf Löwander för mer info.

Fakta

Adress:
Alnögatan 59
Område:
Rydebäck
Kommun:
Helsingborg
Församling:
Kvistofta
Lägenhetsnummer:
S:5  /  0031
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.46560%
Andelstal avgift:
2.46560%
Byggnadstyp:
1 1/2 plans bostadsrättsradhus
Byggnadsår:
1980
Uppvärmning:
Luftvärmepump från 2006 och direktverkande el
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Förråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Kabel-TV, Sopavgift
Ej inkluderat i avgift:
Värme, Hushållsel
Allmänt skick:
Normalt

Ekonomi

Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2016-12-18
E
87 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
32 244 kr/år
5 100 kr/år
1 596 kr/år
2 184 kr/år
41 124 kr/år

Beskrivning

Rum för rum

Allmänt om bostaden

Radhuset är en ombyggd tvårummare som med dagens planlösning fördelar sig på 4 rum och kök om ca 120 kvm. Här erbjuder nedervåningen ett praktiskt men rymligt kök till veckomåltiderna samtidigt som de sociala utrymmena i vardagsrummet ger dig möjligheten för den festliga måltiden. Ovanvåningen utgör den privata delen i bostaden med sovrum för hela familjen. Trädgården med sitt uterum och trädäck i nästan direkt söderläge ger dig de bästa soltimmarna. I denna stabila förening med låg avgift bor ni i riktig villakänsla fast med en bostadsrätts alla bekvämligheter. 

Hall & Groventré

Med härligt ljusinsläpp från fönstret vid entrédörren som tillsammans med entréns vita interiör i väggar och ljusa laminatgolv från Pergo (2014) ger en familjärt välkomnande känsla. Här finns plats att både hänga av sig ytterplaggen o ställa sina skor. Intill finner vi bostadens Groventré och tvättstuga som tillsammans skapar gedigna avhängningsmöjligheter. I tvättstugan är det mesta av ytskikten original men vitvaror har uppdaterats 17/18 och det sitter ett elfa-system. Varmvattenberedaren är från 2019.

Kök 

Köket är från Ikea (2012) och inrett med vit köksinredning med spegeldörrar och en del som vitrinskåp - snyggt. Praktiska eklaminatskivor och stilsäkert ljust kakel med en bård i en gråbeige nyans, köket har en nätt känsla av lantkök. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys Bosch (2019), spishäll Siemens (2018) o fläkt (2012), varmluftsugn (2012)  och mikro samt diskmaskin . Här finns plats för matbord och fönster vätter ut mot entrésidan. På golvet ligger ett ekfärgat laminatgolv.

Sällskapsrum & matsal

Med fönsterparti på hela väggen i detta rum blir det ett öppet och ljust intryck. Idag har familjen inrett det som matsal att samla hela familjen kring och i den separata delen finns utrymme för läsningens avkoppling eller kanske se något intressant på TV:n. Här ligger ett laminatgolv från Pergo från 2020 plus att taket är ommålat.

Badrum

Badrummet på bottenvåningen är kakelklätt i en ljus blå ton med en dekorativ bård på väggen. Vask med praktisk lådförvaring från 2019 med spegel och 2 spotlights. WC-stol från IDO 2020 och dusch. Här finns även golvvärme vilket är ett stort plus.

En trappa upp

Fräsch nymålad trappa (2021) leder oss upp till ovanvåningen som utgör dagens privata boning. Här fördelas ytan mellan hallen och de tre sovrummen samt ett ytterligare badrum och klädkammaren är dold bakom jalusi-dubbeldörrar. Hallen och taket är likt trappen, nymålad 2021 och här ligger ett snyggt laminatgolv från Pergo. Den nymålade ytan tillsammans med ljusinsläppet från takfönstret ger ett genomgående fräscht intryck, lätt att trivas i. 

Master Bedroom

Det största av sovrummen det sk. Master Bedroom, inrett med en sober & vackert nymålad färg i gråblå nyans som ger ett inbjudande och vilsamt intryck. Här sover man gott. Om ditt modeintresse är stort så rymmer även rummet en garderob och byrå att förvara det lilla extra i. 

Sovrum 2 & Sovrum 3

Sovrummen vägg i vägg utgör barnens rum. Sovrum 3 är idag inrett som ett så fint barnrum med en fondvägg av vilda djur. Stort fönster med utsikt mot den trevliga gemensamma samlingsplatsen, där du finner utrymme för lek och umgänge omgärdat av vackra träd och gräsmatta.

Sovrum 2 gränsar mot föräldrarnas, även detta sovrum är ett mysigt barnrum med samma inbjudande utsikt från fönstret. Ljusa väggar och på golvet ett laminatgolv.

Badrum

Badrummet på bottenvåningen är kakelklätt i en ljus blå ton med en dekorativ bård på väggen. Vask med praktisk lådförvaring från 2019 med spegel och 2 spotlights. WC-stol från IDO 2020 och dusch. Här finns även golvvärme vilket är ett stort plus.

 

Rydebäck

Välkommen till Rydebäck!

 

Strax söder om Helsingborg och fiskeläget Råå ligger detta fina bostadsområde som från 60-talet vuxit till ett av Europas största. Här bor den som vill bo nära Helsingborgs stad, utan att vara långt från havet. Rydebäck ligger fantastiskt utmed med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig hela vägen mellan Råå och Fortuna. 

Stranden är en av Skånes bästa, härligt långgrund med fin sand - perfekt för både två- och fyrbenta busfrön! Vill du hellre bada från brygga så finns det också. Tack vare de många cykel- och gångvägarna i Rydebäck är det enkelt att ta sig runt hela byn på nolltid.

 

Rydebäck har ett aktivt föreningsliv och här finns många trevliga aktiviter att välja mellan, förutom fina joggingspår finns gym, yogastudio och fotbollsplan där både barn och vuxna kan spela samt en välkänd golfbana med ett ofattbart vackert läge utmed stranden. Flera dagis finns, både kommunala och Montessori samt en äldre och nybyggd skola från åk 0-9. 

Rydebäck har ett bra serviceutbud med livsmedelsbutik, spa, apotek, vårdcentral, bibliotek samt flera trevliga krogar som t.ex. Resturang Tegel, 2 pizzerior och under sommaren en härlig strandservering. En fin cykelväg med utsikt över Öresund, Ven och Danmark leder till Råå där ni har en av Skånes största småbåtshamnar och flera trevliga butiker och krogar.

 

Närheten till E6:ans påfart gör det enkelt för den som pendlar, oavsett om du ska söder- eller norrut. Vill du hellre åka tåg så finns en station med generös tidtabell. Området trafikeras också med buss som enkelt tar er till Helsingborgs centrum.

Planritning

Ulf Löwander
Fastighetsmäklare
070-629 79 59